Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem tudom mennyibe kerül, de szerintem semmiképp nem ér 6000Ft. A Chromedesign csinál műanyagkrómozást, és igazából nem is krómozás, hanem króm hatású festék :D

Nem is értelek, komolyan. Azt mondod nem ér 6eft, utána meg ajánlasz egy olyan oldalt, ahol ezt lehet olvasni:

- Autó kilincs belső /db: 2.500 Ft

Most akkor lehet szidni, hogy megint kötekszem... :) :)

Elküldve
Nem is értelek, komolyan. Azt mondod nem ér 6eft, utána meg ajánlasz egy olyan oldalt, ahol ezt lehet olvasni:

Most akkor lehet szidni, hogy megint kötekszem... :) :)

Igazad van!!! :D Utána már én is jobban átgondoltam.....

Elküldve
Csak gondold végig hány fastra futhat itthon, és mennyi az átlag életkoruk...

Meg mondjuk van aki még mindig ezzel taxizik, rendőrségnél is akad belőle még néhány nem is beszélve ezen autók továbbéléséről :)

Elküldve
Meg mondjuk van aki még mindig ezzel taxizik, rendőrségnél is akad belőle még néhány nem is beszélve ezen autók továbbéléséről :)

Ugyan, ilyen sosem történt... :)

Elküldve

Tényleg a múltkor láttam egy 1.4si F astra taxit a nyugatinál.Tehát tényleg taxiznak még ezzel. :)

Elküldve
Tényleg a múltkor láttam egy 1.4si F astra taxit a nyugatinál.Tehát tényleg taxiznak még ezzel. :D

Én is láttam már... az gázos volt, és 1.6-os.

Átfordult :lol: :D :D :D

:) :D :D

Ez aztán át! ;) :)

Elküldve
Most úgy mondjátok, mintha rohadtul ritka lenne az eff asztra az országban...visszamenőleg 20évre :)

Itt minden 4ik autó F Astra vagy III Golf. Annyit behordtak tavaj mint a k****élet. :)

Elküldve
Ez ér egyáltalán valamit a vadak ellen?? :)

A Pandára tettünk 1 párat, addig nem jött elé semmi, 1x mosáskor letörtem a szivaccsal és leszedtem mindkettőt, azóta észnél kell lenni :D nem lehet száguldozni.. :) :D

Itt minden 4ik autó F Astra vagy III Golf. Annyit behordtak tavaj mint a k****élet. :D

Most is hordják, minden nap legalább 6-8 tréler szaladgál a 42-esen a sok lehasznált törött retekkel.. :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Zsoltoknak meg sok boldog névnapot! :lol: :D

Elküldve
Ez ér egyáltalán valamit a vadak ellen?? :)

Szerintem semmit. Valami ultrahangot magyaráznak, hogy 60-felett az hallatszik belőle, és a vadakat riasztja, szerintem max. a denevérek potyognak le tőle. :)

Elküldve
Szerintem semmit. Valami ultrahangot magyaráznak, hogy 60-felett az hallatszik belőle, és a vadakat riasztja, szerintem max. a denevérek potyognak le tőle. :)

nekem is van kocsin de nekem a lökhárítóba a rendszám alatt valahol ott ahol a vontatócsatlakozó van. Amúgy én is Zotya véleményén vagyok, szerintem se ér sokat én pl. elütöttem vele egy nyulat :D :D és persze 60 nál gyorsabban mentem :) :D

Elküldve
nekem is van kocsin de nekem a lökhárítóba a rendszám alatt valahol ott ahol a vontatócsatlakozó van. Amúgy én is Zotya véleményén vagyok, szerintem se ér sokat én pl. elütöttem vele egy nyulat :D :D és persze 60 nál gyorsabban mentem :) :D

Annyit ér mint puskagolyónak az integetés. :)

Elküldve
nekem is van kocsin de nekem a lökhárítóba a rendszám alatt valahol ott ahol a vontatócsatlakozó van. Amúgy én is Zotya véleményén vagyok, szerintem se ér sokat én pl. elütöttem vele egy nyulat :D :D és persze 60 nál gyorsabban mentem :) :lol:

