Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Örülj neki. Így nem is lesz elveszve :excl:

Akkor elég lesz egyszer is megtalálni. Ami már meg is volt. Amúgy ez gyári indításgátlónak minősül?

Elküldve
Akkor elég lesz egyszer is megtalálni. Ami már meg is volt. Amúgy ez gyári indításgátlónak minősül?

Ha gyárilag került bele, akkor eléggé :excl:

Elküldve

Helló!

Tudnátok tanácsot adni, milyen akksit és hol érdemes venni az autóba (hol olcsó) ?

Tél beköszöntött, akksi meghalt.

Pénteken nem indult, feltöltöttem rendesen, vasárnap beszereltem, mentem vele kicsit, aztán hétfőn megint mentem vele, ma meg megint nem indult. (össz 5-6 indítás volt)

Ha legalább két hétig kihúzná, még azt mondom oké, kell egy kis testmozgás kivenni az akksit, de azért 3 naponta nem jó móka :excl:

Üdv

Gábor

Elküldve
Akkor most nekem is elfelejtett mindent...

az nem tud semmit elfelejteni, az egy mágneses térbe kerülve ad jelet csak, ami a gyujtáskapcsolón van, a kulcs köröl egy gyűrűben egy tekercs képezi a mágneses teret.

Elküldve
Helló!

Tudnátok tanácsot adni, milyen akksit és hol érdemes venni az autóba (hol olcsó) ?

Pénteken nem indult, feltöltöttem rendesen, vasárnap beszereltem, mentem vele kicsit, aztán hétfőn megint mentem vele, ma meg megint nem indult. (össz 5-6 indítás volt)

Ha legalább két hétig kihúzná, még azt mondom oké, kell egy kis testmozgás kivenni az akksit, de azért 3 naponta nem jó móka :excl:

Üdv

Gábor

Boscht ne vegyél! Varta is ugyan az, csak drágább. Vegyél exide-ot, az legalább minőség.

Elküldve
az nem tud semmit elfelejteni, az egy mágneses térbe kerülve ad jelet csak, ami a gyujtáskapcsolón van, a kulcs köröl egy gyűrűben egy tekercs képezi a mágneses teret.

A riogatómra gondoltam hirtelen. Mert az is van benne. Gondolom 3 hétig akksi nélkül nem szereti a dolgot...

Ha gyárilag került bele, akkor eléggé :excl:

Utólag csak nem épít bele valaki ilyet.

Elküldve
Helló!

Üdv

Gábor

Én MONBat ot vettem

nem márka, ezért olcsó is, és az egyik kocsiban már egy éve megy, keveset van használva a kocsi, heteket is áll, de forgatja rendesen. Enyémbe is azt vettem, a 75ös nem volt 15ezer.

Elküldve
A riogatómra gondoltam hirtelen. Mert az is van benne. Gondolom 3 hétig akksi nélkül nem szereti a dolgot...

Utólag csak nem épít bele valaki ilyet.

Az enyémbe az aksi lemerült úgy,hogy a led nem világított, kihúztam a vezérlőt, kivettem az aksit beraktam, megint lemerült 0ra, és működött a riasztó, most meg meghalt....

Elküldve
Az enyémbe az aksi lemerült úgy,hogy a led nem világított, kihúztam a vezérlőt, kivettem az aksit beraktam, megint lemerült 0ra, és működött a riasztó, most meg meghalt....

Én meg kivettem a motort... :excl:

Elküldve

Sziasztok ! Lenne egy kérdésem ! Kerestem rá választ a neten de így hirtelenjébe nem találtam. :excl:

Opel Astra F Caravan, sedan és a ferdehátú hosszára lennék kiváncsi.

Elküldve
Én meg jobbat raktam vissza. :(

Nagy haj nagy motor. :excl: Akkor 3.0 , 3.2 motor ment bele...

Ha tudnék szerezni elfogadható áron jó motort én is azt tenném.

Elküldve

É milyen motorra gondolnál?

Elküldve
Én meg jobbat raktam vissza. :lol:

Ha így nézzük, én is jobbat raktam vissza :lol:

Akkor az most vitorlázó? :( :lol:

Elküldve

Nem. Egyelőre még nem v6. :(

Elküldve
Nem. Egyelőre még nem v6. :(

Ez arra enged következtetni, hogy lesz még az is. :lol:

Egyébként nem utánozlak, csak így jönnek ki a lépések :lol: Caravan, színre is hasonlít, 1.6 majd SE, aztán szeretnék majd én is bele nagy motort :lol:

tecóba 2000ft a gumi bill, trust márkájú, ami ugye nem szar, csak az a baj, hogy most vettem egy hagyományost, meg piros színben van csak :excl:

Elküldve

Elkezdett esni a hó, de elég jol nyomja, meg is marad, nemrégiben tettem a felfedezést, hogy biza nekem téligumik vannak a vason :excl: legalább az idén nem kell venni téligumit, csak jövőre, mert ezek kis 13masok...

Elküldve
Én vissza is raktam :(

Mert te ügyes vagy. De a hétvégén talán már én is.

É milyen motorra gondolnál?

Jelenleg egy X16SZR is jó lett volna.

Nem. Egyelőre még nem v6. :excl:

Gondolom a hajad se nőtt még meg... AHogy nő, úgy a köbcenti is. (múltkor azt mondták levágattad)

Elküldve
Mert te ügyes vagy. De a hétvégén talán már én is.

Jelenleg egy X16SZR is jó lett volna.

Gondolom a hajad se nőtt még meg... AHogy nő, úgy a köbcenti is. (múltkor azt mondták levágattad)

Pályanapos képen kicsinek látni! :(

Én is ügyes voltam, mert nekem se mókusok hajtik :lol:

De belekerült két hétbe nekem is nyugi :excl:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.