Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem. Ő komplett féltengelyt cserélt. :lol:

De az ilyen magátol megjavulós dolgok, nagyon X akták. Ki tudja meddig lesz jó?

Pontosan tudom meddig lesz jó. :D Amíg újra le nem csúszik a csatlakozója :( :lol:

Elküldve

Másnak is szaraxik a fórum. Ma reggel belépek és febr 5-ig visszadob ha az uj hozzászólásokra kattintva (kis kék "go to firs unread") pedig tegnap is mindent elolvastam. De érdekes módon nem minden topiknál. teljesen random. És ezt elátszotta mai nap még vagy 3x mikor ismét beléptem.

Elküldve
Másnak is szaraxik a fórum. Ma reggel belépek és febr 5-ig visszadob ha az uj hozzászólásokra kattintva (kis kék "go to firs unread") pedig tegnap is mindent elolvastam. De érdekes módon nem minden topiknál. teljesen random. És ezt elátszotta mai nap még vagy 3x mikor ismét beléptem.

Nálam semmi gond. / Mozilla /. :lol:

Elküldve

Nálam nincs semmi baj. Pedig explorert használok.

Elküldve

Nálam is jó.

Elküldve

Általában akkor hülyül meg ha két helyről is használom (meló/otthon) persze nem egyszerre. Amig csak melóból lépegetek be nincs gond, de ha nagyritkán otthonról is ránézek a forumra utána mindig 1-2 napig csinálja ezt. Szóval a hiba akkor nálam :lol:

Elküldve
Általában akkor hülyül meg ha két helyről is használom (meló/otthon) persze nem egyszerre. Amig csak melóból lépegetek be nincs gond, de ha nagyritkán otthonról is ránézek a forumra utána mindig 1-2 napig csinálja ezt. Szóval a hiba akkor nálam :lol:

Én is így csinálom... Most melóból vagyok. Este meg amikor vagyok akkor otthonról. :lol: és úgysincs semmi gáz

Elküldve
Én is így csinálom... Most melóból vagyok. Este meg amikor vagyok akkor otthonról. :lol: és úgysincs semmi gáz

Én meg néha telóról is, de akkor sem bolondul meg. Max. ujra be kell lépnem a nickemmel. De ez sem gyakori.

Elküldve
Én meg néha telóról is, de akkor sem bolondul meg. Max. ujra be kell lépnem a nickemmel. De ez sem gyakori.

Igen. Néha nekem is vissza kell lépni, de ennyi. ha mondjuk munkában beléptem, aztán otthon meg mintha kilökne. De ezt sem mindíg míveli

Elküldve
Sziasztok lányok :lol:

Nem tudná valaki megmondani miért párásodik a ottóm?

Pollen friss benn :lol:

Talán nyirkos az idő arra? :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.