Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Volt egy Mediterrán szekció topik, de érdeklődés hiányában megszűnt :lol:

Ettől függetlenül meg lehetne próbálni megint :huh:

Csak olyan helyen kellene létrehozni a topikot, ahol nem csak a tagok tudnak írni-olvasni.

Szerintem ,most mindenhová lehet írni aki regel ,nem???

Elküldve
Szerintem ,most mindenhová lehet írni aki regel ,nem???

A társalgó topikjaiban nem nagyon emlékszem "nem tag" hozzászólásra. Hogy olvasni tudják-e, azt nem tudom :huh: . De oda is van írva, hogy "Társalgó - MOTE/MVOK tagoknak"

Elküldve
Volt egy Mediterrán szekció topik, de érdeklődés hiányában megszűnt :lol:

Ettől függetlenül meg lehetne próbálni megint :huh:

Csak olyan helyen kellene létrehozni a topikot, ahol nem csak a tagok tudnak írni-olvasni.

Én nem a topic miatt írtam a dolgot, csak hogy legyen vmi itt is. A topichoz lehet, hogy kevesen lennénk.

Vmikor összefuthatnánk itt Pécsen, aztán megbeszélnénk a dolgokat.

Elküldve
Én nem a topic miatt írtam a dolgot, csak hogy legyen vmi itt is. A topichoz lehet, hogy kevesen lennénk.

Vmikor összefuthatnánk itt Pécsen, aztán megbeszélnénk a dolgokat.

Azért egy topik nagy segítség a kapcsolattartásban. Mert mi (Te + én) gyakran írunk-olvasunk közös topikot, de pl: a Korival nem nagyon közösködünk. Viszont, ha van egy közös topik, akkor ott kapásból ki tudod szúrni, ha érkezett Téged (illetve a "szekciót") érintő hozzászólás.

Elküldve
Azért egy topik nagy segítség a kapcsolattartásban. Mert mi (Te + én) gyakran írunk-olvasunk közös topikot, de pl: a Korival nem nagyon közösködünk. Viszont, ha van egy közös topik, akkor ott kapásból ki tudod szúrni, ha érkezett Téged (illetve a "szekciót") érintő hozzászólás.

Erre nem is gondoltam!

Elküldve
Jó , :D a társalgó tényleg csak klubtagoknak van.De témát lehet indítani és oda hozzá lehet szólni bárkinek! :huh:

És szerinted melyik topikba illene egy nekünk való új téma? :lol:

Elküldve

Nálunk a nagy távolság volt a gond, ha pl. nagyjából középen próbálnánk talizni, Székesfehérváron, az nekem 30km, Tgabikának 40km, asszem Rtomiék is ide tartoznának, nekik vagy 120km, lehet lesz egy C Corsás klubtag nemsokára, neki is legalább 30km, mind másik irányból. A tagnyilvántartó szerint van (vagy csak volt) egy adonyi srác is, vele még nem találkoztam, neki is vagy 35km. :huh: Egyedül Sörös Sanyi fehérvári, de Ő meg a debreceni szekció tagja.

Elküldve
Nálunk a nagy távolság volt a gond, ha pl. nagyjából középen próbálnánk talizni, Székesfehérváron, az nekem 30km, Tgabikának 40km, asszem Rtomiék is ide tartoznának, nekik vagy 120km, lehet lesz egy C Corsás klubtag nemsokára, neki is legalább 30km, mind másik irányból. A tagnyilvántartó szerint van (vagy csak volt) egy adonyi srác is, vele még nem találkoztam, neki is vagy 35km. :huh: Egyedül Sörös Sanyi fehérvári, de Ő meg a debreceni szekció tagja.

Ha jó a csapat, akkor azt a mondjuk havi egy alkalmat (60-80km-t) ki lehet bírni, főleg, ha össze lehet kapcsolni a kellemeset a hasznossal. A pesti csapatnál sem sokkal egyszerűbb, igaz a távolság lehet, hogy nem 30km, de a forgalom "kárpótolja" az embert.

Elküldve
Ha jó a csapat, akkor azt a mondjuk havi egy alkalmat (60-80km-t) ki lehet bírni, főleg, ha össze lehet kapcsolni a kellemeset a hasznossal. A pesti csapatnál sem sokkal egyszerűbb, igaz a távolság lehet, hogy nem 30km, de a forgalom "kárpótolja" az embert.

Csakhát ottvan még a munkaidő, én pl. az idén hétvégente is dolgoztam, jövőre talán rendes heti beosztással dolgozom. Azért egy városon belül könnyebb megoldani, hogy elgurul az ember pl. a Lurdyhoz. :huh:

Elküldve
Csakhát ottvan még a munkaidő, én pl. az idén hétvégente is dolgoztam, jövőre talán rendes heti beosztással dolgozom. Azért egy városon belül könnyebb megoldani, hogy elgurul az ember pl. a Lurdyhoz. :huh:

A pesti 10km esetenként több időbe telik (üzemanyagba is), mint vidéken a 30km. :lol:

Elküldve
A "még" nem klubtagok is csatlakozhatnak esetleg egy ilyen talihoz, ha már a dunántúlról van szó? :huh:

Há hogyne!

Különben alig leszünk :D

Amúgy leugrasz Győrből? :lol: :D

Elküldve
Sörös Sanyi,ha ráér rajta nem fog múlni az biztos!

Szerintem sem, pláne ha sör is lesz (amúgy is tartozom neki párral) :lol:

A "még" nem klubtagok is csatlakozhatnak esetleg egy ilyen talihoz, ha már a dunántúlról van szó? :huh:

Persze. Egyébként Győrben régebben volt ilyen szerveződés úgy tudom...

Elküldve
Szerintem sem, pláne ha sör is lesz (amúgy is tartozom neki párral) :huh:

Persze. Egyébként Győrben régebben volt ilyen szerveződés úgy tudom...

Poweruppal nagy ritkán szoktam beszélni, de nem emlékszem hogy említette volna.

Elküldve
Há hogyne!

Különben alig leszünk :lol:

Amúgy leugrasz Győrből? :huh: :D

Fehérvárig, vagy a Balcsira biztos. A tavasszal akarok menni Veszprémbe is, igaz azt még Tiv.-vel dumáltam le (hátsó műanyag dobbetét). :D

Ui. Idén még Kecsón is voltunk. (repnap)

Elküldve
Na tessék, idén voltunk ott is, meg Visegrádon is. :huh:

Volt itt egyébként még 2006ban asszem Opel Tuning Találkozó. Egomban a repülőtéren... :lol:

Elküldve
Volt itt egyébként még 2006ban asszem Opel Tuning Találkozó. Egomban a repülőtéren... :lol:

Na ott nem voltunk, "csak" a székesegyházban, meg a várban. :D

Nem is tudtam a Tuning Taliról. :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.