NeedForSpeed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Elnézhetek épp! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Akkor marad az OPC! Mennyibe volt az Angel Eyes? FK-nál vetted? Jól láttam, hogy a lámpád projektoros? Hátulra remélem raktál ledes lámpát! :rolleyes: Angel Eyest Atommanó hozta /ez itt a reklám helye!/ 54 volt nettósan. Projektoros, de kell bele a xenon, mert sima izzóval a gyári lámpa jobban világít. Hátra még semmi, mert még nem találtam olyat ami tetszik. Ledest sajna meg coupe-hoz még nem lehet kapni. Meg egyenlőre az megy bele a kocsiba/ illetve vissza/ ami a másikból kiugrott. Szerintem kell rá a szemöldök! Majd megnézzük, aztán eldöntjük..... :blink: Ha ott lesztek mind2en, lehet, hogy én is felnézek... Ez a beszéd! Vagy én menjek le? Elnézhetek épp! ;) Na akkor 4 QP lenne! :D Az tök jó! Csak az enyém a legszakadtabb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Elnézhetek épp! ;) Ez a beszéd! Vagy én menjek le? Na akkor 4 QP lenne! ;) Az tök jó! Csak az enyém a legszakadtabb ;) Baxxxa meg! :D Családi okok miatt úgy tűnik, hogy mégsem tudok felmenni!!! ;) :blink: Nem rakjuk át jövőhétre a dolgot??? :rolleyes: Tökre jó lenne egy igazi Coupe-s (Bertone-s) Cabrios tali... és jövőhéten ÁKOS is jönne már!!! HM? Mit szóltok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Baxxxa meg! ;) Családi okok miatt úgy tűnik, hogy mégsem tudok felmenni!!! :rolleyes: :blink: jövő hét okés részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: :blink: jövő hét okés részemről. Remek! ;) Jokka? NeedForSpeed? Ti mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Remek! :blink: Jokka? NeedForSpeed? Ti mit szóltok? ha mindenáron ragaszkodtok hozzá, akkor benne vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 ha mindenáron ragaszkodtok hozzá, akkor benne vagyok :blink: Hát persze, hogy ragaszkodunk hozzá! ;) Már csak Need és Uhuhu kell! Na meg BenziN... és akkor teljes lesz a csapat! Szóval --> jövőhéten csütörtök! (milyen szép lesz! :rolleyes:) Na meg persze Voszi is megtisztelhetne minket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Hogy mért nem Coupét vettem?! :rolleyes: Agressor, mennyivel gyengébb az angel eyes világitása a gyárihoz képest? Ha belerakatod a xenont nagyon durván fog kinézni az biztos, csak úgy már benne leszel a 120-150 forintban ;) ...dehát erről szól a tuning...na meg, hogy tetszen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Hogy mért nem Coupét vettem?! ;) Agressor, mennyivel gyengébb az angel eyes világitása a gyárihoz képest? Ha belerakatod a xenont nagyon durván fog kinézni az biztos, csak úgy már benne leszel a 120-150 forintban ;) ...dehát erről szól a tuning...na meg, hogy tetszen! :D Sokkal gyengébb! Xenon meg angel eye volt otthon a polcon ;) /mert ez volt a kombimban is/ ;) tecceni teccik. Legalább is nekem.:blink: viszont a szembejövőnek meg az előttem haladónak nem annyira :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nekem is jobb a jövőhét, mert úgynézki holnap hosszú lesz a cégnél a napom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Ha belerakatod a xenont nagyon durván fog kinézni az biztos, csak úgy már benne leszel a 120-150 forintban ;) Xenon-t simán kapsz 60e Ft körül! Nekem is jobb a jövőhét, mert úgynézki holnap hosszú lesz a cégnél a napom. :rolleyes: Naaaa! ;) Ez tök jóóó! Szóval hogy is állunk? Lurdy, 2006. március 9. 1. Agressor 26 2. Jokka 3. NeedForSpeed 4. Uhuhu (reméljük jön ;)) 5. Speed 6. (ha jól megy egy környékbeli fekete Coupe...) Na meg BenziN -t is hívjuk! Hátha eljön ő is... na meg persze Voszi t! ;) Szóval ez már biza szép szám lenne! ;) :D Milyen szép lesz ez a sok Coupe egymás mellett! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Xenon-t simán kapsz 60e Ft körül! Naaaa! ;) Ez tök jóóó! Szóval hogy is állunk? Lurdy, 2006. március 9. 1. Agressor 26 2. Jokka 3. NeedForSpeed 4. Uhuhu (reméljük jön ;)) 5. Speed 6. (ha jól megy egy környékbeli fekete Coupe...) Na meg BenziN -t is hívjuk! Hátha eljön ő is... na meg persze Voszi t! ;) Szóval ez már biza szép szám lenne! ;) :D Milyen szép lesz ez a sok Coupe egymás mellett! :rolleyes: Majd csinálok sok szép képet, ha egymás mellett állnak a gépek! :blink: Te SPEED! Te megszállott vagy! ;) Tudod ki rendezte volna szín szerint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Majd csinálok sok szép képet, ha egymás mellett állnak a gépek! :rolleyes: Te SPEED! Te megszállott vagy! :blink: Tudod ki rendezte volna szín szerint? Na,akkor én is beélesítem a fényképezőt.Hánykor lesz a gyülekező? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Na,akkor én is beélesítem a fényképezőt.Hánykor lesz a gyülekező? Általában 7-kor kezdünk...... De jövő hétre élesíts, akkor lesz ott mindenki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Majd csinálok sok szép képet, ha egymás mellett állnak a gépek! :D Te SPEED! Te megszállott vagy! ;) Tudod ki rendezte volna szín szerint? ;) Véletlen kerültek szín szerint... csak elkezdtem sorolni a neveket... aztán beszíneztem őket... és lááám! ;) De tényleg!!! :rolleyes: Általában 7-kor kezdünk...... De jövő hétre élesíts, akkor lesz ott mindenki. :blink: Hm... én valszeg csak 8 körül tudok érkezni... (Kecskemétről ez tarthatóbb...) De úgy tudom, hogy általában fél8-8 körül szokott a Lurdy kezdődni... nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ha nem gond, a világért sem maradnék ki a mókából. Szóval, ha nem gáz mennék én is a Lurdyba 9-én! :blink: Ja és a képlet: angel eyes+xenon=120-150 ezer! Erre gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ha nem gond, a világért sem maradnék ki a mókából. Szóval, ha nem gáz mennék én is a Lurdyba 9-én! :blink: Ja és a képlet: angel eyes+xenon=120-150 ezer! Erre gondoltam :rolleyes: Szeretettel várunk! Gyere MA is! A képlet egész jó. pontosan 124.000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Szeretettel várunk! Gyere MA is! A képlet egész jó. pontosan 124.000. Ma sajnos nem jó. Itthon nyomom az ágyat meg közben netezek. Influenza....pedig kaptam védőoltást az ősszel! :rolleyes: Viszont jövőhéten ott kell lennem, Speed-et már ismerem meg a Kecsói szekcióból pár igen jó fej embert. Most ti jöttök!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 A védőoltás nyugdijjasoknak való...nekem ezt ajánlotta a kezelőorvosom és a gyogyszerészem... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ma sajnos nem jó. Itthon nyomom az ágyat meg közben netezek. Influenza....pedig kaptam védőoltást az ősszel! :rolleyes: Viszont jövőhéten ott kell lennem, Speed-et már ismerem meg a Kecsói szekcióból pár igen jó fej embert. Most ti jöttök!! :blink: A környezetemben mindenki influenzás lett, aki kapott védőoltást. Én nem kaptam, de nem is betegedtem meg. Öreg, gyenge embereknek való az influenziaszövődményei ellen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 A környezetemben mindenki influenzás lett, aki kapott védőoltást. Én nem kaptam, de nem is betegedtem meg. Öreg, gyenge embereknek való az influenziaszövődményei ellen. Nállunk mindenki megkapta a védőoltást, de csak én szivok! :) Csak nehogy engem is karanténba rakjanak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2006 Lurdy, 2006. március 9. 1. Agressor 26 2. Jokka 3. NeedForSpeed 4. Uhuhu (ottlesz :) ) 5. Speed 6. Voszit szeretném még itt látni ........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Én tutira megyek,már kezdem is tölteni a fényképezőt.......valaki szerválhatna addig egy hókotrót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Én tutira megyek,már kezdem is tölteni a fényképezőt.......valaki szerválhatna addig egy hókotrót. Valóban elég ganés idő van... Agressor tegnap leugrott Kecskemétre... 40-60-nal jött végig az autópályán! (bár ő majd részletezi) Azért szép mennyiség esett ma reggelre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Nállunk mindenki megkapta a védőoltást, de csak én szivok! :) Csak nehogy engem is karanténba rakjanak... ;) Sapka nélkül ne menj ki a minuszokba ;) , megfázás ellen 1 védőoltás sem véd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts