zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 de mind a 3 egyszerre ment ki? vagyis nem három..hanem az összes? Rádió szól? Biztiket megnézted?
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Rádió szól? Biztiket megnézted? a rádió szól igen. őőő...viszont érdekes információ...ha a hátsóablak fűtést ráadom.... pl az ilyen messzebbi adók amit pestről sugároznak....például ami a sláger helyén van, az elkezd recsegni..meg a rádió kijelzőjén látszik hogy elveszi az áramot, mert halványabb lesz.
zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 a rádió szól igen. őőő...viszont érdekes információ...ha a hátsóablak fűtést ráadom.... pl az ilyen messzebbi adók amit pestről sugároznak....például ami a sláger helyén van, az elkezd recsegni..meg a rádió kijelzőjén látszik hogy elveszi az áramot, mert halványabb lesz. Érdekes, valami zárlat, vagy kontakt lehet?
Novy Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Érdekes, valami zárlat, vagy kontakt lehet? az üvegfűtés meghúzza a hálózatot... még az alapjárat is be szokott inogni.
zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 az üvegfűtés meghúzza a hálózatot... még az alapjárat is be szokott inogni. Az igaz, azt már észrevettem én is.
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 az üvegfűtés meghúzza a hálózatot... még az alapjárat is be szokott inogni. Az igaz, azt már észrevettem én is. Nekem nem! Lehet a nyomaték miatt? :lol: :huh:
Novy Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Nekem nem! Lehet a nyomaték miatt? :lol: :huh: biztos meghúzza neked is :lol:
zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 biztos meghúzza neked is :huh: Vagy nem műkszik az ablakfűtés. :lol:
dita Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Udi. Köszönöm! :huh: Ha már be lehet kapcsolni és csak a kód hiányzik neki, megkeresem Udit.
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 hát... akkor én nemtom... :lol: remélem csak szimplán izzókat kell kicserélni és kész. Gyújtáskapcsolóm megint rossz... :D ;) ismét cserélni kell..pont mint 1 éve :huh: :lol:
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 biztos meghúzza neked is :huh: Vagy nem műkszik az ablakfűtés. :lol: Miért ne működne? Még sohasem vettem észre, hogy az alapjárat változott volna.
zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Miért ne működne? Még sohasem vettem észre, hogy az alapjárat változott volna. Persze működik, vicc volt, ott volt a vigyorgó fej a végén. :huh: Nem változik akkorát mint a fényszoróra, csak egészen enyhén.
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 amúgy az alapjárat nekem se ingózik be... csak a rádiónál 1-1 távoli adó... pl volt danubius, vagy volt sláger. Viszont a rádió1-nél nem.... :huh: ééérdekes.
zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 amúgy az alapjárat nekem se ingózik be... csak a rádiónál 1-1 távoli adó... pl volt danubius, vagy volt sláger. Viszont a rádió1-nél nem.... :huh: ééérdekes. Tényleg most mi is van ezzel a két adóval? Megszüntek? Nem hallom többet a Jáksót? :lol:
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Tényleg most mi is van ezzel a két adóval? Megszüntek? Nem hallom többet a Jáksót? :lol: megszűntek...jah és elvileg nem :huh: bár én a bumerángot sajnálom nagyon :D ;) :angry: :lol: bánatomban ezért vettem tegnap mp3at és már inkább saját zenét hallgatok... Amit szerettem ( sláger ) az nincs többé. Más nem kell..
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Persze működik, vicc volt, ott volt a vigyorgó fej a végén. :lol: Nem változik akkorát mint a fényszoróra, csak egészen enyhén. Tudom! Nem vettem komolyan! :huh:
Novy Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 megszűntek...jah és elvileg nem :huh: bár én a bumerángot sajnálom nagyon :lol: :D ;) :lol: bánatomban ezért vettem tegnap mp3at és már inkább saját zenét hallgatok... Amit szerettem ( sláger ) az nincs többé. Más nem kell.. danubius szinte ugyan az...pl ottmaradt jáksó, meg ahogy hallgattam van még pár ismerős hang, eddigse hallgattam éjjel nappal :angry: slágrmeg fogható lesz hamarosan vhol állítólag.
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 danubius szinte ugyan az...pl ottmaradt jáksó, meg ahogy hallgattam van még pár ismerős hang, eddigse hallgattam éjjel nappal :huh: slágrmeg fogható lesz hamarosan vhol állítólag. én is így hallottam...csak ebbe is van bőven politika...eredetileg a roxy rádió frekijén akarták folytatni, viszont a sláger egy amerikai érdekeltésgű rádió is...és a nagyfejeknek nagyon rosszul esett amit műveltek a rádióval, és hogy meghazuttolták őket valami letett pénzösszeget illetően. így erősen gondolkodnak hogy itthagyják az egészet a 3,14 csába, és nem lesz többet sláger rádió.
dita Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Hening! Nem látlak se itt, se msn-en. Pedig szólnék, hogy megy az exploreren egy tankokról szóló film... :huh:
Novy Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Hening! Nem látlak se itt, se msn-en. Pedig szólnék, hogy megy az exploreren egy tankokról szóló film... :huh: gyaaa a nyali : de szerintem már 10x látta ő is :lol: am én meg téged nem látlak msnen, pedig szólnék hogy.... !! :lol:
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Hening! Nem látlak se itt, se msn-en. Pedig szólnék, hogy megy az exploreren egy tankokról szóló film... :huh: én meg Téged nem látlak msnen :lol: :D kis rejtőzködő :blink: gyaaa a nyali : de szerintem már 10x látta ő is ;) am én meg téged nem látlak msnen, pedig szólnék hogy.... !! :angry: Te se? :lol:
brezsó Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 az üvegfűtés meghúzza a hálózatot... még az alapjárat is be szokott inogni. Nekem nem! Lehet a nyomaték miatt? :lol: :lol: amúgy az alapjárat nekem se ingózik be... csak a rádiónál 1-1 távoli adó... pl volt danubius, vagy volt sláger. Viszont a rádió1-nél nem.... :huh: ééérdekes. Még szép, hogy a dizelben nem venni észre! - de nem a nyomaték miatt hanem mert az áram nélkül is elketyeg.. :D
Dáwid Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Nekem nem! Lehet a nyomaték miatt? :lol: :huh: Az alapjáratodba nem nagyon szól bele a villanyfogyi ;) Talán ha vákummal menne a hátsó ablak fűtés, észrevehetőbb lenne :D :lol:
zotya975 Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 Hening! Nem látlak se itt, se msn-en. Pedig szólnék, hogy megy az exploreren egy tankokról szóló film... :huh: Na és, vagy már ment olyannal, de lehet már szerelte is. :lol: Még szép, hogy a dizelben nem venni észre! - de nem a nyomaték miatt hanem mert az áram nélkül is elketyeg.. :lol: De szerintem a nyomaték is számít, mármint hogy a diesel már korábban ledja a maxot, meg nem is az hogy megterheli a rendszert, henem jobban fékezi a generátort, és a motort is ha nagyobb terhelést adsz neki. Pölö ha hideg motornál ráadom a refit egyből leesik, aztán persze megemeli az alapjárai moci, de volt olyan, hogy nem volt rá ideje, mert le is fulladt.
Novy Elküldve November22, 2009 Elküldve November22, 2009 őőőő de a generátort meg kellene fognia nem? emlékszel dáw, mikor volt a hangerőmérés?? egyik kocsinak hogy ingadozott az alapjárat?? az is azért volt, mert meghúzta agenerátort az erősítő.
Recommended Posts