spzoli Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 A kihúzható combtámaszt nem szabad nekem emlegetni, mióta a Zoli betolta a kombóba olyan drágáért :D , a mezei meg szerintem kényelmetlen :) Ma is csüccsentem benne 200km :D
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Ma is csüccsentem benne 200km :D kabbeahajadat :)
spzoli Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 kabbeahajadat :) Áh, ablak fent volt, klímáztam. :D
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Áh, ablak fent volt, klímáztam. :) Visit My Website
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Az ajtónyílás szélén a fekete patent egyik fele. azt a nagy fekete "baszást" lehet cserélni? Egy darab lemez+ egy csavar. Nem kell lesorjázni és a buzgómócsing kutasnak mindíg megvágja a kezét: :)
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Egy darab lemez+ egy csavar. Nem kell lesorjázni és a buzgómócsing kutasnak mindíg megvágja a kezét: http://pics.coldline.hu/pics/307028-20110815-C0LKfa.jpg:lol: Betegállat... legalább átmenő csavar? :D :D (amúgy Gabinak az ellendarabja van eltörve, nem az ajtón lévő :) )
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Betegállat... legalább átmenő csavar? ;) :) (amúgy Gabinak az ellendarabja van eltörve, nem az ajtón lévő :) ) Nem, szerencsére van ott annyi anyag a kiemelkedés miatt hogy a csavar elfér anélkül, hogy átmenne. Tuti a nyomi kutasok törték le, ahogy megállok már bazirgáják a tanksapkaajtót. :D Először mágnessel akartam, de meglepődve vettem észre, hogy nem fém az ajtó. :D Ez meg elkészült két perc alatt, csak a formájával kellett mókolni, hogy bepattanjon, és bent is maradjon. És igen, dirkt nem sorjáztam le. :D Az ellendarab? Az meg hogy a túróba tört le? :lol:
spzoli Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem, szerencsére van ott annyi anyag a kiemelkedés miatt hogy a csavar elfér anélkül, hogy átmenne. Tuti a nyomi kutasok törték le, ahogy megállok már bazirgáják a tanksapkaajtót. :) Először mágnessel akartam, de meglepődve vettem észre, hogy nem fém az ajtó. :D Ez meg elkészült két perc alatt, csak a formájával kellett mókolni, hogy bepattanjon, és bent is maradjon. És igen, dirkt nem sorjáztam le. :D Mondjuk akkor ragaszthattad volna a mágnest, igaz az nem vágja senkinek a kezét. :D
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem, szerencsére van ott annyi anyag a kiemelkedés miatt hogy a csavar elfér anélkül, hogy átmenne. Tuti a nyomi kutasok törték le, ahogy megállok már bazirgáják a tanksapkaajtót. :) Először mágnessel akartam, de meglepődve vettem észre, hogy nem fém az ajtó. :D Ez meg elkészült két perc alatt, csak a formájával kellett mókolni, hogy bepattanjon, és bent is maradjon. És igen, dirkt nem sorjáztam le. :D Az ellendarab? Az meg hogy a túróba tört le? :D Honnan tudjam, ééntörtemlee?? :) :lol: Amúgy meg a gumitömítés is hiányzik :D (és amúgy-amúgy meg egy ezresért adtam el egy hibátlan ajtót ;) )
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Mondjuk akkor ragaszthattad volna a mágnest, igaz az nem vágja senkinek a kezét. :D Á nézegettem, de nem sok hely volt ott, nagyon meg nem akartam faragni, mert előbb-utóbb csak lesz másik ajtó. Aztán meg azt gondoltam visszarakom a zármotort, és külön kapcsolom, de ha elfelejtem lehet pont én feszegetem ki az ajtót. :)
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Honnan tudjam, ééntörtemlee?? :D :) Amúgy meg a gumitömítés is hiányzik :D (és amúgy-amúgy meg egy ezresért adtam el egy hibátlan ajtót :D ) Pirosat? :lol:
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Á nézegettem, de nem sok hely volt ott, nagyon meg nem akartam faragni, mert előbb-utóbb csak lesz másik ajtó. Aztán meg azt gondoltam visszarakom a zármotort, és külön kapcsolom, de ha elfelejtem lehet pont én feszegetem ki az ajtót. :D :) :D :D
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Fehéret :D Végülis mindegy mert enyém sem gyári fehér már, nem sokkal lenne feltűnőbb mint a piros. :)
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem, szerencsére van ott annyi anyag a kiemelkedés miatt hogy a csavar elfér anélkül, hogy átmenne. Tuti a nyomi kutasok törték le, ahogy megállok már bazirgáják a tanksapkaajtót. :) Először mágnessel akartam, de meglepődve vettem észre, hogy nem fém az ajtó. :D Ez meg elkészült két perc alatt, csak a formájával kellett mókolni, hogy bepattanjon, és bent is maradjon. És igen, dirkt nem sorjáztam le. :D Az ellendarab? Az meg hogy a túróba tört le? :D Fogalmam sincs hogy tört le, én nem emlékszem ilyesmire, csak arra hogy egyszercsak tankolás után már nem csukódott. A fekete műanyagból tört le egy darab. De mindegy, mert már úton van remélhetőleg a cucc :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Fogalmam sincs hogy tört le, én nem emlékszem ilyesmire, csak arra hogy egyszercsak tankolás után már nem csukódott. A fekete műanyagból tört le egy darab. De mindegy, mert már úton van remélhetőleg a cucc :) Azt mondjuk egyszerűbb cserélni, ha jól emlékszem két csavar fogja, meg ugye mindenkinél fekete.
