NeedForSpeed Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Tisztességes dolog! Féket is tessék alá tenni, hogy megálljon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Megállni? Minek? Menjen, oszt' jól van! :lol: :) :P Ui.: Ilyen motort én is szeretnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Tisztességes dolog! Féket is tessék alá tenni, hogy megálljon! ;) Remelem a 911 porsche(brembo) fekek elegsegesek lesznek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Remelem a 911 porsche(brembo) fekek elegsegesek lesznek ;) Remélem a diffi meg a hűtővíz is bírni fogja! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Remélem a diffi meg a hűtővíz is bírni fogja! B) a difi az a fogos kerdes de van mäsik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Leendö donor tesztelese senator b automata 24v a bontoszökeveny megmenekül Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2009 OLLÉ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Leendö donor tesztelese senator b automata 24v a bontoszökeveny megmenekül Na, ennek csak jó lesz a difije is B) Komolyat kap a gép, a füsttöl nem is látni semmit egy idő után ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Na, ennek csak jó lesz a difije is B) Komolyat kap a gép, a füsttöl nem is látni semmit egy idő után ;) kicsit okositva is lessz :blush: csak a seggem befagyott a käbelköteget is höpisztolyal füztem most egy kis szünet :D värom a jobb idöt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Leendö donor tesztelese senator b automata 24v a bontoszökeveny megmenekül Most biztos hülyét kérdezek, meg ilyesmi, de ilyenkor hogyan is fékezik a kocsit csak az elsőkerékkel? Mert az astrán még csak oké, hogy behúzom a kéziféket az első meg pörög, de itt mi újság? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Most biztos hülyét kérdezek, meg ilyesmi, de ilyenkor hogyan is fékezik a kocsit csak az elsőkerékkel? Mert az astrán még csak oké, hogy behúzom a kéziféket az első meg pörög, de itt mi újság? B) Ferdén tartott láb a féken és a gázon és győzzön az erősebb(mármint a fék ellen a motor)! A hátsó betétek meg kit érdekelnek! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 illetve "line lock" beépítés is segíthet az első fékek körébe. Ha jól emlékszem, Antinak a kadettben volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 illetve "line lock" beépítés is segíthet az első fékek körébe. Ha jól emlékszem, Antinak a kadettben volt ilyen. Hát majdnem...a Senibe rakott ilyet Piista... nekem a Kadin simán le volt kötve a hátsó fék... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 jóvan, akkor tévedtem, de a lényeg, hogy valakinek ilyennel van megoldva. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2009 Most biztos hülyét kérdezek, Fiúúúúk! hisz ez a kérdés nekem szólt! :blush: hehe ;) csak elkéstem a válasszal B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Fiúúúúk! hisz ez a kérdés nekem szólt! :blush: hehe ;) csak elkéstem a válasszal B) Mindegy, a választ megkaptam kösz. De ezt NEM úgy értettem, mint amikor a rendőr visszakérdez, .: Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?!- Hát más nem volt a közelben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 OLLÉ :blush: Hát erről nekem egy régi vicc jut eszembe! B) -Édesem,ma spanyolosan csináljuk. -Huuu és az mit jelent? -Majd meglátod. A pasas alaposan megrakja a csajt,a végén a csaj kérdezi: -Na és mitől volt ez spanyolos? -Jah bocs...OLLÉ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Szevasztok!Átalakítás alatt van a kocsi,itt van pár kép róla.(egy kis ránc felvarrás B) ) Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Ejha! Azt hiszem, ez az autó újra kupagyőztes lesz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feco33 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Sziasztok régi mantások!!! Kellene egy kis segitség szeretnék venni egy "A" mantát tudnátok segiteni nekem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sziasztok régi mantások!!! Kellene egy kis segitség szeretnék venni egy "A" mantát tudnátok segiteni nekem??? Olcsó: http://www.hasznaltauto.hu/2362695_opel_manta_1973 Megvehető: http://www.hasznaltauto.hu/2675296_opel_manta_1973 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hali. Segítsetek már nekem lécci kicsit, B Mantára szeretnénk hátra tárcsaféket, mi a megoldás? Persze úgy, hogy legyen kézifék is meg normálisan működjön stb. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hali. Segítsetek már nekem lécci kicsit, B Mantára szeretnénk hátra tárcsaféket, mi a megoldás? Persze úgy, hogy legyen kézifék is meg normálisan működjön stb. Előre is köszi. szeva én olvastam már olyat ezzel kapcsolatban hogy merci E 190-es hátso hid meg manta hátso hid keresztezése Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 szeva én olvastam már olyat ezzel kapcsolatban hogy merci E 190-es hátso hid meg manta hátso hid keresztezése Ez nem hangzik valami bizalomgerjesztően. :D De köszi a választ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts