Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Majd kiderül,hogy lesz.Eszeltem a nexia első lökösön is,de sok vele a meló. Szebb mint a gyári faék,de mire felilleszteném,hogy ne legyen fos.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Olyat is aki szerint Ez szép? (akár színtől eltekintve is) :) A lökhárító butasága engem jobban zavar :D Eltüntették a csíkot az oldalából, egy nagydarab buta műanyagnak tünik :D Viszont olyan szárnyat szeretnék, ami ezen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 A lökhárító butasága engem jobban zavar :D Eltüntették a csíkot az oldalából, egy nagydarab buta műanyagnak tünik :D Viszont olyan szárnyat szeretnék, ami ezen van. Ilyet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 A lökhárító butasága engem jobban zavar :D Eltüntették a csíkot az oldalából, egy nagydarab buta műanyagnak tünik :D Viszont olyan szárnyat szeretnék, ami ezen van. Hát az nem egy csúnya darab.Néztem én is egy bontandó kocsin hasonlót,de az embernek el volt menve a esze. :) Olyan számot mondott,hogy a matek diploma kutyakaki hozzá. Aztán jött a rongyos küszöb spoilerrel amit nem lehet rendbe rakni.Feladtam. :D nézegetek majd körbe-körbe,hátha van valami jó ötlet. Antenna:Le van rohadva a rögzítő talp róla.Felragasztottam,de valami faág kigyomlálta a napokban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ilyet? :) Ez nem olyan, de így színrefujva nem is annyira rossz, mint ahogyan én megtaláltam, ott a kocsi színe nem egyezik, és ugy elég fos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Most küldte egy cimborám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Most küldte egy cimborám. :D De ez egy Tróger... hogy tették már fel azt a redszámtáblát.... Amúgy ne tagadd ez te vagy régebben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 De ez egy Tróger... hogy tették már fel azt a redszámtáblát.... Amúgy ne tagadd ez te vagy régebben :) Mai a kép, de igen...ez az enyém. Visszaalakítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 De ez egy Tróger... hogy tették már fel azt a redszámtáblát.... Amúgy ne tagadd ez te vagy régebben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 GSI küszö spojlert hogy lehet felrakni? Egy srácc azt mondta, hogy gyárilag vannak ilyen fülek, amire rá kell húzni, meg alulról fel kell csavarozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 De ez egy Tróger... hogy tették már fel azt a redszámtáblát.... Amúgy ne tagadd ez te vagy régebben :D Ha már veszi a fáradtságot egy ilyen melóra,akkor legyen egy kis ideje a táblát is elrakni valahogy. :) Szégyen.Egyébként szerintem az alsó műanyag nélkül jobban nézne ki.Szebb,egybefüggőbb felület. Pont az lenne a baj, hogy túlontúl nagy az egybefüggő felület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 GSI küszö spojlert hogy lehet felrakni? Egy srácc azt mondta, hogy gyárilag vannak ilyen fülek, amire rá kell húzni, meg alulról fel kell csavarozni... Önfúrós csavar a közepibe :) De szerintem,ha ragasztod és a végeit csavarozod akkor nem lehet elhagyni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Pont az lenne a baj, hogy túlontúl nagy az egybefüggő felület. Jesssssz, végre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Jesssssz, végre. :D Ezt eddig is tudtuk :) Már mondtad is, meg látom én is, de így hogy megvan az a léc az ajtó alján nekem így tetszik :D De lényegtelen, mert egy darabig most nem lesz rá lehetőségem, hogy kivitelezzem, nincs meló, úgy meg a pénz se jön, ilyen fizetőképességű melóm meg nem lesz egy darabig :D Álmodozni lehet csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Jesssssz, végre. :) Nézőpontja válogatja.Az a fekete derékszíj rajt... :D Passz.De nem vagyunk egyformák Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ezt eddig is tudtuk :) Már mondtad is, meg látom én is, de így hogy megvan az a léc az ajtó alján nekem így tetszik :D De lényegtelen, mert egy darabig most nem lesz rá lehetőségem, hogy kivitelezzem, nincs meló, úgy meg a pénz se jön, ilyen fizetőképességű melóm meg nem lesz egy darabig :D Álmodozni lehet csak :D Halkan lehet. :D Nézőpontja válogatja.Az a fekete derékszíj rajt... :D Passz.De nem vagyunk egyformák Még szerencse. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Halkan lehet. :D Még szerencse. :D Addig is berakosgathatom az elektromos ablakokat, a bct, az első ajtókban kicserélhtem a hangszórókat :D Igaz ahhoz még meg kellene venni az elektromos tükröket .... de annyi pénzt még félre tudok rakni :) Rendszámtáblát nem takarhatja a vonóhorog... ezzel mizu? Ha pl én úgy rakom fel a vonóhorgot, hogy a két csavarja helyett ilyen gyorsszorítót teszek fel? Gyárilag is olyannal van felrakva, ami levehetős, és a forgalmiban meg nincs olyan írás, hogy fix, vagy levehető vonóhorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Addig is berakosgathatom az elektromos ablakokat, a bct, az első ajtókban kicserélhtem a hangszórókat :D Igaz ahhoz még meg kellene venni az elektromos tükröket .... de annyi pénzt még félre tudok rakni :) Rendszámtáblát nem takarhatja a vonóhorog... ezzel mizu? Ha pl én úgy rakom fel a vonóhorgot, hogy a két csavarja helyett ilyen gyorsszorítót teszek fel? Gyárilag is olyannal van felrakva, ami levehetős, és a forgalmiban meg nincs olyan írás, hogy fix, vagy levehető vonóhorog. Nem fix horog, csak a húzás idejére lehet feltéve. (hivatalosan legalábbis, mert ha mész 30 km-t akkor mindjárt látszik a gyakorlat :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az utólagos tetőablakozásról mi a véleményetek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nem fix horog, csak a húzás idejére lehet feltéve. (hivatalosan legalábbis, mert ha mész 30 km-t akkor mindjárt látszik a gyakorlat :) ) Hogy? Miről beszélsz?? Nemértem most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az utólagos tetőablakozásról mi a véleményetek? :) Ha szeretnél belevágni, akkor van hozzá tetőm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az utólagos tetőablakozásról mi a véleményetek? :) Hát, nekem alapból volt tetőablak az autóban. Igazából annyi az előnye, hogy ha nagy melegben beülsz, akkor pillanatok alatt kiszellőzik a kocsi, meg utána is, ha nincs benne klíma, akkor kicsivel jobb a szellőzés. Elhúzva teljesen nekem még sose volt, mert ha süt a nap, leégeti a kezem, amúgy meg beesne az eső :D Be nem áztam még vele. Szóval nem rossz dolog, de én bőven el lennék nélküle, ha új autót vennék biztos nem fizetnék rá, azért, hogy legyen benne. (inkább egy klíma :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Összetett feladat, először is leszerelsz mindent ami nem tetszik a helyét befalazod, a lemezt behegeszted a fényező elintézi a többit. Majd beszerelsz bellülre egy mágnest ami meghúzza helyetted a nyitószerkezetet. Pölö egy ilyet. Köszi a segítséget azt hiszem ez jó lesz. Úgy akarnám ,hogy kivűl minden furatot eltüntetni rendszámot a lökhárítóba a hátfal maradna pucéron egyenesre falazás nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az utólagos tetőablakozásról mi a véleményetek? :D A nyáron mentem egy tetőablakos 1.6-ossal tetszett, majd egyszer ha nagyon unom magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Köszi a segítséget azt hiszem ez jó lesz. Úgy akarnám ,hogy kivűl minden furatot eltüntetni rendszámot a lökhárítóba a hátfal maradna pucéron egyenesre falazás nélkül Akkor nem kell falazott ajtó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts