Hjoe Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nem lesz gond. Nekem is kellett már így közlekednem. Annyi, hogy 10 perc monoton haladás után elkezd fájni vagy a fejed vagy a gyomrod ugyanúgy ahogy egy sportdobtól. Ilyen durvák lennének a sportdobok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ilyen durvák lennének a sportdobok? Attól függ, ki mennyire bírja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Attól függ, ki mennyire bírja. :) Nekem nem hangos szerintem. Olyan 140 felett kezd el mérgesebben üvölteni, de annyit meg ritkán megyek. Igaz benne van minden, katalizátor középdob.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Na voltam nézelődni, emelő meg bak ügyben. Hát igen 2,5 a 2 t5onnás pontemelő, a kroki 5-6 körül van. A bakok meg olyan 2000 környékén voltak darabonként! Olcsóbb a féltégla, meg az emelőt kiveszem a nejem kocsijából (Most is a lépcsőházban van, a pótgumim nála hátul- a dísztárcsáim meg szintén nincsenek felrakva) Viszont kicsit javítgatni akarom a másikat, ahhoz nem elég, hogy féket behúz, oda komoly kibiztosítás kell. Az emelője meg csak 800 kilióig hiteles. Ha valaki lát, 2 tonnás pontemelőt + 2 db bak kombót (Lidl, Praktiker....etc ) lököjn már egy PÜ-t + egy üzit a topicba. Köszönöm..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ilyen durvák lennének a sportdobok? Mire kiértem a Polskival anno Krakkóba 7 óra alatt (hála az útfelújításoknak), már igen igen fájt a fejem :) De 4-5-ig semm sem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ilyen durvák lennének a sportdobok? Attól függ, ki mennyire bírja. :D Ádám puding ilyen téren :D Nekem nem hangos szerintem. Olyan 140 felett kezd el mérgesebben üvölteni, de annyit meg ritkán megyek. Igaz benne van minden, katalizátor középdob.... Jólvan, tudhatnád, hogy nem sebességtől, hanem fordulatszámtól függ a hangosság. Am az enyém 4000felett kussol :) 3200 nagggggyon zsíír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ádám puding ilyen téren :D Jólvan, tudhatnád, hogy nem sebességtől, hanem fordulatszámtól függ a hangosság. Am az enyém 4000felett kussol :) 3200 nagggggyon zsíír :) Nem sebességfüggő az igaz, csak 1esbe 2esbe ritkán pörgetem 4000ig.... így még 20-nál 30-nál nem volt hangos sose nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 bővült a család :) Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 bővült a család :) Visit My Website Oszt ez mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 bővült a család :D Visit My Website De jóól néz kii :) . A kép alapján kötelező lesz Kengurunak hívni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Oszt ez mi? :) Mi lenne? Húsvét volt. Nyuszi. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Srácok! Ha bárki vezérműszíjfeszítő görgőt vásárol, nagyon nézze meg mit vesz! Az enyémet egy hónap után ki kellett dobni, mert selejtes! 4 boltban jártunk cseréért, kaptunk 4 különböző dobozt, mindben ugyanaz volt, csak más néven! Nekem most SKF van benn, kíváncsi vagyok ez meddig fogja bírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Srácok! Ha bárki vezérműszíjfeszítő görgőt vásárol, nagyon nézze meg mit vesz! Az enyémet egy hónap után ki kellett dobni, mert selejtes! 4 boltban jártunk cseréért, kaptunk 4 különböző dobozt, mindben ugyanaz volt, csak más néven! Nekem most SKF van benn, kíváncsi vagyok ez meddig fogja bírni... Ezért ette a burkolatot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 bővült a család :D Visit My Website A kis édes...De a márkára, és típusra én is kíváncsi lennék :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ezért ette a burkolatot? :) Ahha. befele húzta a görgő a szíjat. Rá a burkolatra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 cső mindenki! Jó rég voltam erre megint... Hát betegség gyílkol multhét szerda