akosm5 Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Valószínűleg ez lesz, csak nehezen veszi rá magát az ember :unsure: Igen, az! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bizo Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 (edited) Üdvözletem a Fórumtagoknak! Új regisztráltként előre is bocsánat, ha butaságot kérdezek a tagoktól. Zafira tulajdonos vagyok és öt éves autómon kezdenek előjönni a barkácsolás szintű hibák. Jelenleg a szellőző ventilátor fordulatszabályozó ellenállása szállt el. Egyik kérdésem, hogy cserélt-e már valaki az autóján ilyen alkatrészt, mert nem tudom, hogy hol található? A másik kérdés, tud valaki olyan könyvről, vagy egyébb adathordozóról, amiben/amin zafira szerelési utasítás, vagy javítási leírás van. Ha valaki tud segíteni kérem válaszoljon, vagy írjon. :unsure: Köszönettel: Bizo áthelyezett hozzászólás. Sajna jobb helyet nem találtam neki. ms Módosítva November14, 2006 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 EZ elvileg technika rovat lenne, de az zárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 EZ elvileg technika rovat lenne, de az zárt. azért raktam ide. meg mert az általános társalgó is zárt. és sajnos a tartózkodási hely is ismeretlen... talán jól határoltam be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 azért raktam ide. meg mert az általános társalgó is zárt. és sajnos a tartózkodási hely is ismeretlen... talán jól határoltam be. Nincs is semmi gond ezzel. VBectrát széthajtotad már:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 széthajtani? ááá, ugyan. Én? Láttál már engem vezetni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Nincs is semmi gond ezzel. VBectrát széthajtotad már:)? Nem hajtja, hanem csomagolja előlről és hátúlról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Nem hajtja, hanem csomagolja előlről és hátúlról! na ez orvtámadás volt kedves barátom! Ezért sörrel fogsz fizetni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 na ez orvtámadás volt kedves barátom! Ezért sörrel fogsz fizetni! :unsure: 25-én minimum 2-re csak azért, hogy ne má csak 1 legyen! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 25-én minimum 2-re csak azért, hogy ne má csak 1 legyen! :unsure: :blink: huhh... akkor nem tudom ki vezet haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 huhh... akkor nem tudom ki vezet haza. Ildit + fűzöd!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Ildit + fűzöd!! :unsure: akkor gyorsan még jogsi is kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Szerintem a Vectra nem is tudja már milyen 4500rpm alatt a világ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na jól van, nem vagyok én már olyan fiatal, hogy ennyire pörögjek vele. :unsure: családi caraván... nem GSi, nem Cali, csak Veki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na jól van, nem vagyok én már olyan fiatal, hogy ennyire pörögjek vele. :unsure: családi caraván... nem GSi, nem Cali, csak Veki. :blink: Éjgen:) A pályanapon pont úgy láttuk:)) Meg hallottunk ezt+azt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nem tudom mit láttatook, mert én nem láttam... csak éreztem... :blink: tapasztalatnak amúgy marha jó volt. Megtudni, hogy hol van a határ... mondjuk nem sikerült átlépni, szerencsére. Nem úgy, mint Redinek pl. :unsure: (bocs Redi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nem úgy, mint Redinek pl. :unsure: (bocs Redi) Miért kérsz tőle bocsánatot? Béna vót és kész. Nemárt emlékeztetni rá. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 figyu pudingok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Miért kérsz tőle bocsánatot? Béna vót és kész. Nemárt emlékeztetni rá. :unsure: Bárkivel előfordulhatott volna... pl. A turbós gsi is volt füvön, bár akkor ha jól emléxem épp nem Anti vezette. amúgy meg azért, mert én ilyen vagyok... nem szeretem a haragot. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Segítség kellene. Haver nemrég költözött fel Bp-re és kb 2 két múlva műszakizni kellene az off (mazda) kocsiját. Tudtok valami jó, és olcsó helyet? Ár is fontos lenne. Ha van levelezős akkor az is jöhet PÜ-ben. (az meg nem olcsó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crow Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Üdv! Tudnátok ajánlani valami helyet ahol olcsón tudok alkatrészeket szerezni Corsa C-hez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Tudnátok ajánlani valami helyet ahol olcsón tudok alkatrészeket szerezni Corsa C-hez? Pl Csergő a Teve utcában. Elérhetőségek: http://www.csergoe.hu Ha belépsz a klubba, egész jó kedvezményeket is kapsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crow Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Pl Csergő a Teve utcában. Elérhetőségek: http://www.csergoe.hu Ha belépsz a klubba, egész jó kedvezményeket is kapsz :lol: Köszönöm a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Este megyünk a Gold Crown-ba /XI., Budafoki út 111-113/ darts-ozni. Ha valakinek van kedve bekukkantani, akkor cóljon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Este megyünk a Gold Crown-ba /XI., Budafoki út 111-113/ darts-ozni. Ha valakinek van kedve bekukkantani, akkor cóljon :lol: Jó hely. Csak vigyázzatok nehogy belekeveredjetek Joci illegál póker partijába :) Helyetekben játszanék ott egy pool biliardot fent az emeleten a nemdohányzó részlegen, naonjó! Én ma sajna nemtok menni de jó hogy szóltál! Mikorra mentek amúgy és meddig maradtok szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts