Johnny82 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 NEM Vki emrég linkelt olyat is ami az egészet takarja, Sp is mondta, hogy neki is van olyan vhol. Én voltam :D Tessék....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hello! Érdekelne ha valaki tudja hogy lehet az ötajtós f astra csomi ajtaját belső nyitásúvá átalakítani, vagyis kívül semmi ne legyen rajta, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hello! Érdekelne ha valaki tudja hogy lehet az ötajtós f astra csomi ajtaját belső nyitásúvá átalakítani, vagyis kívül semmi ne legyen rajta, :) Úgy, hogy megveszed tőlem a falazott csomiajtót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hello! Érdekelne ha valaki tudja hogy lehet az ötajtós f astra csomi ajtaját belső nyitásúvá átalakítani, vagyis kívül semmi ne legyen rajta, :) Összetett feladat, először is leszerelsz mindent ami nem tetszik a helyét befalazod, a lemezt behegeszted a fényező elintézi a többit. Majd beszerelsz bellülre egy mágnest ami meghúzza helyetted a nyitószerkezetet. Pölö egy ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én azon gondolkodtam,hogy sima bóvdenesre csinálnám meg a Caravan csomiajtó zárat.Aztán letettem róla,mert elég melós lenne és az se biztos,hogy működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Úgy, hogy megveszed tőlem a falazott csomiajtót. :) Vagy beruház egy ilyenre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Vagy beruház egy ilyenre :) Akár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Összetett feladat, először is leszerelsz mindent ami nem tetszik a helyét befalazod, a lemezt behegeszted a fényező elintézi a többit. Majd beszerelsz bellülre egy mágnest ami meghúzza helyetted a nyitószerkezetet. Pölö egy ilyet. Neki csupán az a cél, hogy belőlről nyitható legyen :D :D Én azon gondolkodtam,hogy sima bóvdenesre csinálnám meg a Caravan csomiajtó zárat.Aztán letettem róla,mert elég melós lenne és az se biztos,hogy működik. Vagy bowdenes, vagy egy egyszerű központi zármotorral. Ki kell vágni a zárnyelvből egy darabot, volt már erről itt szó. :) A motor vagy a bowden meghúzza a ruadazatot, ami egy kattanást nyit a zárnyelven, de mivel ki lett vágva az a rész ami most beakadna, így nyithatóvá válik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Neki csupán az a cél, hogy belőlről nyitható legyen :D :D Vagy bowdenes, vagy egy egyszerű központi zármotorral. Ki kell vágni a zárnyelvből egy darabot, volt már erről itt szó. :) A motor vagy a bowden meghúzza a ruadazatot, ami egy kattanást nyit a zárnyelven, de mivel ki lett vágva az a rész ami most beakadna, így nyithatóvá válik. Mondjuk, ha már kpzármotor, akkor ne legyen olyan bonyolult egy kapcsolót betenni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Mondjuk, ha már kpzármotor, akkor ne legyen olyan bonyolult egy kapcsolót betenni.... :D Természetesen a többi zármotortól függetlenül kell üzemeltetni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát ja.Majd egyszer guberálok pár holmit és összeépítem.egyenlőre csak elméleti síkon evezek én is.Amikor a fényezéshez csiszoltuk a kocsit,elgondolkodtatott a látvány a csupasz csomi ajtóról. Eszeltem a lefalazáson,de nincs kizárva,hogy egyszer megteszem.A rendszámot met belepattintom a lökösbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát ja.Majd egyszer guberálok pár holmit és összeépítem.egyenlőre csak elméleti síkon evezek én is.Amikor a fényezéshez csiszoltuk a kocsit,elgondolkodtatott a látvány a csupasz csomi ajtóról. Eszeltem a lefalazáson,de nincs kizárva,hogy egyszer megteszem.A rendszámot met belepattintom a lökösbe. :D Az rohadt gusztustalanul néz ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az rohadt gusztustalanul néz ki. :) Gondolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Gondolod? Tudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Tudom. :D Ez is egy nézőpont. :) Láttál már olyat?Csak gondolati dolog,de nem hiszem,hogy a közel jövőben csinálnék hasonlót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ez is egy nézőpont. :) Láttál már olyat?Csak gondolati dolog,de nem hiszem,hogy a közel jövőben csinálnék hasonlót. :D Sokfélét láttam már. Olyat is. Nem szép hidd el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Sokfélét láttam már. Olyat is. Nem szép hidd el. :) Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Gondolod? Izlések és pofonok, ne más mondja meg már, hogy mi tetszik neked :) Próbálkozz rajzprogikkal, és falazgasd le a sajátodat, hogy az hogy nézne ki. Láttam már olyat ami tényleg szar, de volt jó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Sokfélét láttam már. Olyat is. Nem szép hidd el. :D El van... :D Majd kitavaszodik rendesen és beszerzek pár holmit hozzá,hogy az optikai része ne legyen olyan gyárias.Valami jó lököst meg küszöb feltétet.Meg egy antettát,mert szerintem még mindig be-be ázik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :) . mint a felnim is pl mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :) . Írtam olyat, hogy nem lehet másképp gondolni? Írtam, hogy az én véleményem mindenki véleménye? Akkor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 El van... :D Majd kitavaszodik rendesen és beszerzek pár holmit hozzá,hogy az optikai része ne legyen olyan gyárias.Valami jó lököst meg küszöb feltétet.Meg egy antettát,mert szerintem még mindig be-be ázik... :) Lehet venni új tömítést az antenna alá, csak szar kicserélni. :D A gyárias optika pedig SZERINTEM a legjobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :D . Olyat is aki szerint Ez szép? (akár színtől eltekintve is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Lehet venni új tömítést az antenna alá, csak szar kicserélni. :) A gyárias optika pedig SZERINTEM a legjobb. :D Miért olyan rossz kicserélni? Le kell venni a hátsó műanyagot, benyulni a kárpit alá, és lecsavarozni... szarabb lesz leszednem a tetőcsomagtartó tartóit :D Vkinek nincs kép arról, hogy fest a kocsi elej felé lévő rögzítés belülről?? Mi van gyárilag a lyukak helyén?? Gumitömítéssel szilolaszttal tervezek csavarokat betenni a lyuk helyére, ez elég lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Olyat is aki szerint Ez szép? (akár színtől eltekintve is) :) Ekkora felület kívánja a freskót! Üdv a klubban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts