Jump to content
OPEL FÓRUM

astra1.6

Forummember
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About astra1.6

 • Rank
  astra1.6
 • Birthday 07/11/1981

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest XI.ker
 • Érdeklődés
  Autók

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Zafira B
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

2,759 profile views
 1. Tasson van a Szappanos Autógáz nevű cég. Keress rá neten. Akiket néztem eddig, ők a legolcsobbak. Skodában a tartályra lejárt a 10 év, náluk volt a legolcsobb cserélni is.
 2. Nekem a skodában van LPG. Benzinből 7-8 liter körül eszik, gázból 8 litert, de a gáz csak 179 ft... Erősen gondolkodom az astra gázositásán is, hamar megtérülne. Melóhelyen a targoncaszerelő mondta hogy a gázzal nincsen semmi gond, több mint 10 éve foglalkozik vele és mostanra már teljesen kiforrta magát az LPG, de például a bioetanollal várna még vagy 2-3 évet. Egyébbként Tass -on van egy elég jó autogázszerelö. Mint emberek a bunkosság legjava dolgozik ott, de tudnak az tény.
 3. Nekem az első ajtó nem nyílt ki, igen sokáig. Már meg is vettem a központi zár vezérlőt, mivel megállapították hogy az a baj és hogy fel kell feszíteni az ajtót. Utolsó kisérletként elkezdtem ütni verni belülről, de semmi. Kiszálltam, óvatosan megütöttem a kilincset és kiderült, hogy pár milimétert akadt a kilincs, ezért nem nyílt. Azóta semmi baja. Szerintem egy próbát megérne a hátsó ajtónál is...
 4. Köszi a választ, de az izzok is jók. Jelenleg szét van szedve az autó belseje, de a gond, hogy szerintem nem kap áramot az a rész, csak azt nem tudom, hogy az ellenörző lámpák teljesen külön vannak a számlap világítástól, vagy hogy egyáltalán merre keressem a hibát. Például nincs a könyvben olyan biztosíték ami a műszerfalat biztosítaná. Van a bizti táblán egy nagy zöld kocka alakú vmi, ami melegszik, de az sincsen a könyvben, hogy az mire való.. Ezért gondoltam, átnézetném egy villamossági szerelővel, aki érti a dolgát, nem pedig kisérletezget.
 5. Sziasztok Segítségre lenne szükségem. Nem működik a km óra világításom(ellenörző lámpák működnek), a fűtőkonzol világításom(itt is a belsőkeringetés lámpa működik) és a szivargyújtó körüli fény sem. Biztositékok jók, mindegyiket leellenőriztem. Találkozott már valaki ilyen problémával? Esetleg tud valaki egy jó villamossági szerelőt budapesten? Előre is köszönöm!
 6. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a 264x10 es tárcsábol nem létezik 4x100 -as lyukosztás. Legalábbis most én is olyat kerestem, de mindenhol azt mondták, hogy nincsen.
 7. Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy adott egy g astra hátsó tárcsafékes autó. Jelenlegi fékem Bosch, 4x100 -as lyuk osztással. Ezt szeretném Lucas -ra cserélni, de nem tudom hogy van e eltérés a 4x100 -as lyuk osztású és az 5x110 -es lyuk osztású tárcsára való féknyergek között. Többen mondták hogy nem jó hozzá, többen meg azt hogy jó. Nem szeretnék feleslegesen vásárolni, ezért kellene a segítség.
 8. Nekem meg nem egy db van, hanem egy pár :)))
 9. Nekem is van egy pár gyári lámpám, csak azt hiszem mindkettőnek sérült az alsó füle. De ha valakinek igy is kell, az írjon.
 10. astra1.6

  AUTÓHIFI

  Ha szemben állsz az autóval, akkor kb. az akku bal oldalán a felső hátsó sarkánál a tűzfalon van egy dugó, ami a pedáloknál jön ki, vagyis felettük. És ha már hátulról kezdted el beépíteni, akkor én is azt javaslom, hogy egy dróttal, vagy behúzóval húzd ki a motortérbe..
 11. astra1.6

  AUTÓHIFI

  Hali! Nekem 2 db majd 1 cm átmérőjü kábel megy a küszöbnél, de semmilyen ülést nem szedtem ki, amikor csináltuk.
 12. Nekem ilyen van most jelenleg, de nem teccik. Inkább mennek vissza a gyári sötétítettek.
 13. Sziasztok Mennyiért vesztegetnek egy ilyen lámpát? Én eladtam volna neked 10 -ért! :lol: De komolyan, mennyiért vesztegetik?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.