telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Hát vagyunk egy páran, akik még látták a Queent élőben 1986-ban. De egyébként "jelbe akartam tenni, csak olyan idős vagyok mán, hogy könnyen felejtek. :( 86-ban én már harmadikos voltam, és a suliudvaron futkároztam... :(
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Kérlek szépen, ne haragudj, gyámoltalan nyuszifül vagyok. :oops: jaj mit tegyek hogy megbocsátást nyerjek? :?:
aga Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 86-ban már 2 gyerekes apa voltam /nem dicsekszem cserélnék veletek/.
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Na, ezt már látom, nem mossuk le magunkról egykönnyen... :roll: nincs mit tenni, folytatjuk :( :( különben megöli őket a kíváncsiság, nemdebár :lol: :D
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 nincs mit tenni, folytatjuk :( :( különben megöli őket a kíváncsiság, nemdebár :lol: :D Akkor játsszuk tovább? :roll: Hadd legyen meg az örömük... Na jó, azért nem hinném, hogy annyira kíváncsiak rá.... :roll:
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Akkor játsszuk tovább? :roll: Hadd legyen meg az örömük... Na jó, azért nem hinném, hogy annyira kíváncsiak rá.... :roll: JÁTÉK????ki beszél itt játékról? ez véresen komoly :gib: :D :D
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Telo mi lett a honlapunk címe? Maradt a http://g-astra.opelclub.hu
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam. De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :(
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam. De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :( hmmmm!!!! erre azért ne vegyél mérget, bár én még sehol nem tartok vele, de beletettétek a fülembe a bogarat. :( nem túl élénk nektek a fantáziátok :?: :wink:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 JÁTÉK????ki beszél itt játékról? ez véresen komoly :gib: :( :( Bírom a csajszit... :lol: Vért akarsz látni? :twisted: Harcolni akarsz? :roll:
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 hmmmm!!!! erre azért ne vegyél mérget, bár én még sehol nem tartok vele, de beletettétek a fülembe a bogarat. nem túl élénk nektek a fantáziátok Csak amennyire kell! S Telo nem küldött valami képet? Mondjuk egy oroszlános képet? :( Csak bátran TELO, gondolj nagyot ..vagy hogy a fenébe mondják!?
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Csak amennyire kell! S Telo nem küldött valami képet? Mondjuk egy oroszlános képet? :( Csak bátran TELO, gondolj nagyot ..vagy hogy a fenébe mondják!? úgy látom itt már tényleg nincs mit tenni :( :lol: még nem küldött de ami késik nem múlik :D :D
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Kész, itt dobom el mindjár a telómat... nem győzöm törölgetni a hozzászólásértesítő sms-eket... Asszem itt az idő, hogy kikapcsoljam a forwardoló rule-omat az outlookban...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Kész, itt dobom el mindjár a telómat... nem győzöm törölgetni a hozzászólásértesítő sms-eket... Asszem itt az idő, hogy kikapcsoljam a forwardoló rule-omat az outlookban... bocsi!!! :shock:
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 NAjó, hagyok mindenkit lelki életet élni. Benézek a röptérre. Hasta La Vista....
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 NAjó, hagyok mindenkit lelki életet élni. Benézek a röptérre. Hasta La Vista.... mi a fene van ott, hogy mindig odajársz??? holnap ugye mesélsz, vagy még mindig haragszol rám :(
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Ha én azt elmesélném, lehet, bele is pirulnál.... De ha küldesz nekem is nyuszis képet, akkor mesélek. :(
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Ha én azt elmesélném, lehet, bele is pirulnál.... De ha küldesz nekem is nyuszis képet, akkor mesélek. :( rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást"
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást" Jó utat! :(
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Jó utat! :( azt mondtam lassan!!! :evil: várom a főnökőm a bevallás miatt, de az ilyen túlórát szeretem. így van időm rátok, ha már napközben nem volt :( :lol: :oops:
telo Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 azt mondtam lassan!!! :evil: várom a főnökőm a bevallás miatt, de az ilyen túlórát szeretem. így van időm rátok, ha már napközben nem volt :( :( :oops: Na mi van, még itt vagy? :roll:
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást" Nagyon rideg elkösz. volt ez, semmi smiley. Olyan hivatalos, olyan "Nyúlhallószerves"! :(
Recommended Posts