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Egy darab lemez+ egy csavar. Nem kell lesorjázni és a buzgómócsing kutasnak mindíg megvágja a kezét: http://pics.coldline.hu/pics/307028-20110815-C0LKfa.jpg :) Ötletes :D Mondjuk én is mágnesen gondolkoztam először, de nem találtam.
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Következő kérdés. Hátsó dobokhoz műanyag betéteket honnan lehetne szerezni? Kasztnizás után betennék olyat.
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Következő kérdés. Hátsó dobokhoz műanyag betéteket honnan lehetne szerezni? Kasztnizás után betennék olyat. Szlovák út, Patacsi :)
Tiv. Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Következő kérdés. Hátsó dobokhoz műanyag betéteket honnan lehetne szerezni? Kasztnizás után betennék olyat. Innen.
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Szlovák út, Patacsi :) én néztem náluk, szoktam a webről rendelni, de csak elsőt láttam...
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Innen. ez király, köszi, bár árakat nemtommiért nem írnak... de felhívom majd őket
X18XE Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Azokat a műanyag elemeket kell leszedni amik szemmel láthatóan is fogják. Napellenzők, kapaszkodók, A-B -oszlop takarói. Én az ajtókédereket fent hagytam. Csak a hátsó felét szerintem nem tudod megbontani, annyira nem rugalmas, hogy le lehessen hajtani. Leveszem akkor egyben, kizárásos alapon... Egyébként mitől szokott elkezdeni a tetősínnél bejutni a víz? A fúrásnál elkezd rohadni, vagy vmi gumiszigetelések öregednek el? Ha szétszedtem mit szokás vele csinálni? Mondjuk FBS-el szigetelni majd összerakni?
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Leveszem akkor egyben, kizárásos alapon... Egyébként mitől szokott elkezdeni a tetősínnél bejutni a víz? A fúrásnál elkezd rohadni, vagy vmi gumiszigetelések öregednek el? Ha szétszedtem mit szokás vele csinálni? Mondjuk FBS-el szigetelni majd összerakni? Vagy a csavar mellett jut be a víz, vagy az illesztésnél a tető, oldalelem találozásánál is van valami ragacs. Általában telemegy a sín alatt falevéllel, és pang benne a víz attól rohad:
X18XE Elküldve Augusztus20, 2011 Elküldve Augusztus20, 2011 Vagy a csavar mellett jut be a víz, vagy az illesztésnél a tető, oldalelem találozásánál is van valami ragacs. Általában telemegy a sín alatt falevéllel, és pang benne a víz attól rohad: http://pics.coldline.hu/pics/308376-20110816-4f3Z0a.jpg Megcsináltam, köszi a segítséget. Viszont belebotlottam még egy beázásba :) A pedálok alatti legalsó réteg, amin van az a kb 1 centi vastag szivacs.... na az az alsó részén (ami már majdnem vízszintesen van) vastagon vizes :D Mint egy szivacs szó szerint, kilehetett belőle nyomni a vizet. Ez mitől lehet ? Oda hogy juthat el a víz ? Jobb oldalt nem néztem hogy vizes-e.
Recommended Posts