crka Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Én ezt az autómosókra bízom.... nem tudom mit használnak, de ugatok érte, ha nem tiszta, szal vmit jól csináltak :P :) Lehet végül az lesz belöle:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Én kárpittisztító folyadékot és normál vanisht szoktam belekeverni a vízbe, és otthoni használatú kárpittisztító-gépet használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Én kárpittisztító folyadékot és normál vanisht szoktam belekeverni a vízbe, és otthoni használatú kárpittisztító-gépet használok. Ma hallottam, hogy féktisztítót kell(ene) használni... Próbáld ki, ne az én kárpitom fakuljon ki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem: adott egy b2 facelift ebből szeretném kivenni a ncdc2015-es rádiót mert nem olvassa be a cd-t és megtisztítanám stb. Ha kiveszem utána kell a kód? vagy simán visszarakom és müködik? Tudom ,hogy ismétlem magam(ezért elnézést kérek) de baromira zavaró hogy nem megy a cd csak a tár Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Sztem esélyes, hogy kell majd kód. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Sztem esélyes, hogy kell majd kód. Köszi akkor várok míg meglesz a kód:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem: adott egy b2 facelift ebből szeretném kivenni a ncdc2015-es rádiót mert nem olvassa be a cd-t és megtisztítanám stb.Ha kiveszem utána kell a kód? vagy simán visszarakom és müködik? Tudom ,hogy ismétlem magam(ezért elnézést kérek) de baromira zavaró hogy nem megy a cd csak a tárLehet, hogy az enyémből már ki van ütve, de már 10-12x biztos kivettem és sosem kért kódot. Arra kellett csak figyelnem, hogy ne tegyek be helyette másik rádiót, mert ugye a CID kijelző ehhez van párosítva. De nem bíztatlak, várd csak meg a kódot! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazsemestor Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Sziasztok! Megkérhetek valakit,akinek szedán,gyári rugós gépe van,hogy mérje már meg,mennyi a távolság valamelyik küszöb hátsó vége és a talaj között?Vagy hogy ne kelljen annyit hajolni,a hátsó sárvédőív legmagasabb pontja mennyire van a földtől? :) Kíváncsi vagyok,centiben mennyivel alacsonyabb a kocsim... :) Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Sziasztok! Megkérhetek valakit,akinek szedán,gyári rugós gépe van,hogy mérje már meg,mennyi a távolság valamelyik küszöb hátsó vége és a talaj között?Vagy hogy ne kelljen annyit hajolni,a hátsó sárvédőív legmagasabb pontja mennyire van a földtől? :) Kíváncsi vagyok,centiben mennyivel alacsonyabb a kocsim... :) Köszönöm előre is! Nekem 65cm kázsé. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazsemestor Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Nekem 65cm kázsé. Köszi,Fapad! Gumik mekkorák?Az is okozhat magasság eltérést... Nálam 58cm 205/50R17-tel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Köszi,Fapad! Gumik mekkorák?Az is okozhat magasság eltérést... Nálam 58cm 205/50R17-tel. ;) Nekem 205/60 R15 még a téligumák vannak fent. :icon1: Ültetted? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazsemestor Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Nekem 205/60 R15 még a téligumák vannak fent. :icon1: Ültetted? Igen,ültetve van. És elöl mekkora az ív legmagasabb része a földtől? Ezt meg tudnád még mérni,kérlek?! Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 Nekem az is 65 cm, de el kell mondanom, hogy kicsit kijártam már az udvart szóval nem biztos, hogy annyi az annyi. Viszonyítani mindenesetre megteszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Sok/kevés? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április16, 2013 Megoszt Elküldve Április16, 2013 Egy v6-nak nem sok szerintem. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április16, 2013 Megoszt Elküldve Április16, 2013 Sok/kevés? :-)itt ilyen volt a napokban (igaz, nem Omega... csak majdnem :) ) :https://docs.google.com/file/d/0B6WRhmoQetzmdEowUklyY1NNMlE/edit?usp=sharing Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április16, 2013 Megoszt Elküldve Április16, 2013 Vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 Vectra?az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_b/opel_omega_b_2.0_mv6-6593337 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_b/opel_omega_b_2.0_mv6-6593337 :D :D :D Soros 4hengeres V6-os blokk mi? :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 Hali az enyém nálam fordult 300 e -be:) Német fórumon 500 ezer is előfordult már.Ja x20xev. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 Ettől én még messze vagyok, és ha így marad, akkor sokára is lesz. Most 220e km van benne és évi 5-6e-rel nől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazsemestor Elküldve Április19, 2013 Megoszt Elküldve Április19, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék,hogy valaki csinált-e már x20xev omegánál valami lóerőnövelést? Van 1 barátom,aki kb 50ezer ft-ból annó megcsinálta az autóját és az érdekelne,működne-ez pl az Omegán? Elmondom pontosan,mi is volt: Egy 1.5-ös papíron 90 lova daewoo nexiája (GM származék) volt a havernak és azt csinálták,belepakolták a daewoo lanos (ugyancsak gm alkatrészekkel) 1.6 motorjának spricnijeit meg a szívótorkot (változó geometriás,nem olyan,mint a nexiáé) a nexiába,ez gyakorlatilag egy az egyben ment,mindenféle átalakítás nélkül még a gázbowden is tökéletesen passzolt.A haver elektronikai zseni és van neki mindenféle autóhoz szoftverbuzeráló cucc,kiolvasta az ECU-t,a megfelelő részeket egy orosz chiptuningos haverjával átírták,hogy az 1.6 injektorok jól működjenek,tiltást tolták még ki,meg minden,aztán vett egy eepromot,amit már az átírt programmal töltött fel és kicserélte az ECU-jában.Házilag kiberhelték a kipufogókat,hogy nyitottabb legyen az is 1 picit. A végeredmény padon mért 105LE és 155NM. Szóval ezalapján gondoltam én,mi lenne,ha pl a 2,5 injektorokat meg a 2.2 szívosort tennénk fel az x20xev-re?Az ECU-t azt a haver meg is tudná oldani... Az ilyen DBilas szívósor meg ilyesmi azért húzós tétel,kb a kocsi ára. :( Esetleg Valaki,aki mást csinált és eredményesen a motorral? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április19, 2013 Megoszt Elküldve Április19, 2013 Ettől én még messze vagyok, és ha így marad, akkor sokára is lesz. Most 220e km van benne és évi 5-6e-rel nől :D Ha egyszer eladnád előre kell majd tekerni, mert nem hiszik el :D Eddig azt hittem én megyek keveset évi 12 ezerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Április19, 2013 Megoszt Elküldve Április19, 2013 Ettől én még messze vagyok, és ha így marad, akkor sokára is lesz. Most 220e km van benne és évi 5-6e-rel nől :D Ejnye-ejnye nem azért van .hogy menjen?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts