Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Engem az érdekelne, hogyan csináltad a polírozást a végén. Nekünk az Omega lámpáin kéne hasonlót elkövetni, annál ez tipushiba. Hát én csak simán polír korongal csináltam , nem tettem semmilyen pasztát,, omegáknál láttam hogy vannak ilyesmi gondok de nemtudom hogy azt így meglehet e szépre csinálni mert enyémnek csak annyi baja volt hogy a lakkozás ami rajta volt gyárilag az volt bemattolva és karcolva. Nemtudom hogy az Omi lámpákon van e lakkréteg!
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Engem az érdekelne, hogyan csináltad a polírozást a végén. Nekünk az Omega lámpáin kéne hasonlót elkövetni, annál ez tipushiba. Sajnos az omi lámpán ez nem segít.ott az anyaga mattul be,szal polírozhatod,akkor sem lesz jobb. Lámpacsere.
rtomi Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Mennyiért vetted a lámpákat? Occsóé jöhet nekem is ilyen. :lol:
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Mennyiért vetted a lámpákat? Occsóé jöhet nekem is ilyen. :lol: Én B_Csabitól vettem őket 20 ért odaadtta ! :lol: Csak kis simítást kelett rajta csinálni! :lol:
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na ma a helyére is került! :lol: Nekem még furcsa kicsit a gyári lámpa után :lol:
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Én B_Csabitól vettem őket 20 ért odaadtta ! :lol: Csak kis simítást kelett rajta csinálni! :lol: Faca lett Laci, grat hozzá. Használd sokáig. :lol:
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Faca lett Laci, grat hozzá. Használd sokáig. :lol: Hát remélem sokáig megmarad :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na ma a helyére is került! :lol: Nekem még furcsa kicsit a gyári lámpa után :lol:
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na ma a helyére is került! :lol: Nekem még furcsa kicsit a gyári lámpa után :lol: Szép lett, bár nekem az eredeti jobban tetszik. Ezzel agresszivabb lett, de ez csak az én véleményem. :lol: A gyári is megmarad :D Nem adom el , jah nekem is furi de meglátjuk beálítás után hogy lehet vele látni :D + ha a xenon benne lessz. még kap szemöldököt és akkor ha tetszik marad ha nem akkor megy vissza a gyári :D
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 A gyári is megmarad :lol: Nem adom el , jah nekem is furi de meglátjuk beálítás után hogy lehet vele látni :lol: + ha a xenon benne lessz. még kap szemöldököt és akkor ha tetszik marad ha nem akkor megy vissza a gyári :lol: Akkor megveszem tőled. :D
rtomi Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Akkor megveszem tőled. :lol: 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol:
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: Igen? Akkor nem kell. :D :lol: :lol:
zocsa Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: De csak a maszk miatt,nem? :lol:
rtomi Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 De csak a maszk miatt,nem? :lol: Kizárt dolog mert nem tudom. :lol: Hallottam a reggeli akciódrol. :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 93 utániba úgytudom. már nem jó. :lol: Jó az,csak maszkot kell cserélni.
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Jó az,csak maszkot kell cserélni. Jah kellene nekem cserénem mert ez 94-s utániba passzol pont :lol: De majd ha fényeztetem a lököst akkor utána igazítunk az ívnek a maszkon is! :lol:
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na és egész jó fénye is van :lol: Sztem megmarad! :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na és egész jó fénye is van :lol: Sztem megmarad! :D
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 szép lett ha nem kell, én is jelentkezek érte :lol: max kisorsoljuk :lol: megcsináltuk a generátort, nem volt vészes munka
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Na és egész jó fénye is van :D Sztem megmarad! :D Ja csak kicsit horrorisztikus. Majdnem olyan vészjósló mint annak idején a rosszfiuknak KIT futófénye. :lol: :lol: :lol: :D :D :D
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Beszereltem a hátsó térbe való világítást. A lámpatesteket 1000 ft/pár áron szereztem be. Elláttam új izzókkal. Csak a vezeték behúzása okozott némi problémát, mivel a tetőkárpitot nem akartam kiszerelni. Ám egy kapálógép berántózsinór visszahúzó rugója a segítségemre volt (thx Zotya 975 cartársnak a rugóért, és a helpért). :lol: Annyira egyszerű, hogy képeket csak a kész állapotról készítettem, na meg a rugóról. :lol: Képek.
FPepe Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Beszereltem a hátsó térbe való világítást. A lámpatesteket 1000 ft/pár áron szereztem be. Elláttam új izzókkal. Csak a vezeték behúzása okozott némi problémát, mivel a tetőkárpitot nem akartam kiszerelni. Ám egy kapálógép berántózsinór visszahúzó rugója a segítségemre volt (thx Zotya 975 cartársnak a rugóért, és a helpért). :lol: Annyira egyszerű, hogy képeket csak a kész állapotról készítettem, na meg a rugóról. :lol: Képek. Ilyen lámpáim nekem is vannak, még a diesel Caravanba szereztük, de megmaradt. Majd egyszer rászánom magam. A Caravanban megvolt a csatija a bal hátsó küszöbburkolat alatt, ott kellene felmennie a B-oszlopban. Kíváncsi leszek, hogy nálam is ott lesz-e az a csati.
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Ilyen lámpáim nekem is vannak, még a diesel Caravanba szereztük, de megmaradt. Majd egyszer rászánom magam. A Caravanban megvolt a csatija a bal hátsó küszöbburkolat alatt, ott kellene felmennie a B-oszlopban. Kíváncsi leszek, hogy nálam is ott lesz-e az a csati. Nekem annyira alap a gép, hogy nem volt semmi vezeték kiépítve ehez. Az első világítástól húztam el 2 kábelt jobbra, onnan balra. Adtam még neki egy direkt testet a kapcsolónál, és kész, műxik. :lol:
webshark Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Még mindig van pénzem, ezért kell majd belerakatnom egy ködfényszórót. Csak ugye két éve tervezgetem, a vezess.hu-n már anno kaptam javaslatokat régen- de már nem is tudom hogy mik voltak. Osszátok az észt, meg a pénzemet szórjátok.(Ésszel....tudom a tesco ködös a szart sem ér!!!!)
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 egy kapálógép berántózsinór visszahúzó rugója a segítségemre volt Mit nem képes az ember felhasználni!? :lol:
Recommended Posts