zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nekem is azt mondták, hogy abban nem lehet izzót cserélni csak magát a kapcsolót. Ellenben ha ki tudnám pattintani akkor lenne egy rizsszem izzóm s kicserélném. Hogy jön ki a gomb? Neked milyen is van? Klímás, vagy sima keringtetős? Az utóbbit kis csavarjúzóval alá-fölé feszítve lehet kihúzni, csak el ne vesszen a kis kerek-pöckös bigyusz, mert utána nem lehet bekapcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Neked milyen is van? Klímás, vagy sima keringtetős? Az utóbbit kis csavarjúzóval alá-fölé feszítve lehet kihúzni, csak el ne vesszen a kis kerek-pöckös bigyusz, mert utána nem lehet bekapcsolni. http://kepfeltoltes.hu/090622/P6030001_www...ltoltes.hu_.jpg Sima keringetôs. Ez a kis bizbasz mire van és hol találom? Talál bele a középkonzól izzója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Sima keringetôs. Ez a kis bizbasz mire van és hol találom? Talál bele a középkonzól izzója? Az a biszbasz a kapcsoló alatt van, semmi köze az izzóhoz, csak ez ki szokott esni amikor kihúzod azért linkeltem be. Az izzó középne van, alig látszik ki a feje, elég nehéz kihúzni. Amúgy a biszbasz ide passzol, a gomb alja látszik.: Abban a kis labirintszerő nútban mozog, ezért tudod ki-bekapcsolni a gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Az a biszbasz a kapcsoló alatt van, semmi köze az izzóhoz, csak ez ki szokott esni amikor kihúzod azért linkeltem be. Az izzó középne van, alig látszik ki a feje, elég nehéz kihúzni. Amúgy a biszbasz ide passzol, a gomb alja látszik.: Abban a kis labirintszerő nútban mozog, ezért tudod ki-bekapcsolni a gombot. azér mondom ,az enyém más rendszerű két kis tollrugó nyomja vissza a gombokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Az a biszbasz a kapcsoló alatt van, semmi köze az izzóhoz, csak ez ki szokott esni amikor kihúzod azért linkeltem be. Az izzó középne van, alig látszik ki a feje, elég nehéz kihúzni. Amúgy a biszbasz ide passzol, a gomb alja látszik.: http://kepfeltoltes.hu/090622/P6030008_www...ltoltes.hu_.jpg Abban a kis labirintszerő nútban mozog, ezért tudod ki-bekapcsolni a gombot. Köszi. Végezetül akkor talál bele a rizsszemizzó ami a tekergetôket is megvilágítja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 azér mondom ,az enyém más rendszerű két kis tollrugó nyomja vissza a gombokat Az van ezen is, csak levettem amikor fényképeztem. Köszi. Végezetül akkor talál bele a rizsszemizzó ami a tekergetôket is megvilágítja? Igen ugyanolyan van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Az van ezen is, csak levettem amikor fényképeztem. Igen ugyanolyan van benne. Kösziiii. Szaladok is le a parkolóba s megcsinálom. Amikor cseréltük a többit addig ez is müködött. Utána nem de majd most orvosolom. Zotya gyere Erdélybe s megtisztellek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Kösziiii. Szaladok is le a parkolóba s megcsinálom. Amikor cseréltük a többit addig ez is müködött. Utána nem de majd most orvosolom. Zotya gyere Erdélybe s megtisztellek!!! :lol: Egyszer eljutok oda is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Egyszer eljutok oda is. :lol: Na meg is vagyok vele. Alulról kipattintottam, egy fogóval kikaptam az izzót majd be az újat helyére. Kicsit bénáztam azzal a kis pöcökkel mert elsőre kimozdult a helyéről de aztán helyrement. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Na meg is vagyok vele. Alulról kipattintottam, egy fogóval kikaptam az izzót majd be az újat helyére. Kicsit bénáztam azzal a kis pöcökkel mert elsőre kimozdult a helyéről de aztán helyrement. ennyi idő alatt hogy sikerült izzót cserélni ? ez engem is érdekelne a középső ablakfűtés égője nem világít nálam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 ennyi idő alatt hogy sikerült izzót cserélni ? ez engem is érdekelne a középső ablakfűtés égője nem világít nálam Azt már nehezebb. Ki kell venni a fejegységet majd nőgyógyász művelettel lehet kicserélni csak. Ezt egyszerű volt mert kipattintottam, kikaptam az izzót egy fogóval majd be az újat a helyére és vissza a gombot. Ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Azt már nehezebb. Ki kell venni a fejegységet majd nőgyógyász művelettel lehet kicserélni csak. Ezt egyszerű volt mert kipattintottam, kikaptam az izzót egy fogóval majd be az újat a helyére és vissza a gombot. Ennyi :lol: BOCS akkor a keringtető izzót cserélted Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 BOCS akkor a keringtető izzót cserélted Jaja. De ott voltam a többi cseréjénél is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 a klíma és a keringtető kapcsolóban is egy hosszú lábú izzó van forrasztással szerelt az enyém így néz ki csak nem azért mert svájci az autó ? Így van, nekem is forrasztással szerelt a két izzó a két kapcsolóban (klíma, keringetés). Sajnos azt csak forrasztópákával tudod cserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Básszus... Nah ezé' nem világít nekem a levegőkeringtető, meg a hátsó ablak fűtés lámpa :P :lol: Gondoltam rá hogy kéne, de ennyit nem fogok sz.pni vele, annyira nem érdekel :lol: Még a lámpa kapcsoló volt tervben de mióta láttam hogy tükröződik az ablakban az is kiesett. :lol: Jó nekem a sötétben, csak kifelé világítson rendesen azt kész :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Így van, nekem is forrasztással szerelt a két izzó a két kapcsolóban (klíma, keringetés). Sajnos azt csak forrasztópákával tudod cserélni. :lol: hozzá tudtad bforrasztani a sima rizsszemizzót ( 12V , 1.2 W ) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 hozzá tudtad bforrasztani a sima rizsszemizzót ( 12V , 1.2 W ) ? Kicseréltem mindkettőt LED-re ellenállással. :lol: Tökéletesen forrasztható a cucc egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Kicseréltem mindkettőt LED-re ellenállással. :lol: Tökéletesen forrasztható a cucc egyébként. A rizsszem izzó? Nekem még sohasem sikerült forrasztani, hiába csiszoltam, savaztam, mindig lefolyt róla az ón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 A rizsszem izzó? Nekem még sohasem sikerült forrasztani, hiába csiszoltam, savaztam, mindig lefolyt róla az ón. De ez olyan izzó, aminek hosszú lábai vannak, mint a ledeknek és azok forraszthatóak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 De ez olyan izzó, aminek hosszú lábai vannak, mint a ledeknek és azok forraszthatóak. :lol: Hmm.....ezzel még nem talákoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 elölről húztam ki két izzót , de a középső az egy "csőben " van , ezzel nem boldogultam Ha kiveszed a rádiót keretestől, akkor könnyebb hozzáférni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha kiveszed a rádiót keretestől, akkor könnyebb hozzáférni :lol: Ha azzal sem boldogul akkor meg vegye ki a kesztyűtartót és tolja meg hátulról? :lol: A végén csak eljutunk a pótkerékig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha kiveszed a rádiót keretestől, akkor könnyebb hozzáférni :lol: Erről beszéltem én is. A hátsó ablakfűtésé apropo nekem sem világít. A tekerentyűt ha megmondanátok hogyan lehet lehúzni törés nélkül és hogy ki lehet-e cserélni az izzót akkor megköszönném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Erről beszéltem én is. A hátsó ablakfűtésé apropo nekem sem világít. A tekerentyűt ha megmondanátok hogyan lehet lehúzni törés nélkül és hogy ki lehet-e cserélni az izzót akkor megköszönném :lol: Kihúzod a gombot, allul lesz egykis nyílás a tengelyén oda kell bebökni csavarhúzóval, oszt lejön. De az izzóhoz nem férsz hozzá csak bellülről, délelőtt volt már téma. Komplett középkonzol kibontással cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Kihúzod a gombot, allul lesz egykis nyílás a tengelyén oda kell bebökni csavarhúzóval, oszt lejön. Köszi. Ha azt is elárulod, hogy milyen izzó jár oda (bár a logikusan ugyanolyan kéne járjon mint a többibe) akkor megvan a második söröd is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts