Jump to content
OPEL FÓRUM

ACRONKA

Forummember
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About ACRONKA

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  opel Astra g kombi 1.4
 • City
  NEM ADOM MEG
 1. Hali! Akku csere után nem reagál a távizányító gombjára! A gépkönyvben leírt szinkronizálás (gíújtás, majd gomb megnyomása) nem működik. Kulccsal szépen zárja az összes ajtót. Mellesleg van benne utólagos riasztó, annak a távirányítójára sem reagál! Ötletek?
 2. Hali! Akku csere után nem reagál a távizányító gombjára! A gépkönyvben leírt szinkronizálás (gíújtás, majd gomb megnyomása) nem működik. Kulccsal szépen zárja az összes ajtót. Mellesleg van benne utólagos riasztó, annak a távirányítójára sem reagál! Ötletek?
 3. Mindenkinek köszi válaszokat! Akku gyártási idejét hogyan lehet kideríteni? Nekem ez van beleütve: 3BD05B1 (2003 márciusban vettem)
 4. Szaisztok! Most látom hogy két éves sincs az akksim, tehát él a garancia. Tapasztalotok szerint mi számít garanciális hibának? Hetente 1x járok az autóval, kint áll, + van benne riasztó is a ami szívja. Viszont majd két évig nem merült le, tehát biztos vagyok benne hogy az ártó körülményektől függetlenül is már a végét járja és újat kell majd vennem. Még egy hónapom van a gariból. Mit tegyek? Töltsem fel, és nézzem meg hogy 1-2 hét alatt lemerül-e? Mit mondjak az üzletben az eladónak?
 5. Sziasztok! Z14XEP- hez szeretnék akksit, és mindenhol azt olvastam hogy érdemes nagyobbat venni, mert tovább bírja. (években számolva) Ezt szeretném kipróbálni. Az a kérdés, mennyivel vehetek nagyobbat? A túl nagy nem károsítja az indító motort? Kinéztem egy 63Ah, 610A -est. Lehet hogy bajt okoz? (Az előző talán 420 A-es volt) Mási kérdés, hogy a gyári akkuról mi a válemény? Mennyire jó? Eredeti, v utángyártott amit kapni lehet? pl: http://opelcentrum.hu/aruhaz/akkumulatorok Ezek is kibírnak 6-7 évet mint az eredeti gyárija? Tapasztalatok?
 6. Ez csak az üzemanyag költség elszámolás szempontjából alkalmazható ár. Semmi köze a kúton lévő valós árhoz!
 7. Akkor a Te eseted más. Ha gyakran jön, akkor persze, vidd csak el beállíttatni!
 8. Elvittem én beállíttatni, de az után is előfordult. Ha évi két esetben előfordul, de máskor jó, akkor nem izgat. Na, meg így beállíttatni sem könnyű, mert fél évig azt hiszem hogy jó, aztán megint előjön. :( Egyébként biztosra veszitek, hogy amikor ez a hibajel van, akkor valóban van hiba is? Vagy hogy csak akkor van hiba, ha jelzi is? Ennyire profin összedolgozna a két komputer? Én kicsit kételkedem. Másrészt meg azoknak is tönkremegy a hengerfej, akik nem számoltak be hibajelről. Aztán ki tudja mi tette tönkre!? Állítólag ezek a szelepek benzin üzemben is könnyen szétégnek. :(
 9. Nekem ezt évente többször is bedobja. Ne is foglalkozz vele! Elmúlik 1-2 nap alatt. Régebben valaki azt mondta, hogy túl szegény a keverék. Ettől függetlenül rendesen megy.
 10. Sziasztok! Az akku kivétele okozhat olyan gondot, hogy első 1-2 elindulás után gázadása egyszerűen nem megy, vagy rángat? Még egyesben sem gyorsul, csak alapjáraton bír gurulni. De az alapjárat teljesen rendben van. Aztán kb 1 percnyi gázadás után magához tér, és akkor minden rendben. Hibajel nincs! A másik ötletem, hogy esetleg a gázüzem betett a szelepeknek, és azért vacakol .
 11. A gyári akku gondozásmentes? Lehet valahogy vízzel utánatölteni? Jelenleg ugyanis fekete a varázsszem, hiába töltöttem fel árammal.
 12. Kivettem az akksit egy kis időre, és most nem működik a gyári elektromos ablak kulccsal történő felhúzása! Mitől van ez, és mit lehet tenni?
 13. Visszatérve a szelepbeégéshez: Menyi a legtöbb, amit hiba nélkül mentetek gázzal? Nekem 28e km gázzal, most van benne 103e, felsőkenő nélkül, Zavoli, z14xep. Még nem volt probléma.
 14. Hallott már valaki "üzemanyag csökkentő mágnesről"? Most láttam a vaterán. Állítólag azzal, hogy az erős mágnes "polarizálja" a a vezetéken áthaladó üzemanyagot, javítja az égést. :icon1: Benzinnél 12%, gáz üzemnél akár 20% üzemanyag megtakarítás is elérhető. Gondolom baromság, de ha csak a fele is igaz lenne, az megérne 1-2 ezret. Van ennek valami valóság-alapja? Ha igen, az autógyárak miért nem alkalmazzák?
 15. Kedves hastatus! Neked mennyibe fájt a felújítás?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.