Persze, mert megijedt a nyúl attól a fülsiketitő zajtól és a kocsi elé szaladt. :)

Hogyan bizonyitható be, hogy működik? Még ha ki is adja azt a hangot ami akár még valóban zavarja is az állatokat akkor is ha nincs a kocsin és elcsapsz egy őzet akkor szivás, de ha rajta van és látod az őzet az út szélén akkor mered nyomni neki mert "a kütyü úgyis elriassza"? - nem hinném, ugyanúgy eléd is ugorhat "ijedtében". Szerintem egy nagy hülyeség, pénzcsalás az egész. :D

Elküldve
Persze, mert megijedt a nyúl attól a fülsiketitő zajtól és a kocsi elé szaladt. :)

Hogyan bizonyitható be, hogy működik? Még ha ki is adja azt a hangot ami akár még valóban zavarja is az állatokat akkor is ha nincs a kocsin és elcsapsz egy őzet akkor szivás, de ha rajta van és látod az őzet az út szélén akkor mered nyomni neki mert "a kütyü úgyis elriassza"? - nem hinném, ugyanúgy eléd is ugorhat "ijedtében". Szerintem egy nagy hülyeség, pénzcsalás az egész. :D

pontosan így gondolom én is...(amúgy ajándékba kaptam :D :) )

Elküldve
Persze, mert megijedt a nyúl attól a fülsiketitő zajtól és a kocsi elé szaladt. :D

Hogyan bizonyitható be, hogy működik? Még ha ki is adja azt a hangot ami akár még valóban zavarja is az állatokat akkor is ha nincs a kocsin és elcsapsz egy őzet akkor szivás, de ha rajta van és látod az őzet az út szélén akkor mered nyomni neki mert "a kütyü úgyis elriassza"? - nem hinném, ugyanúgy eléd is ugorhat "ijedtében". Szerintem egy nagy hülyeség, pénzcsalás az egész. :lol:

Rémlik, hogy a postásoknál is volt ilyen próbálkozás, kaptak valami sípot, amit mi nem hallunk, de a kutyákat elriasztja. Lehet egy-két szétharapott naci bánta a túl nagy önbizalmat amibe a síp ringatta a kézbesítőt. :D Egyszer én is voltam önjelölt postás, rossz helyre jött a levél, á mondom két utca, elviszem én. Kutyától sohase féltem mentem be nyugodtan, a sarkon kibukkan egy burjúnyí kutyafej, velem egy magasságban. :) Mondom biztos lépcsőn áll, semmi gond. Nem állt lépcsőn. :) Végülis nem bántott, csak amikor feltette a mancsát a vállamra rogyadoztak a lábai, és milyen büdös lehellete volt. :D Mondtam már hogy tegnak a Pezóból hazafele majdnem elütöttem egy birkát? Itt kódorgott a faluba egy darabig követtem is. Valahonnan elcsatangolt.

Elküldve
Rémlik, hogy a postásoknál is volt ilyen próbálkozás, kaptak valami sípot, amit mi nem hallunk, de a kutyákat elriasztja. Lehet egy-két szétharapott naci bánta a túl nagy önbizalmat amibe a síp ringatta a kézbesítőt. :D Egyszer én is voltam önjelölt postás, rossz helyre jött a levél, á mondom két utca, elviszem én. Kutyától sohase féltem mentem be nyugodtan, a sarkon kibukkan egy burjúnyí kutyafej, velem egy magasságban. :) Mondom biztos lépcsőn áll, semmi gond. Nem állt lépcsőn. :) Végülis nem bántott, csak amikor feltette a mancsát a vállamra rogyadoztak a lábai, és milyen büdös lehellete volt. :D Mondtam már hogy tegnak a Pezóból hazafele majdnem elütöttem egy birkát? Itt kódorgott a faluba egy darabig követtem is. Valahonnan elcsatangolt.

biztos tetszettél neki... :D :lol:

Elküldve
biztos tetszettél neki... :) :D

Ahol ma dolgoztam ilyen állat volt, később kiderült róla , hogy kutya. Kint van a kertben, mert a lakásban 3 macska van, nem lenne biztonságban. :)

336454.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.