beligrom Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Mi meg hűvösebb éghajlatra :D esküvőre meg lagziba ;) azt még valami taxisféle is leszek tán.. :D Kerülöm a pályát amennyire csak adja a helyzet ^_^ tavaly is versenyzés lett belőle :D azut mikor megláttam a messziről már keményen villogó elfogókocsit úgy söpörtem ki a külsőbe mintha nagyon muszáj lett volna :P Mi cimbiékkel valahogy leragadtunk Akaliban, csendes nyugodt hely, full korrekt árakkal :P :P Kicsit sietősre vettem a hazafelét.. ;) tcs befigyel azér :P ha nektek ez a sietős akkor tudom mér kapom havonta a csekkeket...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 http://m.blog.hu/su/subba/image/0000610/grindvi3.gif Nem tudom mit gondolt amikor elindult, vagy a tábla még nem volt ott? :D
mélykék76 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 ....mér kapom havonta a csekkeket.... Hümmmmm....valamit részletre vettél ? :D ^_^ :P
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Hümmmmm....valamit részletre vettél ? ;) ;) :D Gyááá gyerekek :P kegyetlenül szakad az esőőő.. :D ^_^
m_petya Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 esetleg egy külön bejáratú trafit, és 30ezerenként törleszti :D
beligrom Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Hümmmmm....valamit részletre vettél ? :D ^_^ :P mostmár annyit rámtukmáltak h lehet kénytelen leszek részletbe fizetni ;) mondjuk vicces h még a rabolt pénzen is van kamat
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Mi meg hűvösebb éghajlatra :D esküvőre meg lagziba :D azt még valami taxisféle is leszek tán.. :D Kerülöm a pályát amennyire csak adja a helyzet ^_^ tavaly is versenyzés lett belőle :P azut mikor megláttam a messziről már keményen villogó elfogókocsit úgy söpörtem ki a külsőbe mintha nagyon muszáj lett volna :P Mi cimbiékkel valahogy leragadtunk Akaliban, csendes nyugodt hely, full korrekt árakkal :P :D Kicsit sietősre vettem a hazafelét.. ;) :D a zene az nem rossz!! :P ;) ;)
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 ;) a zene az nem rossz!! ;) :P :P :D :P tudom furcsa ízlésű egy diszkópatkány vagyok ^_^ Asszony imént csörög, a 4-esen ömlik az eső némi jéggel fűszerezve valahol Téglás környékén.. :D
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 ;) ;) tudom furcsa ízlésű egy diszkópatkány vagyok ^_^ Asszony imént csörög, a 4-esen ömlik az eső némi jéggel fűszerezve valahol Téglás környékén.. :D akkor ezt nézd meg..nekem igen bejön..!! :D :P :P
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 akkor ezt nézd meg..nekem igen bejön..!! :P ^_^ ;) Egész jó :D kicsit nekem nem feelingem de azért jó ;)
Digger Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 jogsi: 4 matyikirály+ha 40 felett vagy akkor még 4 matyikirály az orvosi Köszi! Sajna már az előzőnél is kedvezményes voltam!
CoolAdam Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Egész jó :D kicsit nekem nem feelingem de azért jó :P erre lehet méggyorsabban hazaérnél ;) ;) ^_^ :D
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Na szevasztok! Meggyűntem. :Dhát nem mondanám eseménytelennek a délutánt.. Előszöris.... Tele volt a megye rendőrökkel...hemzsegtek a zserbók.. másodszor....mértek.. ( szabályosan mentem :P ) harmadszor....Egy ugyanaz a viharfelhő HÁROMSZOR kapott el.... :D 1X nyírábrányban, 1X vámsopércsen, 1X amikor mentem be faterért a munkahelyére itt debrecenben Csináltam egy pár fotót amikor mentem bele a felhőbe. ^_^ ilyen szabályos voltam ma felhő 1 felhő 2 felhő 3 felhő 4 felhő 5 felhő 6
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Nem a sütik :P a bozótlakók.. ^_^ És még milyen férgek.... :D Fekete H astrából mértek Hát találkoztam azokkal a rendőrökkel, kifele a 48ason 2 motorsrendőrrel, 1-el debrecen határában, 1-el vámospércs határában, visszafele 2-t láttam debrecenben, és amikor mentem faterhoz előttem állt 1....
