Jump to content

kosazolika

Forummember
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Semleges

About kosazolika

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 04/20/1978

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Mátészalka

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel astra H 1,4 twinport
 • City
  Mátészalka

Recent Profile Visitors

1,479 profile views
 1. A tankajtó zár motorhoz hogyan férek hozzá?Szorul a motor, hol működik hol nem,a bowden tökéletes könnyen jár.
 2. A tankajtó zárnak van külön biztosítékja?
 3. Sziasztok.A kocsiban 40-60km/h között pulzáló lüktető hang hallatszik, alatta felette megszűnik.A téli gumival hallatszott a télen,nyári gumi felrakásával meg szünt a hang.Most újra előjött ideje jobb oldalt első kerékcsapágy cserélve lett a télen,most meg a jobb hátsó mert lógott de a hang ugyanúgy megvan továbbra is.nyári gumi 205/55R16 V K125 Ventus Prime3 Hankook . Mi lehet ez a hang? A kerekeket leengedtem 2,0 bar -ra enyhült a hang.
 4. ecat24 alapján ezt hozza ki https://cromax.hu/futomotor_opel_astra_g_62987?kereso_modell=0 ecat: http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/99/31/166,167/ akkor ez is jó: https://alkatreszek.hu/tsp0545015_del_jk
 5. Sziasztok.Szerintetek jó lenne az én autómba:https://alkatreszek.hu/autotipus/opel/astra/astra_h_l48_2004_03/17844/autofutes_huto_rendszerek/futoventillator_motor/osszes_termek/-_1. 2010 07.havi az én kocsim
 6. Ez egy bronz csapágy még szám sincsen rajta.Csapágyboltba voltam,ott teljesen felejtős.A motor alján van egy vas fedél és abban van bele eszkábálva,ezt a fedelet lehet levenni két csavarral.
 7. Sziasztok.A fűtőmotor ciripelt hát szétszedtem,Az alsó csapágy teljesen be van sülve meg sem mozdul,a tengely forog az álló csapágyban .Bekentem zsírral igy most csendben van egy darabig.Lehet külön kapni valahol alsó csapágyat?Mert én nem találtam sehol eddig.Vagy kezdhetek gondolkodni az ujj ventilátoron?
 8. Sziasztok.Valszeg kiment az első kerékcsapágyam(hétfőn nézetem),60 felett kezd bugni (mint a régi buszok hangja).valaki cserélt már?Gondolom csak kompletten lehet az eggyal együtt.
 9. Sziasztok a szellőztető ventillátorom csapágya egyes fokozatban ciripel,kettesben elhallgat,hogyan lehetne a legegyszerübben megolajozni,befújni valahogy?Ha nem muszáj nem bontanám ki.Illetve ha csak kibontással lehet hogyan kell?
 10. Az autóban belül nem vizes semmi sem,száraz minden.a karosszériában van csak víz,majd száraz időben megnézem a levélrács alatt,szerintem a műanyag doblemez alatt lehet eldugulva mert onnan is csorog a viz.
 11. Sziasztok.nagy esőbe a vezető oldalt az alváz megtelik vizzel,a gumidugót kihuzva rengeteg viz kifolyik.a sárvédőnél az elsőt dugónál.hoht folyhat be.a levél fogó külsőleg tiszta.
 12. Sziasztok.Korábban irtam,hogy a kormánylégzsák alól recsegő hang jön tekerés közben(Hol előjön hol több hónapig csendbe van)most nagyon idegesít már.Állítólag a légzsák átvezető kábel ér bele valahova.Hogyan tudom kivenni a légzsákot??
 13. Sziasztok.A hátsó oldalsó ajtó külső kilincset hogyan lehet levenni?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.