Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az tuti, hogy fehéret soha többet....ha tiszta akkor szép, de minden porszem, karc....stb meglátszik rajta, ami egy sötétebb autón nem. :lol:

Akkor Te még nem próbáltál fekete vagy sötétkék autót lemosni... nem 2 perc, mire tisztának látszik. Az ezüstszínű a legkevésbé kényes.

Elküldve
Akkor Te még nem próbáltál fekete vagy sötétkék autót lemosni... nem 2 perc, mire tisztának látszik. Az ezüstszínű a legkevésbé kényes.

Akkor most örüljek? :lol: :lol: :P

Elküldve
Nekem is tetszik, jól kinéz, de akkor is vizes :lol: A felnik is tetszenének ha mind a két oldalon hátra felé hajolnának a küllők, de -biztos én vagyok a hülye- de ez így idegesítene. :lol:

3 ajtós astrának vége? :P

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/01/0...ajtos_astrabol/

Ez a kocsi a képen nagyon csúnya. :lol: Én egyvalamiért vennék 3 ajtósat, a lambó ajtó miatt, ötajtóson olyan gáz, ha felfele nyílnak az elsők.

hol láttad h sírtam? :lol:

A kocsidon látszanak a könycseppek. :lol:

Elküldve
hol láttad h sírtam? :lol:

Nem tudtam eldönteni, hogy panaszkodsz vagy örülsz hogy pezsgő színű...utána láttam, hogy ez pozitívum. :lol:

De sötétzőldet igen...ha emlékszel nemrégiben még az volt nekem.

Akkor most örüljek? :P :lol: :lol:

Szerintem a fehér messze nem a legrosszabb. Fehéret akartam de csak ezüst lett...végülis jobb így, de a fehér jó szín. Az autó is nagyobbnak látszik. :lol:

Elküldve
Ez a kocsi a képen nagyon csúnya. :lol: Én egyvalamiért vennék 3 ajtósat, a lambó ajtó miatt, ötajtóson olyan gáz, ha felfele nyílnak az elsők.

A kocsidon látszanak a könycseppek. :P

??????????? :lol:

lamboajtó lol, hányéves vagy? 15? :lol:

Elküldve
Igérem köztünk marad de áruld már el nekem is, honnan tudod, hogy lambó ajtó van az Astrán. :lol:

Félreérteés tárgya forog fenn. Én azt mondtam a háromajtósra, hogy csak azért vennék ilyet, mert tetszik a lambóajtó, és az szerintem csak háromajtós kocsin mutat jól. Nem azt mondtam, hogy a képen lambóajtós kocsi van. Vagy valami ilyesmi, már teljesen össze lettem zavarva. :lol: :P

Elküldve
Félreérteés tárgya forog fenn. Én azt mondtam a háromajtósra, hogy csak azért vennék ilyet, mert tetszik a lambóajtó, és az szerintem csak háromajtós kocsin mutat jól. Nem azt mondtam, hogy a képen lambóajtós kocsi van. Vagy valami ilyesmi, már teljesen össze lettem zavarva. :lol: :P

Én meg akkor zavarodtam össze mikor felhoztad a lámbóajtót. Még mindig nem értem mi az összefüggés a 3 ajtós autók és a lambóajtók között.....na megyek Barbiezni. :lol:

Elküldve
Én meg akkor zavarodtam össze mikor felhoztad a lámbóajtót. Még mindig nem értem mi az összefüggés a 3 ajtós autók és a lambóajtók között.....na megyek Barbiezni. :lol:

Jó bab-ázást! :P :lol:

Elküldve
Dávid! jajjdecsúnyán mondd már meg az embernek h nem galvanizált az fastra bódé :lol:

mintha megértené... :P :lol: Tegnap is a Debreceniektől linkelte a Papp gyerek sedanját, me' hogynézmáki :lol:

Elküldve
mintha megértené... :lol: :lol: Tegnap is a Debreceniektől linkelte a Papp gyerek sedanját, me' hogynézmáki :lol:

elég gáz az oldal, maradjunk annyiban.

Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :P :lol:

Elküldve
elég gáz az oldal, maradjunk annyiban.

Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :P :lol:

Viszont van egy pár amin jót lehet röhögni. :lol:

:lol:

Majd ha nagyleszel akkor elmeséljük :P :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.