Albert Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Sziasztok.először is mindenkinek Boldog Karácsonyt és SIKEREKBEN GAZDAG BALESETMENTES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK.A családban 1 84-es D KADETT 1.6 DIESEL teljesít JÓ szolgálatot.Most már Apám és ÉN hajtjuk.A kérdésem az lenne hogy, a D-re kéne fehér irányjelző.A Racce csinos kis szettjén vizslantottam meg:) honnan lehetne ilyet beszerválni és kb mennyi? Válaszotokat előre is köszönöm. ÜDV: Zoli Jaja, Racce fehér lámpái gyönyörű szépek, ezek konkréten E-bayről lettek rendelve. Használtak, de igy is a posta + a banki költséggel együtt Q sokba kerültek - nem érte meg. Múltkor találtunk egy magyar netes áruházat, Hella fehér index volt 6 vagy 7 ezer / db. D-hez tényleg mocsok nehéz ilyet szerválni. Egyszer régebben egy srác még mondogatta, hogy ő tud ilyet szerezni 2200/db-ért, de ezt valahogy nem sikerült bebizonyitania. Megpróbálok utánanézni neked, a srácot a napokban meg tudom kérdezni aki a Hellás linket küldte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Megint kitöröltem mert:harmadszor írtad ugyanazt a hozzászólást. opeltomi :blink: Jaja, Racce fehér lámpái gyönyörű szépek, ezek konkréten E-bayről lettek rendelve. Használtak, de igy is a posta + a banki költséggel együtt Q sokba kerültek - nem érte meg. Múltkor találtunk egy magyar netes áruházat, Hella fehér index volt 6 vagy 7 ezer / db. D-hez tényleg mocsok nehéz ilyet szerválni. Egyszer régebben egy srác még mondogatta, hogy ő tud ilyet szerezni 2200/db-ért, de ezt valahogy nem sikerült bebizonyitania. Megpróbálok utánanézni neked, a srácot a napokban meg tudom kérdezni aki a Hellás linket küldte. Azt nagyon megköszönném.Hátha tovább lehet szépítgetni a kicsikét:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Elküldte a srác a linket: Lámpák nem óccsó, de Hella :blink: a www.patacsi.hu -n csak is sárga indexeket lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Elküldte a srác a linket: Lámpák nem óccsó, de Hella :blink: a www.patacsi.hu -n csak is sárga indexeket lehet kapni. Esetleg lehet érdemes az SDS Autónál megnézni, én még az E Kadettra vettem náluk 1000Ft-ért darabját, látom a Hellás linken az is 7000-be kerül. A honlapjukon lehet nem lesz rajta, én odamentem személyesen, és egy hét alatt meghozták. Hátha tudnak a D típushoz is olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Esetleg lehet érdemes az SDS Autónál megnézni, én még az E Kadettra vettem náluk 1000Ft-ért darabját, látom a Hellás linken az is 7000-be kerül. A honlapjukon lehet nem lesz rajta, én odamentem személyesen, és egy hét alatt meghozták. Hátha tudnak a D típushoz is olcsóbban. Nagyon köszönöm! Szerencsét próbálok:) A telipiros hátsó lámpa asszem csak álom marad:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Nagyon köszönöm! Szerencsét próbálok:) A telipiros hátsó lámpa asszem csak álom marad:( Erre meg ott van a lámpabúra festék, csak óvatosan kell használni. Nekem is kezelve van ilyennel a Calim hátsó lámpája, annyit venni észre, hogy a tolatólámpa fénye enyhén rózsaszín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Erre meg ott van a lámpabúra festék, csak óvatosan kell használni. Nekem is kezelve van ilyennel a Calim hátsó lámpája, annyit venni észre, hogy a tolatólámpa fénye enyhén rózsaszín. Lehet hogy az lesz.Megnéztem azt a webáruházat, hát tényleg nem olcsó:blink: Megkérdezem még az SDS autonál hátha.Pedig kénytelen leszek valahonna beszerezni mert nagyon jól mutatna.Meg ennyit megérdemel annyi problémamentes km-er után. Opel sosem kopel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ilyen lámpára gondoltál???? Nekem fényezve lett rendes Standox cuccal,nem tesós...lakkba lett keverve piros és egy kis lila festék...ilyen lett :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 http://www.kepfeltoltes.hu/051227/lurdy_ki...ltoltes.hu_.jpg Ilyen lámpára gondoltál???? Nekem fényezve lett rendes Standox cuccal,nem tesós...lakkba lett keverve piros és egy kis lila festék...ilyen lett :) Ezért keresek én tartalék hátsólámpákat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Tomi az a helyzet hogy ha hipermarketben is kapható lámpafestékkel fested be a hátsó lámpát, akkor az egy