spzoli Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 whááhááháá :D :lol: :D :) ezen jót nevettem, de tudod mit: majd megborotválkozom just for you ;) :D (és nem vagyok radiátor mielőtt bárki azt gondolná :D Már megérte.
moti Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Után gyártott cuccot semmi kép ne vegyél mert azok csinálnak olyanokat, hogy leállítod a kocsit és még 20-30mp mire leáll meg ilyenek... Néztem őninditót újat Bosch 35e vagy Delco remy 24e. Ez a kettő ami gyári beszállitó által ajánlott termék. Van még volu 33e, de akkor inkább bosch lenne
moti Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 nekem 24 volt a komplett felújítás Munkadíjjal? néztem bendix 3800ft
kucu32 Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 bazzu,mindenkinek csiriviri verda, szép tiszta autó,szép felni, szép lámpa, nekem meg a rendszámtáblám sem látszik, lóg a lökhárítóm és belül is retek...dehogy teszek fel képeket :D Hasonló az enyém is. Valamelyik reggel ráadásul még az a rühes kutya is beokádott a hátsó ülésre. Nem bírja a kis bele a kínait :lol:
Technodome Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Ja csak az kb 2x annyiba kerül mintha megveszi a kárpitot :D Én egyszer felhívtam egy kárpitost itt Pesten, hogy mennyibe csinálná meg az ajtókárpitokat. 5ezertől indul a legegyszerűbb anyaggal / db!!
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Hasonló az enyém is. Valamelyik reggel ráadásul még az a rühes kutya is beokádott a hátsó ülésre. Nem bírja a kis bele a kínait :D :D :lol: :D :) ;) :D ez kész
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Én egyszer felhívtam egy kárpitost itt Pesten, hogy mennyibe csinálná meg az ajtókárpitokat. 5ezertől indul a legegyszerűbb anyaggal / db. Tudom azért mondom, hogy 1 vagyon lenne ha kárpitosra lenne bízva ez a dolog :D amúgy minden ilyen krva drága
Jean Trevor Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Munkadíjjal? néztem bendix 3800ft hát nagyrészt cserélni kellett ami benne volt + volt munkadíj is ebben az árban
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 van egy kárpitos rokonom, ő biztos megcsinálná anyagárban,de ha kellene választanom hogy fel kell keresnem v örökre szakadt marad a belső akkor az utóbbit választanám :D
Technodome Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 ne mán , iszonyat milyen tolongás van most a fórumon :D Jön a jó idő, előjöttek az emberek :lol: Nagy átlagban azért mentek itt a témázgatások de most fellendülést lehet észlelni :D
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 van egy kárpitos rokonom, ő biztos megcsinálná anyagárban,de ha kellene választanom hogy fel kell keresnem v örökre szakadt marad a belső akkor az utóbbit választanám :D Akkor már bőröztetni kéne inkább ha már az egész kocsit át kell húzni :lol:
spzoli Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Akkor már bőröztetni kéne inkább ha már az egész kocsit át kell húzni :D Nem olyan nagy szám a bőr....egy jó recaro kell, és kész a vidámság.
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Akkor már bőröztetni kéne inkább ha már az egész kocsit át kell húzni :D bőröztetné a fszom,nyáron beleizzad a s*ggem,télen meg belefagy, bár tény hogy pl a cabrio f astrának a bertone bőrjei gyönyörűek...
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Nem olyan nagy szám a bőr....egy jó recaro kell, és kész a vidámság. Nekem nem tetszenek a sport ülések mind csúnya szerintem, akkor inkább már gyári :D GSI ülések megtennék nekem olcsón nincs valakinek?:lol:
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Szerzett 1 komplett belsőt mert ezzel gyártották a corsát szóval nem kárpitos csinálta :D ne mondd hogy a gyári gsi nem szép
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 ne mondd hogy a gyári gsi nem szép 1et visszaolvasol ott a megoldás az tetszik nekem a gyári gsi ahogy írtam is. Ezek ez utólagosan betákolt ülések nem tetszenek ezek a tuning csodák...
spzoli Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 bőröztetné a fszom,nyáron beleizzad a s*ggem,télen meg belefagy, bár tény hogy pl a cabrio f astrának a bertone bőrjei gyönyörűek... helómi :D
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1295791296.jpg helómi :lol: Ezt már láttam cs-n asszem :D Ezt hívják úgy, hogy perfekt!
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 1et visszaolvasol ott a megoldás az tetszik nekem a gyári gsi ahogy írtam is. Ezek ez utólagosan betákolt ülések nem tetszenek ezek a tuning csodák... lett egy pár fúthetó félbőr wv sport ülésem,nagyon jól néz ki de elveim vannak hogy opelbe mégse legyen wv :D
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1295791296.jpg helómi :lol: erről beszélek hogy lohaggyámeg :D ez gondolom a sajátod :D
dirty-handz Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 lett egy pár fúthetó félbőr wv sport ülésem,nagyon jól néz ki de elveim vannak hogy opelbe mégse legyen wv :D Jók az elveid, amúgy szerintem aki szidja a vw az 1 segg... mondjuk nekem is indexes m3mas tükröm van az index miatt vettem rá de sokkal jobban látok benne mint a gyáriba szóval megérte...
spzoli Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 Ezt már láttam cs-n asszem :lol: Ezt hívják úgy, hogy perfekt! Úgy hívják GYÁRI :D lett egy pár fúthetó félbőr wv sport ülésem,nagyon jól néz ki de elveim vannak hogy opelbe mégse legyen wv :D Ez meg ne érdekeljen, ami jó az jó és kész. :D erről beszélek hogy lohaggyámeg :D ez gondolom a sajátod :) Önyimé hát. ;)
Volu Elküldve Március13, 2011 Elküldve Március13, 2011 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_63840.jpg aha, ez tipikus városálló magasság :D
Recommended Posts