spzoli Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Prémium lukak! :) Luxusqrva? :D vagy még friss. <_<
hakapeszimaki Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Prémium lukak! :) F-csatorna. Bocs! :D
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 F-csatorna. Bocs! :) Már akkora,hogy a térdeddel fogod be? :D
Mester91 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Már akkora,hogy a térdeddel fogod be? :) :D <_< :icon13: Zsiráf, toljál fel képeket, ha lehet minél több szögből fotózgasd a foltokat! Van karosszériás haverom, majd tolmácsolok, hogy te otthon mit tudnál csinálni a küszöbbel. Most nyáron lakatoltam vele az F astrájának a küszöbét. Nem emlékszem pontosan, de valami 13.000 ft rémlik,hogy annyiért vett után gyártott küszöböt. Most nem tudom, hogy a bal és jobb oldal annyi, vagy külön-külön..?
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 :) :D <_< Zsiráf, toljál fel képeket, ha lehet minél több szögből fotózgasd a foltokat! Van karosszériás haverom, majd tolmácsolok, hogy te otthon mit tudnál csinálni a küszöbbel. Most nyáron lakatoltam vele az F astrájának a küszöbét. Nem emlékszem pontosan, de valami 13.000 ft rémlik,hogy annyiért vett után gyártott küszöböt. Most nem tudom, hogy a bal és jobb oldal annyi, vagy külön-külön..? A rozsdás küszöböt csak flexxel lehet gyógyítani,a pasztázásnak semmi értelme. Nem a küszöb drága,hanem a meló meg a festék. Zsiri! Szvsz,ha az oxigéntartalom magas és a lambda nagyon alacsony 1.5-nél elvileg olyan szegény a keverék,hogy az 5.4 helyett 3.5 literrel járnál százon.Ilyen szegény keverékkel vagy sehogy vagy nagyon szarul menne.Én arra gyanakszom,hogy valahol friss levegőt kap a kipufogórendszer.Az "ott keresd a hibát,ahol belenyúltál" elv szerint érdemes ránézni a tűzkarikádra,lambda be van-e csavarva rendesen...stb.
Volu Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 http://www.streetfire.net/video/corsa-b-tu...0let_147114.htm nem is a turbos corsa itt ami felvillanyozott, hanem a középkonzolon az egysoros kijelzőbe belevarázsolt digit sebességmérő! ... Nem tudom hogy csinálta de kell nekem egy ilyen :)
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 2009: http://kepfeltoltes.hu/100719/3520_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2010: http://kepfeltoltes.hu/101016/3879_2010_ww...ltoltes.hu_.jpg A CH szint is nőtt,akkor tényleg lambda lesz a hibás. Cseréljük vissza,nálam 2 hónapja jó volt.Meg itthon csak CO-ot és lambdát néznek.
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 A CH szint is nőtt,akkor tényleg lambda lesz a hibás. Cseréljük vissza,nálam 2 hónapja jó volt.Meg itthon csak CO-ot és lambdát néznek. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is (amúgy okés), mert ehhez vajmi keveset értek. Öööö... szerintem jól raktam össze a csövet, sőt, inkább az eredeti felálláskor láttam néha füstöt/gőzt felszállni a csonk végéről/a lambdától leállítás után. Most viszont nem. (Ha ráér decemberig, akkor egyelőre ne csereberéljünk semmit, majd valahol összefutunk.)
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is (amúgy okés), mert ehhez vajmi keveset értek. Öööö... szerintem jól raktam össze a csövet, sőt, inkább az eredeti felálláskor láttam néha füstöt/gőzt felszállni a csonk végéről/a lambdától leállítás után. Most viszont nem. (Ha ráér decemberig, akkor egyelőre ne csereberéljünk semmit, majd valahol összefutunk.) Nekem tökéletesen ráér,csak én érzem rosszul magam,hogy mégse jó.Vagy mivel mindkettőnknek + költséggel járna a csere-bere,ezért abban is kiegyezhetünk,hogy van egy szondád,amivel jobb az autód és van amivel rángat,de átmegy a műszakin. :D Szerelőmet is megkérdeztem,hogy mi lehet ez...szerinte sem biztos a lambda-hibája. Látatlanban azt mondta,hogy a laza vezérműszíj is tudja szívatni a népet,mert elmászhat a gyújtás tőle.Ebben lehet valami,amikor vettem az autómat,pár napig a régi vezérléssel jártam,és néha érdekesen viselkedett(alapjárat-fulladozás,rángatás) Csere után megszűntek a gondok.Érdemes lenne ránézni a vezérlésre talán. Vagy felmerült már a vezérlés,mint a rángatásod hibaforrása? Én nagyon meglepődnék,ha más tanácsot is kapnál,minthogy cserélj lambdáááát....vagy egr-t tisztíts vagy alapjáratit.A jobbak már a fojtószelep potit is ismerik <_< Ilyen ez a távgyógyítás műfaj,hogy vak vezet világtalant.Persze ebbe a körbe én is beletartozom. :)
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Nekem tökéletesen ráér,csak én érzem rosszul magam,hogy mégse jó.Vagy mivel mindkettőnknek + költséggel járna a csere-bere,ezért abban is kiegyezhetünk,hogy van egy szondád,amivel jobb az autód és van amivel rángat,de átmegy a műszakin. :D Szerelőmet is megkérdeztem,hogy mi lehet ez...szerinte sem biztos a lambda-hibája. Látatlanban azt mondta,hogy a laza vezérműszíj is tudja szívatni a népet,mert elmászhat a gyújtás tőle.Ebben lehet valami,amikor vettem az autómat,pár napig a régi vezérléssel jártam,és néha érdekesen viselkedett(alapjárat-fulladozás,rángatás) Csere után megszűntek a gondok.Érdemes lenne ránézni a vezérlésre talán. Vagy felmerült már a vezérlés,mint a rángatásod hibaforrása? Én nagyon meglepődnék,ha más tanácsot is kapnál,minthogy cserélj lambdáááát.... Ilyen ez a távgyógyítás műfaj,hogy vak vezet világtalant.Persze ebbe a körbe én is beletartozom. :) Én rátolnám TECH-1-re és nézném az élő lambda adatokat. <_<
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Én rátolnám TECH-1-re és nézném az élő lambda adatokat. :D Küldheted :)
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Nekem tökéletesen ráér,csak én érzem rosszul magam,hogy mégse jó.Vagy mivel mindkettőnknek + költséggel járna a csere-bere,ezért abban is kiegyezhetünk,hogy van egy szondád,amivel jobb az autód és van amivel rángat,de átmegy a műszakin. :D Szerelőmet is megkérdeztem,hogy mi lehet ez...szerinte sem biztos a lambda-hibája. Látatlanban azt mondta,hogy a laza vezérműszíj is tudja szívatni a népet,mert elmászhat a gyújtás tőle.Ebben lehet valami,amikor vettem az autómat,pár napig a régi vezérléssel jártam,és néha érdekesen viselkedett(alapjárat-fulladozás,rángatás) Csere után megszűntek a gondok.Érdemes lenne ránézni a vezérlésre talán. Vagy felmerült már a vezérlés,mint a rángatásod hibaforrása? Én nagyon meglepődnék,ha más tanácsot is kapnál,minthogy cserélj lambdáááát....vagy egr-t tisztíts vagy alapjáratit.A jobbak már a fojtószelep potit is ismerik <_< Ilyen ez a távgyógyítás műfaj,hogy vak vezet világtalant.Persze ebbe a körbe én is beletartozom. :) ....és van egy harmadik lambda, ami új, kevésbé rángat mint az eredeti, de jobban, mint a hármas számú. Lassan de biztosan bele fogok őrülni ezekbe :icon13: Vezérlés gondom tudtommal nem volt, ráadásul tavasszal a termosztát-cseréhez azt is le kellett bontani. Visszarakva jottányit sem változotta megtorpanás.
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Küldheted :) Tuti van ott is valakinek...vagy nem?
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Tuti van ott is valakinek...vagy nem? Áááááá, nem hiszem, azt csak itthon használják sehol máshol a világon :)
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Borzadjunk.: bal hátsó: bal első: jobb hátsó:
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Borzadjunk.: bal hátsó: http://kepfeltoltes.hu/101016/3870_400_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101016/3874_400_www...ltoltes.hu_.jpg bal első: http://kepfeltoltes.hu/101016/3878_400_www...ltoltes.hu_.jpg jobb hátsó: http://kepfeltoltes.hu/101016/3875_400_www...ltoltes.hu_.jpg Ha jót akarsz,akkor csere,mert elöl látszik,hogy kezdi megenni a padlólemezt is. Ha az a cél,hogy idén átmenjen: Fúúú most olyat mondok,hogy engem is kiráz a hideg,viszont működik. Pur-habbal "kiüregeled" :D veszel aeroszolos alvázvédőt és lefújod a küszöbök alját feketére.A pur hab úgy megkeményedik,hogy nem tudják benyomni+a festék takarja a turpisságot. Költséghatékonyság. :) <_< Szerk: MAP szenzort a 2009-es műszaki előtt vagy után cseréltél?
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Ha jót akarsz,akkor csere,mert elöl látszik,hogy kezdi megenni a padlólemezt is. Ha az a cél,hogy idén átmenjen: Fúúú most olyat mondok,hogy engem is kiráz a hideg,viszont működik. Pur-habbal "kiüregeled" <_< veszel aeroszolos alvázvédőt és lefújod a küszöbök alját feketére.A pur hab úgy megkeményedik,hogy nem tudják benyomni+a festék takarja a turpisságot. Költséghatékonyság. :D :icon13: Szerk: MAP szenzort a 2009-es műszaki előtt vagy után cseréltél? Műszaki után. Az a baj, hogy a purhabos megoldás már nekem is eszembe jutott... :) De amúgy meg csere az egész cakk-pakk. És lehet, hogy biciklire...
benoboy Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Milyen lambda van benne? NGK szonda van benne!
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 NGK szonda van benne! Javaslok egy cserét valami másra,akár egy bontott gyárira is...
benoboy Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Javaslok egy cserét valami másra,akár egy bontott gyárira is... Ha hideg motornál is ha odalépek rángat! Akkor még a szondának nincs semmi köze a motorhoz! kb.2 hónapos a szonda.
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Ha hideg motornál is ha odalépek rángat! Akkor még a szondának nincs semmi köze a motorhoz! kb.2 hónapos a szonda. Motorhőfok jeladó rendben van? Benzinnyomás...
benoboy Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Motorhőfok jeladó rendben van? Benzinnyomás... motorhőfok gomba is 3 hete lett cserélve.
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 motorhőfok gomba is 3 hete lett cserélve. Pedig a rángatás két dolog miatt lehet...nem mondom semmi újat: Üa hiány/többlet vagy gyújtás probléma. Ha lassan lépsz oda neki szépen felpörög és nem köhög bele?
Recommended Posts