Dark Angel Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 na felhívtam a Makit. Modta hogy kell hozzá átalakitó interface. ami 25 ropi. Jó fej. ..ezt valahogy eddig, elfelejtette mondani. Azért nem elég, mert így szabadon marad a felső sor. totál hülyén néz ki. Még a dátumot sem írja. Csak amíg be nem kapcsolom a rádiót. utánna eltünteti. Blee :lol: át lehet kötni, hogy a rádiótól függetlenül mutassa az időt, meg a dátumot Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Asszem a 8-as lábat kell lekötni a kijelzőnél a nagycsatiról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 köszi. Majd hétvégén kipróbálom. Remélem összejön, mert így igen hülyén fest a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy hol találom az autómataváltó elektronikát. Már mindenhol kerestem de nincs meg. Előre is köszönöm. Ja és B omegárol van szó. Üdv Zsozs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Jobboldalt a kesztyűtartó alatt vannak a dobozok, meg ugyanitt a jobboldali kárpit alatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dínó Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Sziasztok! Említettétek, hogy ezeknél a gépeknél gyenge pont a testkábel. Hol érdemes megnézni, merre keressem ezeket? :lol: A műszerfalé érdekelne elsősorban, de a motortérit is megnézném. A hibajelenségem annyi, hogy az ablakmosó tartályt állandóan üresnek látja a kocsi illetve néha (havonta?) az ABS visszajelzőm világít. Ha újraindítom a kocsit akkor ez utóbbi megszűnik... Az ABS szerintem működik. 2,5TD egyébként a gépsárkány. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Ez nem testkábel probléma (műszerfalnál nincs is külön ilyen, hanem a kábekötegben kell keresni). Az ABS-nél valamilyen jeladó vagy relé probléma lehet leginkább, az ablakmosó tartályban meg szinte biztos hogy a szintjeladó rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Ez nem testkábel probléma (műszerfalnál nincs is külön ilyen, hanem a kábekötegben kell keresni). Az nincs, de aki az Omega műszerfalának elektronikáját, illetve nyomtatott áramkörét tervezte megérdemelne 1 jó nagy verést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sziasztok! Köszönöm a segítséget Senátor-Admirális, de a kesztyűtartó alatt nem volt semmi a jobb oldali kárpit alatt meg csak az ABS elektronikát találtam meg. Szerintem! Aztán lehet hogy tévedek. Üdv Zsozs Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 "aki az Omega műszerfalának elektronikáját, illetve nyomtatott áramkörét tervezte megérdemelne 1 jó nagy verést..." Ebben egyetértünk. :lol: Hogy lehet egy ilyen kategóriás autónak olyan műszeregységet adni, amiben nincs feszstab az analóg műszerek felé???? Előtte már évek óta az Astrákba is raktak... (a komputerrel szívok is rendesen omegában, mert így más tankszintet mér, ha pl. fel van kapcsolva a lámpa :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 "aki az Omega műszerfalának elektronikáját, illetve nyomtatott áramkörét tervezte megérdemelne 1 jó nagy verést..." Ebben egyetértünk. :lol: Hogy lehet egy ilyen kategóriás autónak olyan műszeregységet adni, amiben nincs feszstab az analóg műszerek felé???? Előtte már évek óta az Astrákba is raktak... (a komputerrel szívok is rendesen omegában, mert így más tankszintet mér, ha pl. fel van kapcsolva a lámpa :lol: )Na ezt eddig észre sem vettem. Hiába, az ember mindig tanúl valami újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Te nem is fogod igazán észrevenni, mert az analóg műszeren nem igazán látszik az eltérés, de az én komputerem digitalizálja az adatokat, és ott elég rendesen előjön az eltérés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Hali. Még mindig a visz.pillantó kérdéssel "szenvedek" !! (nem megy a jobb tükör fűtése) Mert persze, még mindig nem sikerült kiszednem a tükörlapot. Amennyiben sikerül csatolnom a képet a tükörről, "Piros Nyillal" jelöltem azokat a pontokat ahonnan sikerült kibányásznom a csavarokat a tükör mögül. ...de semmi!! Meg se moccan. :lol: ( A kék Nyillal jelölt ponton találtam egy müa. patentot. ez úgy néz ki mintha a tükör fényezett müanyagát tartaná. Próbáltam ezzel is kezdeni valamit, de nem jutottam eredményre. Valszeg azért mert van még egy belölle a tükör közepénél, amit lehetettlen elérni amíg, nem jön ki az üveglap.) viszont a problémát megfejtettem!!! Legalább ezt sikerült. :lol: Még ha orvosolni, nem is tudom. ;) Le van csúszva a vezeték a tükörlapról! Ezt akkor vettem észre mikor a tükör mögött "büvészkedtem" a csavarhúzóval. És már lenne is egy kérdésem hozzátok!: Létezik olyan "B" omega, aminek nem füthető a tükre? (ezt csak azért kérdem mert lehet, hogy az előző tulajnak "levitték" a tükrét, és a paraszt olyat vett bele, ami nem is füthetö. Vagyis lehet, hogy nincs is lecsúszva a vezeték, hanem egyszerüen nem is lehet hova bekötni. :lol: De ezt nem látom addig amíg le nem varázsolom valahogy.) Vagyis, ötlet/segítség valakinek ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 3-szor olvastam el, mire megértettem. Azt nem tudom, hogy jött-e ki tükörfűtés nélküli B Omega, de ha nem is volt ilyen, az nem jelenti, hogy minden utángyártott tükör is fűthető. Ezt nem tudom. De a tükröt úgy tudod kipattintani, hogy a felső-belső sarkát benyomod amíg tudod, majd az ellentétes sarkán kipattintod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 az elektronikához csak annyit szólnék hozzá hogy az autómat most csinálgatják és olyan szinten megvoltak égve bizonyos vezetékek hogy csak na.most ki lett cserélve normális vastagságura és nem gyári átmérőjű vezetékekre és már jobb is lett egy fokkal .végül is ezek miatt lett alulméretezett az elektronikája ahogy mondani szokták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Jött ki tükörfűtés nélkül B Omi, nekem sincs rajta gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Jött ki tükörfűtés nélkül B Omi, nekem sincs rajta gyárilag. Hát így most, egyre jobban "remegek", hogy ha kipattintom, akkor nem lesz rajta csatlakozó. :) :blink: ajjaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Hát így most, egyre jobban "remegek", hogy ha kipattintom, akkor nem lesz rajta csatlakozó. :) :blink: ajjaj Szerintem ott lesz az. :lol: Nem hiszem,hogy OPELék annyit szopódtak volna az ajtókábelekkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Nem hiszem,hogy OPELék annyit szopódtak volna az ajtókábelekkel. :) Ebben nagyot teccik tévedni.... :blink: A 2005 évjáratú, Astra G-ben nincs kapsoló a hátsó ajtóknála belso világításra, sot a kábel is csak a küszöbig van behúzva, az oszlopban már nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Ebben nagyot teccik tévedni.... :) A 2005 évjáratú, Astra G-ben nincs kapsoló a hátsó ajtóknála belso világításra, sot a kábel is csak a küszöbig van behúzva, az oszlopban már nincs... Jóvan akkor mostmár ezt is tudom :blink: A "mi autónkban" benne van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Jóvan akkor mostmár ezt is tudom :blink: A "mi autónkban" benne van. :) Akkor legyünk inkább szusi klubb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Csak óvatosan szedd szét a tükrödet, mert nekem letört egy tartó fül, ami azóta is szétesik és ezen csak a csere segítene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Igyekszem oviban csinálni. Majd átgurulok vele a karosszériásomhoz. Csak van valami tuti ötlete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Sziasztok! Szeretnék betenni a Kadettembe egy Omega belsővilágítást. Azt a fajtát amiben van két kis "spot" lámpicsek. Valaki kimérné nekem,hogy a 4 lábból melyik-melyik? Jó lenne,ha a késleltetés is működne rajta. Köszönöm szépen előre is. :) Tomi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 kimértem, de bizti, hogy nem fog a késleletés müködni, mert a lámában levő áramkörön nincs semmilyen elektronika.De azért leírtam a bekötést: 1. vastag- állandó negatív 2. közepes- ajtókapcsoló elekronikája 3. vastag- állandó plusz 4. vékony- gyujtáson plusz. Amúgy ez E2-es rekordokban található olyan belővil, amin van elektronika, de annak a térképolvasó lámpái nem forgathatóak.Ezt onnan tudom, hogy a rekordomba ilyet szerkestóztettem bele, de nem müködött sokáig az időzítő része, mert beányt, de attól még világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts