mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 hulla jó a buli... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 hát ami ebben lezajlik,nem éppen partinak mondanám :mellow: Pedig ez olyan buli, ahol tuti bomlanak utánad a csajok... :unsure: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Na asszem ezt kiveséztük... :mellow: Persze rózsaszín festéssel, (virágok meg minden), hátul meg egy dupla ággyal mindjárt másképp nézne ki a dolog :unsure: Ha így nézem, még jópofa is lenne ez az autó. Az előéletét meg ne firtassuk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Jól kikell törölni Domestossal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 erről eszembe jut a Sirhant művek c. sorozat amiben a 20 éves kiscsaj egy Caddy hallottaskocsival járt :unsure: na legyen boldogabb téma is : a Seni kapott műszakit 2 évre :mellow: a zöldkártya meg 2 hete volt... viszont megtudtam h hidegen azért füstöl meg durrog néha mert sok benzint kap...-köszi Ákos :rolleyes: ... majd orvosolva lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Azért, nehogy elolvadjon a dugó... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez sok benzint kap... nem pedig keveset. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 :rolleyes: Hát azért kap sokat...hogy nehogy...na vágesz máááár??? :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 a 2 ótót kellett volna kiegyenlíteni! :mellow: :rolleyes: Akkor most mindkettő "hibátlan lenne". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ...és mit szólna az 5 henger... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 a benzinre gondoltam... :mellow: nem a dugattyúkra... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 a benzinre gondoltam... :mellow: nem a dugattyúkra... :rolleyes: Hát csökkenne a fogyi a Seni javára, de még mindig 20-as körül lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 látom kész vagy teljesen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ja nagyon fáj a vállam... :mellow: , bennem van négy aspirin, lehet még dobok ré egy felest is... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ja nagyon fáj a vállam... :mellow: , bennem van négy aspirin, lehet még dobok ré egy felest is... :rolleyes: :unsure: ha buli van miért nem szólsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Amióta nem lehet vény nélkül kapni ezeket a bogyókat...már nem osztogatom...vagy ha buli is, hozzon mindenki magával... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Húvazze, 20-ast bekortyol a gép? A Gelko vmi 9.8-at mondott, hogy annyit ír a kompjúter..... Mondjuk a 20 nem kevés, de talán hihetőbb.... :rolleyes: Anti, te meg minek olvasod a CS-t, ha fáj a hátad. Én nem bírom röhögés nélkül ezt a sok b@romságot..... (bár lehet, hogy inkább sírni kéne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Húvazze, 20-ast bekortyol a gép? A Gelko vmi 9.8-at mondott, hogy annyit ír a kompjúter..... Mondjuk a 20 nem kevés, de talán hihetőbb.... :D Anti, te meg minek olvasod a CS-t, ha fáj a hátad. Én nem bírom röhögés nélkül ezt a sok b@romságot..... (bár lehet, hogy inkább sírni kéne) Ígyál Te is Aspirinra...mindjárt jobb lesz... :rolleyes: :mellow: Nálam a Seni 13-15 között evett...a GSi meg mint párszor péntekenként kiszámoltuk 30 körül...ebből jött a 20 mert Maci mondta, hogy a kettőből kéne autót gyúrni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Látom a feles is bement! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ígyál Te is Aspirinra...mindjárt jobb lesz... :mellow: :unsure: Nálam a Seni 13-15 között evett...a GSi meg mint párszor péntekenként kiszámoltuk 30 körül...ebből jött a 20 mert Maci mondta, hogy a kettőből kéne autót gyúrni... :D tegnap alkottam egy 18ast :lol: :lol: ;) tankolás után 0zott BC-vel elfelejtettem egyenesen menni :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 tegnap alkottam egy 18ast :mellow: :unsure: :D tankolás után 0zott BC-vel elfelejtettem egyenesen menni :rolleyes: :lol: Szerintem rakjál az ajtókra egy-egy lámpát... ha már úgyis kilinccsel előre közlekedsz, legalább láss is valamit este... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Szerintem rakjál az ajtókra egy-egy lámpát... ha már úgyis kilinccsel előre közlekedsz, legalább láss is valamit este... :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 tankolás után 0zott BC-vel elfelejtettem egyenesen menni :rolleyes: :mellow: Én is akarom... :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 azta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Senator A Keinath Caravan nekem nagyon tetszik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts