Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Nem, félrenyeltem. :D Smink? Én azt hittem motorolaj.... :D Én meg azt hogy a fotoshop tudása kimerül a maszatolás gomb megnyomásában :D :) :D Attól függetlenül nem érdekel jólkinéz :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Ahha... ezen ennyit gondolkoztál? :D :) nézem a mesét a tvben TVzwei :D
brezsó Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Dáwid, egyébként az "én csajomat" nem ismered? (az előző oldalon linkeltem be) Csak mert a "térképen" te is és Sanci is ott volt...ebből gondoltam, hogy "Opelos oldalamról" ismerhet csak...vagy csak kalandozik.. :D
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 nézem a mesét a tvben TVzwei :) Nincs beállítva, én a Harry Pottert nézem. Engem miért nem jelöl egy csaj sem az iwiwen? Mi riasztja el őket? Az asszony meg a 3 gyerek? Vagy a kutyák? :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Nincs beállítva, én a Harry Pottert nézem. Engem miért nem jelöl egy csaj sem az iwiwen? Mi riasztja el őket? Az asszony meg a 3 gyerek? Vagy a kutyák? :D inkább ne jelöljön ilyen csaj mire mek vele? szép szép, de 250kmre lakik :)
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Attól függetlenül nem érdekel jólkinéz :) Jól bizony! :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Dáwid, egyébként az "én csajomat" nem ismered? (az előző oldalon linkeltem be) Csak mert a "térképen" te is és Sanci is ott volt...ebből gondoltam, hogy "Opelos oldalamról" ismerhet csak...vagy csak kalandozik.. :D megnéztem. 2 unokatesóm ismeri :)
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 néztem a többi képét is... hát :D Muti! :)
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Muti! :D ha nem vetted volna észre nem nagyon szoktam mutogatni minden ismrősömről mindenféle képet eztán se fogom nincs még annyi közöm a csajhoz :)
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 ha nem vetted volna észre nem nagyon szoktam mutogatni minden ismrősömről mindenféle képet eztán se fogom nincs még annyi közöm a csajhoz :D őőő... biztos? az msn beleszámít? :D :D :) :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 őőő... biztos? az msn beleszámít? :D :D :) :D de az azért csak más nem? két ember, mint egész fórum :D
brezsó Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 inkább ne jelöljön ilyen csaj mire mek vele? szép szép, de 250kmre lakik :D Nem Pesten dolgoztál valamilyen szervizben? - lehet, hogy nem jól emlékszem :D . Meglehet, hogy onnan emlékszik rád. :D Vagy a környéketekre jár nyaralni a nagyiékhoz.. :D megnéztem. 2 unokatesóm ismeri :D Na, mondom én, hogy van valami "közötök" egymáshoz. Én viszont egyből irtam neki kiváncsiskodó üzit...kiváncsian várom a válaszát. :)
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Nem Pesten dolgoztál valamilyen szervizben? - lehet, hogy nem jól emlékszem :D . Meglehet, hogy onnan emlékszik rád. :D Vagy a környéketekre jár nyaralni a nagyiékhoz.. :) bizony nem
brezsó Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 bizony nem Akkor bocsesz, úgy rémlett... :) :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 de az azért csak más nem? két ember, mint egész fórum :D dede. Vélek felfedezni némi rációt iménti mondtataidban kolléga :D Na, mondom én, hogy van valami "közötök" egymáshoz. Én viszont egyből irtam neki kiváncsiskodó üzit...kiváncsian várom a válaszát. :D hát jah. van két 75 km-re lakó unokatesóm akiknek egy közös ismerősük ismeri őt. Szal közeli ismerősöm :D :D :) :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Nesze nektek Hűhák!!! :) :D ezt a sportot úgy űzd mostantól, hogy Purpinak is kell majd hűhát keresned, mert szemétség lenne kihagyni :D :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 ezt a sportot úgy űzd mostantól, hogy Purpinak is kell majd hűhát keresned, mert szemétség lenne kihagyni :D :D ja de nem bánnám, ha ő is örömét lelné ezekben a hűhákban :)
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 ja de nem bánnám, ha ő is örömét lelné ezekben a hűhákban :D ezt nem tudhatod... :D :)
brezsó Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 ezt a sportot úgy űzd mostantól, hogy Purpinak is kell majd hűhát keresned, mert szemétség lenne kihagyni :D :D Anélkül, hogy bárkit is megbántanék - mert nem áll szándékomban - meglehet, hogy neki is bejönnek ezek(is) :D :D ...sosem lehet tudni. :D ............. szerk.: Látom többünknek is hasonló jutott az eszébe :)
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 nah most akkor ki az igazán beteg a végére? vagy még nincs vége? :D nah... a család beszervezte nekem nehogy unatkozzak hétvégén. Megyek almaszedni... :D nagybátyámnak van egy párezer almafája, azt kell lepucolni :) pedig voltam 2 hete is. vasárnap se fogok tudni megmozdulni már látom előre :D :D
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 nah most akkor ki az igazán beteg a végére? vagy még nincs vége? :D Vége csak a filmnek van! :)
Recommended Posts