zocsa Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Na szevasztok! Meggyűntem. :Dhát nem mondanám eseménytelennek a délutánt.. Előszöris.... Tele volt a megye rendőrökkel...hemzsegtek a zserbók.. másodszor....mértek.. ( szabályosan mentem ;) ) harmadszor....Egy ugyanaz a viharfelhő HÁROMSZOR kapott el.... :D 1X nyírábrányban, 1X vámsopércsen, 1X amikor mentem be faterért a munkahelyére itt debrecenben Csináltam egy pár fotót amikor mentem bele a felhőbe. ^_^ ilyen szabályos voltam ma felhő 1 felhő 2 felhő 3 felhő 4 felhő 5 felhő 6 Ha ott 90 volt a megengedett,akkor még rád is előzök. :D Szerintem olyan 78-80 körül mehettél,az ilyet akadályozásnak veszem. ;) szerk. Az Én órámat alapul véve. :P
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Figyu már, nem tudsz valahol a városban helyeket ahol lézerrel üveget gravíroznak? ;) A Csapó 11.-ben voltam de ott a domború üveggel nem boldogulnak és mondom hátha te jobban ismersz helyeket :D az az igazság, hogy 2 boros poharat akarnánk névre szólóan gravíroztatni mert jövő héten mennénk lagziba de egy értelmes ötletünk sincs ezen kívül :P meg egy ajándékutalványon kívül.. ^_^
m_petya Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Figyu már, nem tudsz valahol a városban helyeket ahol lézerrel üveget gravíroznak? ;) A Csapó 11.-ben voltam de ott a domború üveggel nem boldogulnak és mondom hátha te jobban ismersz helyeket :D az az igazság, hogy 2 boros poharat akarnánk névre szólóan gravíroztatni mert jövő héten mennénk lagziba de egy értelmes ötletünk sincs ezen kívül :P meg egy ajándékutalványon kívül.. ^_^ Vagy fogsz két vágott plexi kockát, amibe gravírozni szoktak lézerrel, és belegravíroztatod a képeiket. Asszonypajtás kapja az uráét és fordítva. Vagy egy közös képüket. Olyan frankó cuccokat láttam a Kodaknál, hogy már tudom is mit kap anyuka az évfordulónkra. ;) :D
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Figyu már, nem tudsz valahol a városban helyeket ahol lézerrel üveget gravíroznak? ;) A Csapó 11.-ben voltam de ott a domború üveggel nem boldogulnak és mondom hátha te jobban ismersz helyeket :D az az igazság, hogy 2 boros poharat akarnánk névre szólóan gravíroztatni mert jövő héten mennénk lagziba de egy értelmes ötletünk sincs ezen kívül ;) meg egy ajándékutalványon kívül.. ^_^ Háát..Bocsi tesóm, de ilyen helyeket nemtudok. :P Ha ott 90 volt a megengedett,akkor még rád is előzök. :P Szerintem olyan 78-80 körül mehettél,az ilyet akadályozásnak veszem. :P szerk. Az Én órámat alapul véve. :D Nem jártál tegnap véletlenül a faraktár-híd környékén? :P olyan 4 körül
Tiv. Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Bocsi, milyen programmal tudnék zenét megvágni? Pl egy mp3 as zenéből egy részletet kivágni?
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Bocsi, milyen programmal tudnék zenét megvágni? Pl egy mp3 as zenéből egy részletet kivágni? Goldvawe :D
Guest Sanci Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Vagy fogsz két vágott plexi kockát, amibe gravírozni szoktak lézerrel, és belegravíroztatod a képeiket. Asszonypajtás kapja az uráét és fordítva. Vagy egy közös képüket. Olyan frankó cuccokat láttam a Kodaknál, hogy már tudom is mit kap anyuka az évfordulónkra. :P :P Áá, borosok akárcsak mi csak ugye ritkán jutok jófajtához és nagyon személyest akarunk :P Háát..Bocsi tesóm, de ilyen helyeket nemtudok. :D Nem jártál tegnap véletlenül a faraktár-híd környékén? ;) olyan 4 körül Már megoldódott :D mire nem jó a rokonság ^_^ Nem ;) viszont a Fórumot 2x is megjártam ingyéparkolni :D :P
Opeles90 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Áá, borosok akárcsak mi csak ugye ritkán jutok jófajtához és nagyon személyest akarunk :D Már megoldódott :D mire nem jó a rokonság ^_^ Nem ;) viszont a Fórumot 2x is megjártam ingyéparkolni :P :P :P :P Jaj fiúk... Szerintetek bemértek? ;) Most kicsit kezdek fosni... 50-60 között volt a mutató :D Bár csal..de akkoris. Most félek :D
Recommended Posts