óta. 2 kötőhértyagyulladás ugyanarra a szemre, azért nem túl jó. Na mind1 már lassan vége van hálistennek. Vasárnap betegség ide vagy oda haverokkal olyat autóztunk, meg kilátóztunk, meg kirándultunk, meg fotózkodtunk, ez volt talán a legjobb az egész húsvétban. Amúgy nekem k*rva sokat csal a kilóméterórám... :) Amikor megyek 105el a GPS akkor szól a 90ért... :) De méééé...... nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 cső mindenki! Jó rég voltam erre megint... Hát betegség gyílkol multhét szerda óta. 2 kötőhértyagyulladás ugyanarra a szemre, azért nem túl jó. Na mind1 már lassan vége van hálistennek. Vasárnap betegség ide vagy oda haverokkal olyat autóztunk, meg kilátóztunk, meg kirándultunk, meg fotózkodtunk, ez volt talán a legjobb az egész húsvétban. Amúgy nekem k*rva sokat csal a kilóméterórám... :) Amikor megyek 105el a GPS akkor szól a 90ért... :) De méééé...... nemtom Az tényleg sok, nekem 100-nál olyan 108 körül mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Az tényleg sok, nekem 100-nál olyan 108 körül mutat. Betettük haver Polojába, és az is kb úgy volt hogy 100nál 93-95 körül. Nekem ha a mutató 60at mutat akkor a gps 50et.. Amúgy lehet bővülni fog a család nemsokára egy dízel D corsával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Kedd reggel odavittem a szerelő elé ahogy kérte, este még ugyanúgy állt ott az utcán. Ha penteken áll neki, miért nem akkorra kérte!? :) A lányának is kell valamivel járnia.. :) :D Hát betegség gyilkol múlt hét szerda óta. 2 kötőhártya gyulladás ugyanarra a szemre, azért nem túl jó. Kellett neked hegeszteni.. :D :D :D Én is túltettem ma magamon kicsit.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Oszt ez mi? :) Naaaaaaaaaaaaaaaa... nem ez hanem ő :D De jóól néz kii :) . A kép alapján kötelező lesz Kengurunak hívni :D Hát jah, elég furcsa találmány, félig denevér, félig kutya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Mi lenne? Húsvét volt. Nyuszi. :) :) :D :D :D Amúgy nem nyuszi, csak a nyuszi hozta :D A kis édes...De a márkára, és típusra én is kíváncsi lennék :lol: :D Egy mexikói brand, igazi véreb ala chivava Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 A lányának is kell valamivel járnia.. :) :D Kellett neked hegeszteni.. :D :D :D Én is túltettem ma magamon kicsit.. :lol: :) http://s10.images.www.tvn.hu/2010/04/07/18...2bb3b1e5ef5.jpg ááá nem hegesztéstől van.. valami más. Ferőzés vagy fene tudja. :D Ez mi ez a kép??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 (edited) Mert így kérhet érte tárolási költséget is :) :D Most beszéltem vele, meghozta a bontott lengőkart eóvileg holnap délelőtt megcsinálja, és megy műszakira. Amúgy rosszul tudtam az első szilentbe van berohadva a csavar, nem a hátsóba, azért kell levágni a lengőkart, meg a szilentet, hogy ki tudja tekerni a csavart. Na voltam nézelődni, emelő meg bak ügyben. Hát igen 2,5 a 2 t5onnás pontemelő, a kroki 5-6 körül van. A bakok meg olyan 2000 környékén voltak darabonként! Olcsóbb a féltégla, meg az emelőt kiveszem a nejem kocsijából (Most is a lépcsőházban van, a pótgumim nála hátul- a dísztárcsáim meg szintén nincsenek felrakva) Viszont kicsit javítgatni akarom a másikat, ahhoz nem elég, hogy féket behúz, oda komoly kibiztosítás kell. Az emelője meg csak 800 kilióig hiteles. Ha valaki lát, 2 tonnás pontemelőt + 2 db bak kombót (Lidl, Praktiker....etc ) lököjn már egy PÜ-t + egy üzit a topicba. Köszönöm..... Én csinátam dobbantót gerendavégből. Mi lenne? Húsvét volt. Nyuszi. :D :) És senki nem szólt neki, hogy már vége az ünnepnek? :lol: 10000 :D Módosítva Április7, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 hali all. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 hali all. üdvözlet :) :) :D tartalmas hozzászólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts