astra 8 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! :lol:
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! :lol: Nekem nem.
beligrom Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Nekem nem. akkor neked jó mert nekem nem :) jó az új avatarod :lol: amúgy ez milyen diszkrimináció már... ;) "Apróhirdetés szövege Szendvicsezőbe megbízható, szimpatikus, fiatal, saját dízelautóval rendelkező szállítót keressünk. Jelentkezni csak fényképes önéletrajzzal"
FPepe Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Sztem ha szereznél hozzá még egy GSi hűtőmaszkot is, azzal nézne ki igazán jól :lol:
dita Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Nem ;) Azt mondta Edit, hogy elérhetetlen vagyok, és ez így van jól. :P Hát nem vagy aranyos. :lol: :D Uram, úgy látom nézeteltérésünket nem lehet békés úton rendezni, kérem jelölje ki a segédeit, a helyszint és a fegyvernemet Ön válsztja meg! ;) Nőért még nem harcoltam. ;) De ha gondolod, :cry: Amugy asszony nem olvas bele a forumba? ;) :P :D Látod, a Fiúk se gondolják komolyan mégis úgy csinálják, hogy jó legyen nekem. :) Hát hiába, erről beszéltem... Ők már nem kisfiúk. :D
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Hát nem vagy aranyos. :) :D Látod, a Fiúk se gondolják komolyan mégis úgy csinálják, hogy jó legyen nekem. ;) Hát hiába, erről beszéltem... Ők már nem kisfiúk. :D Nah mesélj, melyik magasabb nálam? ;) :D akkor neked jó mert nekem nem :cry: jó az új avatarod ;) amúgy ez milyen diszkrimináció már... ;) "Apróhirdetés szövege Szendvicsezőbe megbízható, szimpatikus, fiatal, saját dízelautóval rendelkező szállítót keressünk. Jelentkezni csak fényképes önéletrajzzal" Mondd meg hogy a tied halk dízel. (esetleg ha hitetlenkedik akkor adok egy kis másológépfestéket, tedd a kipufogóba, és indítsd be. Tuti elhiszi :P :D Köszi. :lol: Amúgy nem új, ez az egyik régi, még mielőtt felirat volt a hátsó ablakon, csak mivel már vagy 1 hónapja nincs rajta, gondoltam leszedem már azt az avatart :P
dita Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Nah mesélj, melyik magasabb nálam? :) ;) Te már "úgysem" vagy kisfiú. :lol: Nem is véletlen, hogy Neked nem mondtam még... ;)
dita Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sztem ha szereznél hozzá még egy GSi hűtőmaszkot is, azzal nézne ki igazán jól ;) Mit látok?! :lol: Kénytelen voltam visszalépni. ;) Boldog születésnapot Neked! :) Mondd, hogy én voltam az első... :P
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Mit látok?! :lol: Kénytelen voltam visszalépni. ;) Boldog születésnapot Neked! :) Mondd, hogy én voltam az első... :P Akkor második még lehetek? ;) :P Sok boldogat kívánok én is ;)
FPepe Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Mit látok?! :lol: Kénytelen voltam visszalépni. :P Boldog születésnapot Neked! :) Mondd, hogy én voltam az első... ;) Te voltál! És nagyon szépen köszönöm! :cry: ;) Akkor második még lehetek? ;) :P Sok boldogat kívánok én is ;) Neked is köszi!
Reeckatee Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Itt megint lehavazott. Kezd komplexusom lenni :lol:
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! ;) Nem, mindíg működik. Akkor második még lehetek? :lol: ;) Sok boldogat kívánok én is :P Szintén zenész! ;) :P Csak neked FPepe! Klikk ide! :)
FPepe Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Itt megint lehavazott. Kezd komplexusom lenni :) Nem, mindíg működik. Szintén zenész! ;) ;) Csak neked FPepe! Klikk ide! :lol: Köszi nektek is! :P
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Itt megint lehavazott. Kezd komplexusom lenni ;) Esetleg be lehetne számíttatni az autódat valami motoros szánba nem? ;) :P Lehet hogy mostanában a városotok kicsúszott a sarkkörre csak még nem vettétek észre? :) szerk.: Hábazze' ilyen nincs... Először beszólok, aztán kinézek az ablakon. :lol: Igen. Itt is esik az a sz.r ;) :P
Reeckatee Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Esetleg be lehetne számíttatni az autódat valami motoros szánba nem? ;) ;) Lehet hogy mostanában a városotok kicsúszott a sarkkörre csak még nem vettétek észre? ;) szerk.: Hábazze' ilyen nincs... Először beszólok, aztán kinézek az ablakon. :) Igen. Itt is esik az a sz.r :cry: :P Na látod... :lol: És igen, Moszkvában +1 fok van...itt meg lapátolom a havat. :P
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Na látod... :lol: És igen, Moszkvában +1 fok van...itt meg lapátolom a havat. ;) Nekem is +1-et mutatott a Ribi hőmérője, aztán mégis 10 percig kotortam róla a havat :) :P ;)
invictus Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Nemsokára indulok haza Bp-ről...esik a hó, nyári gumik. Szeretem ezt az időjárást. :lol:
spzoli Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Nemsokára indulok haza Bp-ről...esik a hó, nyári gumik. Szeretem ezt az időjárást. :lol: Mondtam, hogy vedd meg a télim :)
invictus Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Mondtam h vedd meg a télim :lol: Nyilván ez lett volna a megoldás. :) ;) ;) Sajna muszáj volt feltennem, mert már elmondtam miért. Szopok. Evvan.
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Nyilván ez lett volna a megoldás. :) ;) ;) Sajna muszáj volt feltennem, mert már elmondtam miért. Szopok. Evvan. Még azis? Azthittem elég neked hazacsúszkálni :lol: :P
dita Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Nemsokára indulok haza Bp-ről...esik a hó, nyári gumik. Szeretem ezt az időjárást. :lol: Ejnye, azt mondtad, hogy vasárnap randizunk! :) Még meggondolom, hogy ezek után szeretlek-e még... ;) ;)
invictus Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Ejnye, azt mondtad, hogy vasárnap randizunk! :lol: Még meggondolom, hogy ezek után szeretlek-e még... ;) ;) Ez biztos? :)
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Ez biztos? :lol: :) ;) ;) (Tényleg, Edit, ez a vasárnap ez a múlt vasárnap2 lenne, vagy ez egy külön dolog? :P )
invictus Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 :lol: :) ;) (Tényleg, Edit, ez a vasárnap ez a múlt vasárnap2 lenne, vagy ez egy külön dolog? ;) ) Így van, a múlt vasárnapról volt szó. Én mondtam, hogy hosszúhétvégén tuti nem maradok fenn.
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Elküldve Március11, 2010 Így van, a múlt vasárnapról volt szó. Én mondtam, hogy hosszúhétvégén tuti nem maradok fenn. Azt elqrtam. Öcsémnek volt képe hirtelen aznapra tenni a szülinapját. :lol: Hihetetlen hogy meg se kérdez mikor szülessen... :) ;)
Recommended Posts