Guest Sanci Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 No gyereket :lol: csont nélkül átment a verda :P ;) semmi okoskodás meg egyebek :D egyszerűen vizsgasorra állt (elsőként :lol: kicsit korán kellett kelni hozzá :lol: ) és egy jó óra múlva ki is jött :P minden babás rajta bár azért megemlítették, hogy a talpasokat azért az idén majd illendő lesz lecserélni :lol: Vizsgadíj 25420 píz, meg majd okmányiroda-forgalmi csere mert betelt.. :lol:
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 áhh... hova tartogassak egy törött indexet :lol: kidobáltam amik leestek, a többi meg még rajta van :lol: majd ha kész lesz akkor lesz mit kidobálni :lol: srávédő, MHT, lökös, 2 fénycóró, 2 index, hűtőmaszk zárhíd... :P válogatós :lol: :P igényt tartanék rá... ha más nem brekinek elfér a garijában, amíg ujra arra nem járunk a lö transporterrel :lol:
hening Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 hogyan lehet képet feltölteni? úgy mint a "dúshajú" kolega meg az azonosító képhez Mond csak öreg, kicsit sem félsz?? Bírom a viccet ebként, csak van egy határ. Tudod? Nem is ismerjük egymást, és simán "lekopaszozol". :lol: Képet ebként úgy tudsz beilleszteni, hogy a hsz szerkesztésekor megkeresed a ikont, és arra kattintva megadod a linkjét a képnek. Az avatart pedig a vezérlőpultban tudod beállítani.
dita Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Mond csak öreg, kicsit sem félsz?? Bírom a viccet ebként, csak van egy határ. Tudod? Nem is ismerjük egymást, és simán "lekopaszozol". :lol: Szerintem Zenor Zoli hsz-éből vette a bátorságot. Zenor cartárs, mi akik még nem ismerhettük meg személyesen (legkedvesebb) Moderátorunkat nem szólunk be Neki, mert megharagszik és az nem jó! :P Egyébként meg aranyos az a kép, én is láttam! :lol:
invictus Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 hogyan lehet képet feltölteni? úgy mint a "dúshajú" kolega meg az azonosító képhez Bátor ember vagy. :lol: :lol: :P
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Szerintem Zenor Zoli hsz-éből vette a bátorságot. Zenor cartárs, mi akik még nem ismerhettük meg személyesen (legkedvesebb) Moderátorunkat nem szólunk be Neki, mert megharagszik és az nem jó! :lol: Egyébként meg aranyos az a kép, én is láttam! :lol: vannak kivételek :P de azt Hening is belátta, hogy okkal :lol: Hening, egyébként ha azt mondtad volna Zenornak, hogy nem tetszik ez a név, sztem azzal is elérted volna azt a hatást, hogy nem szólít így :lol: szegényt egyből befenyítetted :lol:
dita Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 vannak kivételek :P de azt Hening is belátta, hogy okkal :lol: egyébként ha azt mondtad volna Hening Zenornak, hogy nem tetszik ez a név, sztem azzal is elérted volna azt a hatást, hogy nem szólít így :P szegényt egyből befenyítetted :lol: :lol: Mi van? :lol: Biztos kialudtad magad? Ezt fogalmazd át valami emészthető formára, jó?! :lol:
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 :lol: Mi van? :lol: Biztos kialudtad magad? Ezt fogalmazd át valami emészthető formára, jó?! :P ez nem neked hanem heningnek szól. egy vesszőt kihagytam talán...meg Hening nevét az elejére tettem, hogy 100%osoan érthető legyen még neked is :lol:
dita Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 ez nem neked hanem heningnek szól. egy vesszőt kihagytam talán...meg Hening nevét az elejére tettem, hogy 100%osoan érthető legyen még neked is :lol: Na, hát így már mindjárt más! Eleinte próbáltam a Te fejeddel gondolkodni, hogy megértsem, de csak lányokat láttam...Feladtam. :P :lol:
conquistador Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 hogyan lehet képet feltölteni? úgy mint a "dúshajú" kolega meg az azonosító képhez Ügyes vagy gyerek és egyszerű is mint a r.....p!
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Na, hát így már mindjárt más! Eleinte próbáltam a Te fejeddel gondolkodni, hogy megértsem, de csak lányokat láttam...Feladtam. :lol: :lol: lányokat? hm ez furcsa én mostanában csak egyet látok :P vagyis veszek észre.
conquistador Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 lányokat? hm ez furcsa én mostanában csak egyet látok :lol: vagyis veszek észre. A többi meg kerekítési hiba csak :lol:
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 A többi meg kerekítési hiba csak :lol: nincs több, de egyenlőre az az egy sincs...
hening Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Szerintem Zenor Zoli hsz-éből vette a bátorságot. Zenor cartárs, mi akik még nem ismerhettük meg személyesen (legkedvesebb) Moderátorunkat nem szólunk be Neki, mert megharagszik és az nem jó! ;) Egyébként meg aranyos az a kép, én is láttam! :lol: Kedves Edit! :lol: Nem igazán érdekel, hogy honnan vette a bátorságot. Egy vadidegennek én sem mondok ilyeneket. :P vannak kivételek :lol: de azt Hening is belátta, hogy okkal :lol: Hening, egyébként ha azt mondtad volna Zenornak, hogy nem tetszik ez a név, sztem azzal is elérted volna azt a hatást, hogy nem szólít így :D szegényt egyből befenyítetted :P Nem, ma nem lehet. Ma ilyen napom van, fogorvosnál voltam. :lol:
Opeles90 Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 hogyan lehet képet feltölteni? úgy mint a "dúshajú" kolega meg az azonosító képhez Sztem óvatosan az ilyen kifejezésekkel.... :lol: :lol: Tiszteld már meg a másikat, hogy a nevén szólítod Kedves Zenor. Multkor pedig Zolit "bunkókáztad" le... Tudjuk, hogy vicc volt... De azért még barátkozni kéne hogy ilyen "poénokat" eldurrants itt...
Guest Sanci Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Gyówammán :lol: nem kell veszekedni, lehet bunyózni is :lol: elvégre is van hó :lol: :P
Opeles90 Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Gyówammán :lol: nem kell veszekedni, lehet bunyózni is :P elvégre is van hó :lol: :P Én nem vagyok olyan, csak ha muszáj ;) :lol: Amúgy örömmel olvastam, hogy megvan a vizsga :D Nekem ebben az évben lesz maaaaaaaaaaajd novemberben :lol: Addigra olyan faca állapotban lesz. Kasztnizás is meglesz, szélvédőt is kicseréljük ( próbálok keresni olyat amin felül fekete csík van :lol: )
Guest Sanci Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Amúgy örömmel olvastam, hogy megvan a vizsga :lol: Köcce :lol: hát még én, hogy örülök neki hogy túl vagyunk rajta.. :lol: :lol: :P
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 megy itt a csöpögés látom... jobbulást a fogadra Hening :lol:
FPepe Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Én meg ma reggel kicsit lenulláztam a kocsi elejét egy szalagkorláttal :lol: Nincs nagy baj, jobb első lámpa, index, sárvédő, hűtőrács, meg a motorháztető peremét kell visszahajlítani. Azért ez most nem hiányzott :lol:
spzoli Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Én meg ma reggel kicsit lenulláztam a kocsi elejét egy szalagkorláttal :lol: Nincs nagy baj, jobb első lámpa, index, sárvédő, hűtőrács, meg a motorháztető peremét kell visszahajlítani. Azért ez most nem hiányzott :lol: nem adta ki?
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Én meg ma reggel kicsit lenulláztam a kocsi elejét egy szalagkorláttal :lol: Nincs nagy baj, jobb első lámpa, index, sárvédő, hűtőrács, meg a motorháztető peremét kell visszahajlítani. Azért ez most nem hiányzott :lol: Hát ma reggel én is több mint 180-at csináltam a 90°-ból. Mármint a szokásos kézifékes befordulásom alkalmával, de megúsztam kocc nélkül.
Novy Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Én meg ma reggel kicsit lenulláztam a kocsi elejét egy szalagkorláttal :lol: Nincs nagy baj, jobb első lámpa, index, sárvédő, hűtőrács, meg a motorháztető peremét kell visszahajlítani. Azért ez most nem hiányzott :lol: hát ez már épp elég :S főleg egy olyan színnél, mint a tiéd... :P
Recommended Posts