Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hátul recaro :lol: komoly gép... De mit offósz már? ;)

A kúpét elfogadnám :lol: Mondjuk a többit is :lol:

Elküldve
Tuti kevés benne a km :lol: :lol:

Mennyi előnye van ;) és nem fog sipákolni az asszony hogy "kapcsoldfelalámpátmertnemlátommagamatürörben" Nem fog ráérni ezen problémázni :devlish: És nem lehet aztmondani hogy nincsenek színrefújva a cuccok rajta. Még a "lámpa" is színre van fújva :lol: :lol:

Elküldve
Vezérműtengely

Bocs a hülye kérdésért de ez mit figyel?....pozíciót?.....és miért? :devlish:

Úgy igazából nem értek hozzá, de ezt a szíjat nem kéne lecserélni??? Eléggé vihartvertnek néz ki szegényke.

Vagy tévedek??? :lol:

Elküldve

Sziasztok!

Nem lenne valakinek kedve megcsinálni a kocsimon a km óra ledezést? :devlish:

Én nem merek neki állni,de viszont nagyon tetszik!

Persze nem ingyen gondoltam :lol:

KK

Elküldve
Na gyerekek... :lol: Az előző csaj úgyhallottam hogy megint keres engem.. :lol: Tököm kivan..nemhagy nyugodni :lol:

Nos Mr Casanova :lol: ........... :devlish:

Elküldve
Sose azt nézd :lol:

Próbálom elterelni a figyelmet.... Inkább arra gondolok hogy milyen jó az autó vagy tököm tudja..de végül mindig visszajutok.. :devlish:

###### kivan

Elküldve
Próbálom elterelni a figyelmet.... Inkább arra gondolok hogy milyen jó az autó vagy tököm tudja..de végül mindig visszajutok.. :devlish:

###### kivan

Ezek szerint ő dobott téged te meg még szíved szerint visszamennél hozzá. :lol:

Elküldve
Ezek szerint ő dobott téged te meg még szíved szerint visszamennél hozzá. :devlish:

Igen.... Agyamszerint nem szabad...és rohadt nehéz az agyra hallgatni..de muszáj

Elküldve
Igen.... Agyamszerint nem szabad...és rohadt nehéz az agyra hallgatni..de muszáj

Te ismered, te tudod hogy mivolt. Szal ezt neked kell megoldani. :devlish:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.