zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 majd lemérem hétvégén mennyit veszt a feszből mire az izzókig elér, valahogy gyanús nekem. A nagyobb izzó szabályos amúgy? a kék-ruhások nem csesztetnének érte? Szerintem ha jól van beállítva, és nem vakitt akkor nem, csak ne legyen benne xenon hagyományos búrában.
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 majd lemérem hétvégén mennyit veszt a feszből mire az izzókig elér, valahogy gyanús nekem. A nagyobb izzó szabályos amúgy? a kék-ruhások nem csesztetnének érte? Szabályos, de azért az ülés alá tedd be a dobozát mert állandóan az utólagosxenon-trafót fogják keresni :) :lol:
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Szabályos, de azért az ülés alá tedd be a dobozát mert állandóan az utólagosxenon-trafót fogják keresni :) :lol: Azért elég gáz ha egy rendőr nem ismeri fel a xenont, vagy nem? Nekem is meg voltak nyúlva az izzószálak, nem voltak már a fókoszpontban, meg fekete is volt már az izzó, amikor váltottam a +90-re szinte 3X olyan lett a fényerő.
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Azért elég gáz ha egy rendőr nem ismeri fel a xenont, vagy nem? Nekem is meg voltak nyúlva az izzószálak, nem voltak már a fókoszpontban, meg fekete is volt már az izzó, amikor váltottam a +90-re szinte 3X olyan lett a fényerő. Ha nem sárgás a fénye valaminek arra felénk már rárepülnek, és még meg se áll az ember már a kipufogóban is a trafót keresik ;) :) ;) Ha megmutatja az ember a dobozt (rajta van minden amivel bizonyítni lehet hogy szabályos) hamarabb végez :lol: Nem létkérdés, de egyszerűsíti az életet :P
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Ha nem sárgás a fénye valaminek arra felénk már rárepülnek, és még meg se áll az ember már a kipufogóban is a trafót keresik ;) :) ;) Ha megmutatja az ember a dobozt (rajta van minden amivel bizonyítni lehet hogy szabályos) hamarabb végez :lol: Nem létkérdés, de egyszerűsíti az életet :P Végülis berakhatom a csomitartóba a Megalightes dobozt a régi izzókkal... :P
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Nemrég volt szó arról hogy meddig megy fel a tank mutató. Ma tankoltam, első kattanásig. Nekem teletanknál eddig szokott felmenni.
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Nemrég volt szó arról hogy meddig megy fel a tank mutató. Ma tankoltam, első kattanásig. Nekem teletanknál eddig szokott felmenni. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/73256050.jpg Fiatal autó ;) sárga műszerfal... már meg se ismertem a gyári színt először ;) :) Amúgy nekem is fölé megy. Nem ennyivel, de egy mutató-vastagságnyival mindig :lol:
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Fiatal autó ;) sárga műszerfal... már meg se ismertem a gyári színt először ;) :) Amúgy nekem is fölé megy. Nem ennyivel, de egy mutató-vastagságnyival mindig :lol: Nekem pont a vonalon áll meg, de második kattanásra. Elsővel alatta marad.
Guest gorbi Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Érdekes, nálam a mutató az 50-es és az előtte lévő vonal között van félúton, ha tele tankolom kattanásig. Már kapott tőlem érte egy fekete pontot. :lol:
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Érdekes, nálam a mutató az 50-es és az előtte lévő vonal között van félúton, ha tele tankolom kattanásig. Már kapott tőlem érte egy fekete pontot. :) Nekem meg időnként megáll az 50 előtti vonalnál, és nem megy lejjebb akkor se ha már porzik a tank. A múltkori tanklevételnél megnyekkenhetett valami mert azóta szorul be időnként. :lol:
Guest gorbi Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Nekem meg időnként megáll az 50 előtti vonalnál, és nem megy lejjebb akkor se ha már porzik a tank. A múltkori tanklevételnél megnyekkenhetett valami mert azóta szorul be időnként. :lol: Csak nálam ez így jött ki a gyárból. Sőt még ráadásul a kürtöm is kezdettől fogva csak egyenes kormányállásban működik. Hol van a gyári minőség ellenőrzés? Lengyelország, én így szeretlek!
spzoli Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Csak nálam ez így jött ki a gyárból. Sőt még ráadásul a kürtöm is kezdettől fogva csak egyenes kormányállásban működik. Hol van a gyári minőség ellenőrzés? Lengyelország, én így szeretlek! Classic rulz :lol:
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Csak nálam ez így jött ki a gyárból. Sőt még ráadásul a kürtöm is kezdettől fogva csak egyenes kormányállásban működik. Hol van a gyári minőség ellenőrzés? Lengyelország, én így szeretlek! Enyém nem lengyel :) ;) Ha kanyarodsz úgyis keresni kéne a gombokat ;) Nem nézted még meg az érintkezőit? :lol:
Guest gorbi Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Enyém nem lengyel ;) :P Ha kanyarodsz úgyis keresni kéne a gombokat ;) Nem nézted még meg az érintkezőit? :lol: Ej, ráérünk arra még! :)
Tiu Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Enyémnél az üzemanyagmérő óra a nulla és a tényleges állapot között mindenfélét mutat :lol: . Van mikor jól mutat, aztán gondol egyet és lemegy 0-ra, következő indításnál ismét jó (vagy nem), és így tovább. A többi műszer, mint ford.mérő, motor hőmérő jól mér. Különben eddig, vagyis 1 hónappal ezelőttig jól mutatott, picit túlment az 50-en, ha teletankoltam. Majd ha jobb idő lesz, szétszedem a műszeregységet.
huan Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Sziasztok Láttam másnak is volt problémája a megolvadt világításkapcsolóval. Mi okozza,mert nekem most már a második kapcsoló "olvad".
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Sziasztok Láttam másnak is volt problémája a megolvadt világításkapcsolóval. Mi okozza,mert nekem most már a második kapcsoló "olvad". A fényszóróizzók gyáriak? Wattszám, meg hasonló?
huan Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Még nem néztem, mert nem tudtam hol induljak neki... A gyárinál nagyobb teljesítményű izzóktól is lehet?
invictus Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Még nem néztem, mert nem tudtam hol induljak neki... A gyárinál nagyobb teljesítményű izzóktól is lehet? Azoktól könnyedén.
huan Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 A megoldás a relézés, ha nagy teljesítményű izzók vannak benne?
invictus Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 A megoldás a relézés, ha nagy teljesítményű izzók vannak benne? Igen, hogyha mindenképpen nagy teljesítményű izzót szeretnél használni, inkább relézd be. :lol:
astra 8 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Ha felkapcsolom a világítás egyet pislan a kijelző meg a lejátszóm , mintha újraindulni! Olyan mintha nem kapna áramot egy pillanatig! Szerintetek?
FPepe Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Ha felkapcsolom a világítás egyet pislan a kijelző meg a lejátszóm , mintha újraindulni! Olyan mintha nem kapna áramot egy pillanatig! Szerintetek? Sztem csak a háttérvilágítás átkapcsolását látod, a világítás felkapcsolásával a kijelző (és ha be van kötve, a rádió fényei is) átkapcsolnak a potival szabályozható gyengébb háttérvilágításra (éjszakai üzemmód).
astra 8 Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Sztem csak a háttérvilágítás átkapcsolását látod, a világítás felkapcsolásával a kijelző (és ha be van kötve, a rádió fényei is) átkapcsolnak a potival szabályozható gyengébb háttérvilágításra (éjszakai üzemmód). Nem mert eddig nem sőt most hogy próbálgattam meg le is állt a motor! Edit: Meglett a baj kicsúszott a rádió kábel-ja es ott valamihez hozzáért most már nem pislog.
Recommended Posts