hening Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Köszi. :lol: Lámpát cserélsz?? Ha igen, milyen lesz??
szobikari Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Nem , nekitolattam. A tükörbe nem néztem, amikor hátrafordultam akkor meg takarta vmelyik oszlop, asszem a C. Nekimentem, éktelen zaj, meg csikorgás, megállok, körülnézek megint semmi, akkor meg a B oszlop mögött lehetett. :lol: Tolatok tovább, aztán egyszercsak eltünt a jobb tükröm. A tükröt visszapattintottam a fényezést meg remélem ki lehet polírozni. :) Bakker... :lol:
zocsa Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Lámpát cserélsz?? Ha igen, milyen lesz?? Már nem tudom,hogy megmondjam-e. :lol: :lol: Nézz be a Közép-Dunántúl/Chat-be. :)
hening Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Már nem tudom,hogy megmondjam-e. :lol: :lol: Nézz be a Közép-Dunántúl/Chat-be. :P Nehogy a Tomi ne vegyen mi???? :)
zocsa Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Nehogy a Tomi ne vegyen mi???? :lol: nemazé,az a Zsoltee vs. Tomi volt. az enyémet leszavazták. :) :lol:
hening Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 nemazé,az a Zsoltee vs. Tomi volt. az enyémet leszavazták. :P :) Ahááá, értem. :lol: Mondjuk nekem is jobban tetszik a kristály lámpa. :lol:
invictus Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Ahááá, értem. :lol: Mondjuk nekem is jobban tetszik a kristály lámpa. :lol: Én is szemezek egy ilyennel. Sokkal esztétikusabb mint a lexusosak. És a fehéren talán egész korrektül állna a dolog.
rtomi Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Villámkérdés: :P A hátsó lámpák kivételéhez mit kell szétbombázni hátul? 5.ajtó "kárpitot" le kő venni? :lol: Megvetted a csúnyalámpákat? :lol: Lámpát cserélsz?? Ha igen, milyen lesz?? Cukros zacskó lámpa. :)
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Mondjuk nekem is jobban tetszik a kristály lámpa. :lol: Nekem is. :) Bezzeg caravanhoz nem gyártanak ilyesmit. :lol: legalábbis még sehol sem találtam.
hening Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Megvetted a csúnyalámpákat? :lol: Cukros zacskó lámpa. :) De gonosz vagy. :lol:
zocsa Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Megvetted a csúnyalámpákat? :lol: Persze,még akkor. :lol: Nem azt írtam,hogy akarok venni,hanem,hogy veszek. :P :)
J0hnny Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Nekem pl gyári GSi lámpa van hátul,nekem az tetszik.
rtomi Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Nekem pl gyári GSi lámpa van hátul,nekem az tetszik. Az,hogy néz ki? Sötétebb? kép?
szobikari Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Az,hogy néz ki? Sötétebb? kép? Ott van az aláírásában...:lol:
rtomi Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Annyiban különbözik az enyémtől,hogy a tolatólámpa részénél is sötét. :lol:
invictus Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Mondjuk ezeknél a kristálydolgoknál kíváncsi vagyok melyik hogyan világít. A szürke mennyire tudja a piros és sárga fényeket jól visszaadni. Ebből a szempontból gondolom a piros-fehér búra mindenképp jobb lehet. Vagy tévedek?
J0hnny Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Annyiban különbözik az enyémtől,hogy a tolatólámpa részénél is sötét. :lol: Pontosan.Nálam ez illik az összképbe jobban.
szobikari Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Pontosan.Nálam ez illik az összképbe jobban. Dzsoni Mester - F Astra kompozíció c. művét hallottuzk az előbb :lol: :lol:
J0hnny Elküldve December1, 2008 Elküldve December1, 2008 Dzsoni Mester - F Astra kompozíció c. művét hallottuzk az előbb :lol: :lol: Offautósok véleményét nem kérjük! :)
invictus Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Az egyik honlapon olvastam Tápiószecső írását a csomagtérajtón levő díszcsík eltávolításáról. Ha leszedem a díszcsíkot, akkor az azt tartó műanyag füleket el lehet távolítani házilag nyom nélkül?
Tápiószecső Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Az egyik honlapon olvastam Tápiószecső írását a csomagtérajtón levő díszcsík eltávolításáról. Ha leszedem a díszcsíkot, akkor az azt tartó műanyag füleket el lehet távolítani házilag nyom nélkül? A műanyagokat igen, de azok meg a fém pöckökön vannak, azt pedig csak vágni. :lol:
invictus Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 A műanyagokat igen, de azok meg a fém pöckökön vannak, azt pedig csak vágni. :lol: Akkor ez a móka feledésbe fog merülni :lol:
Tápiószecső Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Szép az a fekete betét. :lol: Ez igaz, de anélkül is szép. :lol:
takarp Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Hello! Kérdesem: 93 fényszóró helyére be lehet rakni 98-ast? A műanyag rész törött el, az üveg ép, találtam ép műanyag házat, de az 98-as, arra tenném rá a mostani üveget. Ki lehet ezt vitelezni? Köszi
Recommended Posts