egyszerű higítós ronggyal simán letörölhető ha kell, másrészről viszont a szedánhoz nem egyszerű hátsó lámpát találni, én is kerestem anno. Sajna az ötajtós/háromajtós verzió lámpája még véletlenül sem jó rá, talán a kabrióé igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Tomi az a helyzet hogy ha hipermarketben is kapható lámpafestékkel fested be a hátsó lámpát, akkor az egy egyszerű higítós ronggyal simán letörölhető ha kell, másrészről viszont a szedánhoz nem egyszerű hátsó lámpát találni, én is kerestem anno. Sajna az ötajtós/háromajtós verzió lámpája még véletlenül sem jó rá, talán a kabrióé igen. Itt válaszoltam. :blink: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&gopid=149412& Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 EZT mindenki nézze meg :) az ajtaja nagyon furcsán van átalakítva :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 EZT mindenki nézze meg :) az ajtaja nagyon furcsán van átalakítva :) Édes istenem... hát azt csak úgy elfűrészelték? :blink: Meg hiába Bieber meg ritkaság, az 1M Ft akkoris sok egy D Kadettért És milyen az a Mercedesz anyagból készült vászontető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Meg hiába Bieber meg ritkaság, az 1M Ft akkoris sok egy D Kadettért És milyen az a Mercedesz anyagból készült vászontető? a nagyobb gyártók más-más anyagot használnak vászontetőnek...a Merci anyag nagyon drága :) jóhiszeműen elhiszem h gyárilag ilyen az az ajtó :blink: de az Ascona Cabrio szvsz sokkal szebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Hát enyhén durva ára van. Ennyit még 2 kadett cabiróért sem biztos hogy adnék... A tető anyaga pedig nem Mercedesz hanem Mercédesz, jó? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Hát enyhén durva ára van. Ennyit még 2 kadett cabiróért sem biztos hogy adnék... sztem relatív...láttam már asconát is 3000 EUR ért :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 sztem relatív...láttam már asconát is 3000 EUR ért :blink: Hát de az gondolom olyan is volt. :) És különben is tényleg szebb az Ascona. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Értem én hogy ritkaság, de miért kerül 7-8-szor annyiba mint egy átlagos D típus? Oké, kérjen érte 3szor annyit, azt még megérteném (bár ez akkor is csak egy fél autó, hiszen nincs teteje :blink: ), de az 1M Ft kicsit nagyon sok. Rakja ki 4-500ezerre, és akkor azt mondom hogy reális ára van. De ennyi pénzért valahol kell lennie benne nem kevés nemesfémnek vagy drágakőnek is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Értem én hogy ritkaság, de miért kerül 7-8-szor annyiba mint egy átlagos D típus? Oké, kérjen érte 3szor annyit, azt még megérteném (bár ez akkor is csak egy fél autó, hiszen nincs teteje :blink: ), de az 1M Ft kicsit nagyon sok. Rakja ki 4-500ezerre, és akkor azt mondom hogy reális ára van. De ennyi pénzért valahol kell lennie benne nem kevés nemesfémnek vagy drágakőnek is.... :) Pontosan, pontosan!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 szerintetek F Astra ültetőrugót be lehetne tenni a Kadettembe????? hátsó híd ugyanaz,de mégis más a rugó formája....számít ez???most akkor menjünk előre,na itt mi van???? :blink: semmi sem lehetetlen nekem Bmw rugók vannak elöl.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 szerintetek F Astra ültetőrugót be lehetne tenni a Kadettembe????? hátsó híd ugyanaz,de mégis más a rugó formája....számít ez???most akkor menjünk előre,na itt mi van???? :blink: semmi sem lehetetlen nekem Bmw rugók vannak elöl.... :) bocs az offért de ha vmi okos embert találsz érdeklődj h mi megy be az ascona alá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ejha http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 irígykedj, Gelko! :) és csináld meg ilyen szépre a tiédet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ejha http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 irígykedj, Gelko! :) és csináld meg ilyen szépre a tiédet is ;) Szerintem Gelko látta már :D Nézd csak meg az előző oldalt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 télleg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 télleg :D Hát az ár :) szerintem ( de nem értek hozzá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts