Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát vagyunk egy páran, akik még látták a Queent élőben 1986-ban. De egyébként "jelbe akartam tenni, csak olyan idős vagyok mán, hogy könnyen felejtek. :(

86-ban én már harmadikos voltam, és a suliudvaron futkároztam... :(

Elküldve
nincs mit tenni, folytatjuk :( :(

különben megöli őket a kíváncsiság, nemdebár :lol: :D

Akkor játsszuk tovább? :roll: Hadd legyen meg az örömük... Na jó, azért nem hinném, hogy annyira kíváncsiak rá.... :roll:

Elküldve

Akkor játsszuk tovább? :roll: Hadd legyen meg az örömük... Na jó, azért nem hinném, hogy annyira kíváncsiak rá.... :roll:

JÁTÉK????ki beszél itt játékról? ez véresen komoly :gib: :D :D

Elküldve

86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam.

De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :(

Elküldve
86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam.

De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :(

hmmmm!!!! erre azért ne vegyél mérget, bár én még sehol nem tartok vele, de beletettétek a fülembe a bogarat. :(

nem túl élénk nektek a fantáziátok :?: :wink:

Elküldve
JÁTÉK????ki beszél itt játékról? ez véresen komoly :gib: :( :(

Bírom a csajszit... :lol: Vért akarsz látni? :twisted: Harcolni akarsz? :roll:

Elküldve
hmmmm!!!! erre azért ne vegyél mérget, bár én még sehol nem tartok vele, de beletettétek a fülembe a bogarat.

nem túl élénk nektek a fantáziátok

Csak amennyire kell! S Telo nem küldött valami képet? Mondjuk egy oroszlános képet? :(

Csak bátran TELO, gondolj nagyot ..vagy hogy a fenébe mondják!?

Elküldve
Csak amennyire kell! S Telo nem küldött valami képet? Mondjuk egy oroszlános képet? :(

Csak bátran TELO, gondolj nagyot ..vagy hogy a fenébe mondják!?

úgy látom itt már tényleg nincs mit tenni :( :lol:

még nem küldött de ami késik nem múlik :D :D

Elküldve

Kész, itt dobom el mindjár a telómat... nem győzöm törölgetni a hozzászólásértesítő sms-eket... Asszem itt az idő, hogy kikapcsoljam a forwardoló rule-omat az outlookban...

Elküldve
Kész, itt dobom el mindjár a telómat... nem győzöm törölgetni a hozzászólásértesítő sms-eket... Asszem itt az idő, hogy kikapcsoljam a forwardoló rule-omat az outlookban...

bocsi!!! :shock:

Elküldve
NAjó, hagyok mindenkit lelki életet élni. Benézek a röptérre. Hasta La Vista....

mi a fene van ott, hogy mindig odajársz??? holnap ugye mesélsz, vagy még mindig haragszol rám :(

Elküldve
Ha én azt elmesélném, lehet, bele is pirulnál.... De ha küldesz nekem is nyuszis képet, akkor mesélek. :(

rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást"

Elküldve

Jó utat! :(

azt mondtam lassan!!! :evil: várom a főnökőm a bevallás miatt, de az ilyen túlórát szeretem. így van időm rátok, ha már napközben nem volt :( :lol: :oops:

Elküldve
azt mondtam lassan!!! :evil: várom a főnökőm a bevallás miatt, de az ilyen túlórát szeretem. így van időm rátok, ha már napközben nem volt :( :( :oops:

Na mi van, még itt vagy? :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.