Tiv. Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 STELLA. És az osztrák Urbock. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egészségedre! Múltkor ittam négy Edelweiss-t, másnap sz*rtam két kiflit, meg egy brióst. Ez egy kicsit több információ volt, mint amire szükségünk lett volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Ez egy kicsit több információ volt, mint amire szükségünk lett volna... :) Hát akkor ezek után mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 csak egy gyors közvéleménykutattam, mert egy reklámban most ment hogy mi az ország legkedveltebb söre. De asszem megcáfoltuk 3 perc alatt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 csak egy gyors közvéleménykutattam, mert egy reklámban most ment hogy mi az ország legkedveltebb söre. De asszem megcáfoltuk 3 perc alatt :) :D Miért ,melyiket hitték annak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Miért ,melyiket hitték annak? A Borsodi szeretne az lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 A Borsodi szeretne az lenni :D Sosem lesz az. A reklámjai szellemesek, de a sör, hát............ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Annyit beszéltünk róla hogy nyitok egy másikat :) Ez meg... ;) :lol :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Srácok...ti mint hozzáértők! Ezen a biztosítéktáblán rajta van a tükörfűtésrelé? Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Srácok...ti mint hozzáértők! Ezen a biztosítéktáblán rajta van a tükörfűtésrelé? Klikk ide! Nincs. Legalábbis a helyén. Bal felső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Srácok...ti mint hozzáértők! Ezen a biztosítéktáblán rajta van a tükörfűtésrelé? Klikk ide! Nincs! Baloldalon felül üres a helye! :D Zoli gyorsabb volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Nincs. Legalábbis a helyén. Bal felső. Nincs! Baloldalon felül üres a helye! :D Zoli gyorsabb volt :) Kösz mesterek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Mit is kell nézni? :) Facelift: on :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 És még mindig nem alszom, mellesleg a pizsis buli rohadt jó. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 1 Győrben, 2 Gyarmaton, 1 Öttevényben. Azonkívül van még olyan "bolt" ahol nem bontanak, de van bontott cucc. És Omega is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 És Omega is van? Öttevény, tsz-major 96/485-250 Gyarmat Fő út 46 (96) 480-089. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Facelift: on :) http://i40.tinypic.com/260pve8.jpg De a tükrök még kockák ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 És Omega is van? A múltkor láttam egyet a győriben. De azóta nem néztem, hogy meg van-e még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 De a tükrök még kockák ;) :) Hájah, én naivan azt hittem h azok behajthatók... meg ahol volt szép ott drága volt (5k/db), meg igy h nem behajtható, már nemis tetszik annyira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hájah, én naivan azt hittem h azok behajthatók... meg ahol volt szép ott drága volt (5k/db), meg igy h nem behajtható, már nemis tetszik annyira :D Be lehet azt hajtani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Be lehet azt hajtani :) Sőt, vissza is. Igaz akkor némileg károsodik. De hát vmi-vmiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Be lehet azt hajtani :) akkor már teljesen össze vagyok zavarodva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 akkor már teljesen össze vagyok zavarodva :D Be lehet hajtani, de általában kipattan a fém tartószerkezete a műanyag házból, amit szar visszarakni... A ház levételéhez is szét kell nyitni a talpnál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Kinek melyik a kedvenc söre? :) Egy strigula a Heinekenre, mert én kezdek. ;) Edelweiss, szűretlen világos sör, citrommal, rizzsel. Ha pedig barna, akkor Staropramen. :lol: Üdítőnék Citromos Gösser, Sörnek meg a Soproni, aztán a Heineken, Amstel, és utána jön a Stefi... ...és akit még nem idéztem. Egy téma ami beizzítja a fórumot. ;) A sok sörös! ;) Főleg a zsengekorúaknak ejnye-ejnye! :D Abban miért nem versenyeztek, kinek nagyobb a sörhasa? ;) Gyerünk, elő a centikkel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 ...és akit még nem idéztem. Egy téma ami beizzítja a fórumot. ;) A sok sörös! ;) Főleg a zsengekorúaknak ejnye-ejnye! :D Abban miért nem versenyeztek, kinek nagyobb a sörhasa? ;) Gyerünk, elő a centikkel! :P Nekem. ;) Bár számszaki adatokkal nem rendelkezem...nem is kívánnám megosztani. De ez már a koromnál fogva is "természetes". Persze biztosan akad majd aki úgy gondolj, hogy neki nagyobb van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts