bcs Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Én tudtam az enyémen állítani,kint a motortérben rögzítő U alakú fémlap a bowden végénél...levesz,bowden meghúz,visszarak és örül. Megnéztem tegnap, nem lehet rajta többet állítani! Érdekes, létezik, hogy megnyúlt a bowden? Vagy mi szösz?
Béla91 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Benzinkúton láttam ilyen injektortisztító szert valami 1350 ft volt és 30l benzinhez kell hozzáönteni. Csak az a baj majd csak fizetéskor lesz lóvém 30l benzinre XD
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Benzinkúton láttam ilyen injektortisztító szert valami 1350 ft volt és 30l benzinhez kell hozzáönteni. Csak az a baj majd csak fizetéskor lesz lóvém 30l benzinre XD A 100-as benyánál jobb tisztítószer nem kell szvsz. Soha nem hittem az ilyen tisztítószereknek.Folyás-gátlóknak stb.Olyanok,mint a szentelt víz: nem is árt,de nem is használ! :o A metabondot viszont több autónkba is beletettük,szerintem attól csendesebben jár.
Béla91 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 A 100-as benyánál jobb tisztítószer nem kell szvsz. Soha nem hittem az ilyen tisztítószereknek.Folyás-gátlóknak stb.Olyanok,mint a szentelt víz: nem is árt,de nem is használ! :D A metabondot viszont több autónkba is beletettük,szerintem attól csendesebben jár. Hát elég meggyőző teszt. Ki fogom próbálni de majd csak fizetéskor :o Meg majd akkor még egy kis v power racinget tankolok. Árakat még nem néztem de nem egy olyan olcsó mulatság éppen, de nem baj. Motorolaj is drágán vettem bele de megérte :) Úgy látom egyre több rally kocsiba használják ezt a metabondot gondolom nem a véletlen műve. Nagyon jó lesz nekem ez a corza :( Holnap megyek egy állásinterjúra hátha valami jó kis helyre kerülök :)
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Hát elég meggyőző teszt. Ki fogom próbálni de majd csak fizetéskor :D Meg majd akkor még egy kis v power racinget tankolok. Árakat még nem néztem de nem egy olyan olcsó mulatság éppen, de nem baj. Motorolaj is drágán vettem bele de megérte :( Úgy látom egyre több rally kocsiba használják ezt a metabondot gondolom nem a véletlen műve. Nagyon jó lesz nekem ez a corza :( Holnap megyek egy állásinterjúra hátha valami jó kis helyre kerülök :) Vettél volna drága olaj helyett lengéscsillapítót.Metabond helyett vegyél inkább gátlókat. 20ért vettél prééémiuum olajat,10ért kaptál volna jó olajat+2új lengéscsillapítót. :o Hidd el,hogy a jó lengéscsillapítótól,olyan lesz az útfekvése,mintha másik autóba ülnél! Óhh csak most vettem észre,hogy a laptopomra is rá van írva,hogy PREMIUM SOUND :) hát igen.....
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Proli felgen,télíesítve: :o 185/55R14 :) Sikerült ma feltéligumizni a corsát. 21E/4db BFgoodrich gumi,szerelve 09.04. 7-8mm profilmélység. Elégedett vagyok. :D :)
Laccci Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Sőt ez a Metabond Gold 10 rugó...annyiból megvan az olajcsere is...sztem erre az autóra ennyit költeni:S Inkább segítsetek hátha megokosodok! Voltam kasznisnál EZT a küszöböt kiüregeli és az egész alját telenyomja alvázvédővel bodyval meg a bodynak a viaszolójával megcsinálja a képen a lukat és arra kérne 25.000 jó magyar forintott. Ez mennyire lehet reális mennyiért csinálják az alvázvédelmet?
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Proli felgen,télíesítve: :D 185/55R14 http://kephost.hu/thumb-09E8_4CC84961.jpg :( Sikerült ma feltéligumizni a corsát. 21E/4db BFgoodrich gumi,szerelve 09.04. 7-8mm profilmélység. Elégedett vagyok. :) :( Teccik a táskád az anyósülésen cukki! :o Megy az autódhoz! :) :D
Béla91 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Frankó :D Én is téli gumival támadok :( Érdemes rá költeni legalábbis az enyémre érdemes, nagyon jó motorisztikusan :D mikor még 1est szépen végighúzza, 2öt lehúzod még elránt. és végig szinte füttyül benne a gyári légszűrő annyira szív a motor. Jah és végig fent van a kocsi orra Most volt egy 50km es utam hát.. azt hittem versenyautóban ülök :( :) csak mentem, csak mentem.... meg még mentem volna :) Haverral most beszéltem le hoz nekem jó kis bőr váltószoknyát. Áh nagyon el vagyok telve a corzával. :o
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Frankó :D Én is téli gumival támadok :( Érdemes rá költeni legalábbis az enyémre érdemes, nagyon jó motorisztikusan :D mikor még 1est szépen végighúzza, 2öt lehúzod még elránt. és végig szinte füttyül benne a gyári légszűrő annyira szív a motor. Jah és végig fent van a kocsi orra Most volt egy 50km es utam hát.. azt hittem versenyautóban ülök :D :( csak mentem, csak mentem.... meg még mentem volna :) Haverral most beszéltem le hoz nekem jó kis bőr váltószoknyát. Áh nagyon el vagyok telve a corzával. :o Milyen motoros ez ? :)
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Frankó :D Én is téli gumival támadok :( Érdemes rá költeni legalábbis az enyémre érdemes, nagyon jó motorisztikusan :D mikor még 1est szépen végighúzza, 2öt lehúzod még elránt. és végig szinte füttyül benne a gyári légszűrő annyira szív a motor. Jah és végig fent van a kocsi orra Most volt egy 50km es utam hát.. azt hittem versenyautóban ülök :( :) csak mentem, csak mentem.... meg még mentem volna :) Haverral most beszéltem le hoz nekem jó kis bőr váltószoknyát. Áh nagyon el vagyok telve a corzával. :o Akkor az első lengéscsillapítók is kukák. :D
Béla91 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Milyen motoros ez ? :D X14XE, 119E km el a háta mögött! Megkímélt állapotban :) Holnap lesz egy nagyobb köröm kíváncsi leszek hogy most 100on mennyit fog enni. Hogy így kicserélgettem benne a dolgokat. ( 1 szet NGK gyertya, MAN benzinszűrő, 1 bontos gyári GM disk modul, 1 gyújtáskábel, olajszűrő és természetesen olaj Valvoline Synpower MST 5W-30, na meg egy kis gondoskodás odafigyelés :o Hát.. legyenek kukák a lengés csillapítok :( na de ahogy láthatatlanba nem tudsz kocsit szerelni úgy véleményt se tudsz mondani :) Egy hangyaszarnyit emel vagy nem tudom csak nekem tűnik úgy mert azért kicsit beleülök az ülésbe XD
Mc-elek Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Fingtál? :o majd akkor kérdezd ha együtt alszunk.... :D
Mc-elek Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Ma prémium man szülinapja van :o Szülinapot makesz :D
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Ma prémium man szülinapja van :D Szülinapot makesz :) Köszi Mc! Durran a premium pezsgő! :o :)
LököttZsiráf Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Nna. Levettem a fojtószelep potméterét. Kókány módon csináltam rá egy pici lukat, bespréztem egy deci kontakt-tisztító és -kenő folyadékot. Úgy tűnik segített, bemelegítés után sem jött elő a "kétezres fordulatig nem húzok" a motorból. Az alapjárati szöszmötölés maradt, meglátjuk, hogy a dadogás mennyire tűnt el a motorból :o
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Nna. Levettem a fojtószelep potméterét. Kókány módon csináltam rá egy pici lukat, bespréztem egy deci kontakt-tisztító és -kenő folyadékot. Úgy tűnik segített, bemelegítés után sem jött elő a "kétezres fordulatig nem húzok" a motorból. Az alapjárati szöszmötölés maradt, meglátjuk, hogy a dadogás mennyire tűnt el a motorból :o Pedzegettem én neked anno a potméter gondot. :) Rakd vissza a régi MAP-ot és máris jó lesz a lambda-érték. :D
LököttZsiráf Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Pedzegettem én neked anno a potméter gondot. :) Rakd vissza a régi MAP-ot és máris jó lesz a lambda-érték. :D Úgy legyen :o Igen, tavaly is beszélgettük, akkor megelégedtem azzal, hogy kimértem kéziműszerrel. Első körben jó értékeket adott, nem tűnt zajosnak. A napokban kiderül, hogy tényleg megjavult-e, vagy csak magamat vakítottam el ma este :) Vélhetően novembertől kivonatom a forgalomból a kicsikét tavszig, amikor lesz pénzem küszöbre. A Kicsi Corsa téli álomra hajtja a fejét.
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Úgy legyen :D Igen, tavaly is beszélgettük, akkor megelégedtem azzal, hogy kimértem kéziműszerrel. Első körben jó értékeket adott, nem tűnt zajosnak. A napokban kiderül, hogy tényleg megjavult-e, vagy csak magamat vakítottam el ma este :) Vélhetően novembertől kivonatom a forgalomból a kicsikét tavszig, amikor lesz pénzem küszöbre. A Kicsi Corsa téli álomra hajtja a fejét. Hozzál nekem szöges gumit légyszi-légyszi! :o Viccen kívül hány ajró 2db 26-os szöges bicikli gumi kb.?
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Teccik a táskád az anyósülésen cukki! :o Megy az autódhoz! :D :) www.nyasgem.hu :)
Béla91 Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Áh.. a vidit kerestem már mióta :o Honda hoppon marad :D Azt a mindenit milyen jó hangja van.
LököttZsiráf Elküldve Október27, 2010 Elküldve Október27, 2010 Hozzál nekem szöges gumit légyszi-légyszi! :o Viccen kívül hány ajró 2db 26-os szöges bicikli gumi kb.? Kérj a Mikulástól :D Amúgy elég drága, itt 33 eurótól indul darabja, és a boltokban sem olcsóbb. Hasznosnak hasznos, havon is érződik, de az igazi különbség jégen mutatkozik, ott szinte nem csúszik. És jó hangja van, ahogy csörög :)
Volu Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 Sőt ez a Metabond Gold 10 rugó...annyiból megvan az olajcsere is...sztem erre az autóra ennyit költeni:S Inkább segítsetek hátha megokosodok! Voltam kasznisnál EZT a küszöböt kiüregeli és az egész alját telenyomja alvázvédővel bodyval meg a bodynak a viaszolójával megcsinálja a képen a lukat és arra kérne 25.000 jó magyar forintott. Ez mennyire lehet reális mennyiért csinálják az alvázvédelmet? HÁT...(háttal nem kezdünk mondatot tudom :o nekem az alján volt 3 komolyabb rozsda azt kilakatolták meg pár kicsi + lefújták minden jóval és az egész volt nekem egy 10es baráti alapon úgy hogy aki csinálta neki is ingyen voltak a szerek amivel lekezelte meg minden... egy sárvédőt lelkiismeretesen lakatolással kenéssel mindennel együtt egy olyan 15-18ért csinálnak utcára, ezek után mérlegelj...
Volu Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 mik vannak... http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/bmw...biturbo-4244124
Laccci Elküldve Október28, 2010 Elküldve Október28, 2010 mik vannak... http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/bmw...biturbo-4244124 a vicc Gyári 707 LE. Komoly érdeklődők hívását várom. Loller fogadjunk egy 400Le-s corsa b otthagyja:D
Recommended Posts