Jump to content

Zig

Forummember
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Segítőkész

About Zig

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G 2003 Z16SE Hatchback
 • City
  Értarcsa (nem város)

Recent Profile Visitors

1,033 profile views
 1. Zig

  Astra G szervízelés

  Helló. Ma megnéztem, TID 00K001 4B-t ír ki, menetközben és állóhelyzetben egyaránt. ABS (szerintem) végzi a dolgát, mert érzem ahogy nyomja vissza a pedált satu féknél. Ami nagyon furcsa, hogy a fékerő nem egyforma, van h alig teszem a lábam a fékre és kell fogóznom a kormányba, de pl ma is ha hirtelen rányomok mintha nem lenne azonos a fékszervó ereje. Van egy P0500 (ez a sebesség jeladó miatt) és egy P06500 hibakódom ami nem tudom mi lehet. Ez egyelőre a diagnosztika. Ha van tippetek továbbra is várom, és nagyon szépen köszönöm az eddigieket is !
 2. Zig

  Astra G szervízelés

  Az még eszembe se jutott, hogy őszinte legyek. Az lesz a bukta ha a csere után sem fog menni. Nem szivesen mászok bele, de akárkit hívok lepasszol
 3. Zig

  Astra G szervízelés

  Teszter mutatta a sebességet ha mentünk vele, óra mutatóját is tudta mozgatni vele. Azt mondta a vezérlőig van jel, kimérte. Szivem szerint hagynám már a pi....ba, de az asszony nem szeret fordulat után számolgatni :D Köszi a linket !
 4. Zig

  Astra G szervízelés

  Hali. Nemrég cseréltünk első csapágyat mert km óra nem ment (csak megjegyzem :ABS nem világított). Km óra ugyanúgy nem műkszik, elektromos szaki azt mondta ABS vezérlőig van jel, km óra jó. Ma megpróbálok kiszerelni egy bontásban lévő gépből egy ABS vezérlőt, ehhez kérnék némi infót, kell-e egyezen valami szám? Az is 1.6, évjáratot nem tudom. Bármilyen más észrevételt, tippet a probléma megoldására szivesen fogadok.
 5. A toldás nekem úgy lesz megoldva, hogy egybe nyomjuk a csöveket és bilincset neki. A tankvédő csavarjait mikor lazítottam beletört. Oda csavar lett heggesztve, de aval csak óvatosan, nemhogy tüzijáték lesz :D
 6. Zig

  Astra G szervízelés

  Hali. Hűtőrendszert hogyan kell kilevegőztetni? 1.6 16v
 7. Sziasztok. Levegőszűrő és klímakompresszor közül hiányzik egy cső. Valaki egy cikkszámot tudna adni, vagy hogy tudnám ezt pontosabban beazonosítani? 2003 Z16XE
 8. Nem akartam eddig itt 'picsogni' de már ellégé elszomorít hogy 2 év sem telt el azóta hogy fél motor ki lett cserélve és megint csak úgy fogyik az olaj. Szerelőnek mondtam ne sajnálja a minőségi alkatrészeket, mert nem eladásra megy az autó. De már kételkedem hogy megcsinált mindent amit nekem leírt. Ha eladom a vasat tuti ez lesz a fő oka! Töllem idősebb Ikarusz kissmillió + 1km-el nem füstöl így amivel naponta melóba járunk. Esetleg tudtok Debrecenbe/közelében lelkiismeretes szerelőt kérlek benneteket ne tartsátok magatogban!
 9. Na szóval tehát Írok az illetőnek hogy küldjön képet hátulról. Találtam apróért pixel hibák nélkül MID-et, de erősen gyanús hogy az TID, és azt még csak be sem tudom kötni. Köszönöm szépen a kielégítő választ !
 10. Sziasztok. MID és TID között mi a külömbség? Kiszerelt állapotban hogy tudom megállapítani?
 11. Erre gondolam én is. Találtam egy rozsdamentes rendszert egy bontoásban lévő hatchback alól, de mikor az üzenetet írtam már elkelt De köszi a válaszért!
 12. Halihó. Ferdehátú astra alól be lehet caraván alá cuccolni a kipufogó rendszert? Motorkód ugyanaz.
 13. Hamar ki lett vesézve :D Utólag rágugliztam, és láttam hogy ecotec. YT videókban mindig az opc-s fedél volt rajta azért kérdeztem.
 14. A Z20LET-el mi a helyzet? az nem ecotec?
 15. Sziasztok. Gyári gumiszőnyeget lehet valami normális megoldással rögzíteni?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.