Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen, azt látom. Érteni nem értem, de látom. ^_^ Az előbbi meg poén volt... :D

Fáradt vagy már.

A képen levő betűk mögött sokkal nagyobb poén van. :D

Elküldve
Belépsz, ledobod magad egy székre, lábad fel az asztalra, nyitsz egy sört, és megkérdezed: Mizu?

Tuti siker. Önbizalmat sugároz. ^_^

Azért kérdezd meg: boncsak neked is? :D

Lenyúltad Zotya videóját? ;) Ezért majd morci lesz. :D

Ház az. Ezért büntit érdemelsz! :D

Mondtam én, hogy még mindig az vagyok? :D ;)

Ki az?! Szétverem a fejét a fehér botjával! :D :D :D

Nézd csak!

Elküldve

Piiittaaa!!!

Megnéztem az üléseket, és csak egy balost találtam, amin van magasságállítós sín, meg egy balost, amin nincs sín. Valahol van még egy jobbos, csak nemtom hogy hol ^_^ sörcsingre most nincs időm, csak este tudom szétborítani a raktárat :D

Elküldve
Piiittaaa!!!

Megnéztem az üléseket, és csak egy balost találtam, amin van magasságállítós sín, meg egy balost, amin nincs sín. Valahol van még egy jobbos, csak nemtom hogy hol ^_^ sörcsingre most nincs időm, csak este tudom szétborítani a raktárat :D

Szerintem kezdésnek elég neki 1db balos is. :D

Elküldve
Piiittaaa!!!

Elég az egy magasságállítós. Mennyi ? :D

Elküldve
Elég az egy magasságállítós. Mennyi ? :D

2-3-4 pénzért kapsz hozzá még fejtámlát is ^_^ (csak tüntessük el innen, mert velem együtt baccák ki lassan) :D :D

Elküldve
Övfesztitő patron az van igaz ?

Van egy marékkal az is. Hány darabot szeretnél? :D :D (kicsit mondjuk el vannak pukkadva, de darabra megvan)

2e-ért odaadom az ülést ha tényleg elviszed. (mert elméletben már eladtam vagy 5x, csak aztán elfelejtettek érte jönni... ^_^ )

Elküldve
Van egy marékkal az is. Hány darabot szeretnél? :D :D (kicsit mondjuk el vannak pukkadva, de darabra megvan)

2e-ért odaadom az ülést ha tényleg elviszed. (mert elméletben már eladtam vagy 5x, csak aztán elfelejtettek érte jönni... ^_^ )

De nekem olyan kell ami működik még, nem a gyerekeknek akarom bedobálni az iskolaudvarra, hogy játszanak vele :D :D ;)

Elküldve
"Legújabb regisztrált tagunk: nincs becenevem"

Segítsünk neki becenevet találni. :D

multkor volt 1 jó... Az volt a srác neve, hogy bundásg*ci... :D ^_^ ( a csillagozás Dita miatt :D )

Megvolt az interjú... 2 héten belül szólnak, hogy siker-e vagy sikertelenség..

Elküldve
multkor volt 1 jó... Az volt a srác neve, hogy bundásg*ci... :D ^_^ ( a csillagozás Dita miatt ;) )

Megvolt az interjú... 2 héten belül szólnak, hogy siker-e vagy sikertelenség..

Jóvan büszkék vagyunk rád! :D am te már megint itt ütöd az időt??? :D :D :D

Elküldve
Jóvan büszkék vagyunk rád! ;) am te már megint itt ütöd az időt??? :D ^_^ :D

Hol üssem? :D Holnaptól megyek vissza a régi munkahelyre... :D Ma még nyugi van

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.