Jump to content

fociati

Forummember
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About fociati

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 08/06/1981

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Vectra b1
 • City
  Kiskunfélegyháza
 1. fociati

  Elektromos

  Köszönöm szépen!!
 2. fociati

  Elektromos

  Szép napot! Vectra b1 Isuzu 1.7 td -vel kapcsolatban kérnék segítséget! bedöglött a generátorom, full fel kellett újítani. a töltésjelző most már nem világít tölt szépen 14.1 alapjáraton. amikor megadta magát a generátor, a töltésjelzővel együtt a légzsák lámpa is világított vele együtt. A töltés lámpa már jó, de a légzsák visszajelző továbbra is világít. Mi lehet a baj? Választ előre is köszönöm!
 3. fociati

  Dízel

  Köszönöm a segítséged! A tankot akkor nem is piszkálom :) A porlasztó ami buborékol, 1 éve lett cserélve. igaz a régi autóból lett kivéve. Akkor azt hiszem ez szerelő bácsi lesz. :(
 4. fociati

  Dízel

  Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mitől lehet az hogy hiába vettem új visszafolyó csövet a porlasztóra akkor is folyik. és ahogy lefolyik a a porlasztón a blokk találkozásánál buborékol :/ A napokban megjártam, mert majdnem kifogyott a nafta, és felszívott valami trutyit, eldugult a szűrőház,.belefújtam a csőbe is a tank irányában hogy tisztuljon. most megyeget. A kérdésem, hogy a porlasztó van van a gond vagy mással ? ja és hogy érdemes e kimosni a tankot, vagy nem kell, mert amúgy is nagyon nagy meló. ? Köszönöm szépen a segítséget előre is :)
 5. fociati

  Elektromos

  Nagyon köszönöm :) Maga egy ÚR :) Tényleg nagyon sokat segítettél máskor is. :)
 6. fociati

  Elektromos

  Látom ! lementem megnézni. De szerintem ezen tágítottak, mert jóval nagyobb mint kellene lennie, és látszik is h nagyobbították már. Esetleg ha lehetnék pofátlan, megmérnéd pontosan h mekkora új lyukat fúrjak oda. ?
 7. fociati

  Elektromos

  Köszönöm :) Akkor ha jól gondolom kilóg lefelé az a kis pöcök?
 8. fociati

  Elektromos

  Sziasztok! Megvettem az új külső hőmérő szenzort, ami most már jelzi is a hőmérőt. DE végignéztem az összes lehetséges helyet amit itt olvastam, hogy hova is kell bepattintani, de nem látom, ill nem találom :( Megnéztem alul, felül, oldalt. a műanyag részben nincs olyan hely ahová az a kis kör alakú bigyót be tudnám pattintani :( Ebben is kérném a segítségetek! Köszönöm
 9. fociati

  Elektromos

  Megtaláltam a hőmérő szenzort :) csak úgy lógott behajtogatva a lökhárító belsejébe :) És le is volt törve az egyik befogató lába. holnap veszek, kíváncsi leszek h jó lesz e a hőmérő. még ha nem is tudom majd befogatni a helyére, de gondolom ha rádugom a csatira már akkor is működnie kell. Köszönöm a segítséget. :) Attila :icon1:
 10. fociati

  Elektromos

  Köszönöm szépen ! Az előző asrtrában is volt ilyen meg a vectrában is :)
 11. fociati

  Elektromos

  http://kepfeltoltes.hu/140223/astra2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 12. fociati

  Elektromos

  Köszönöm a segítséged, ha eláll az eső aláfekszem, és arról amiről én gondolom hogy az a hőszenzor, csinálok képet :)
 13. fociati

  Elektromos

  Na ezt látom én is a leírásokban, de ez hól van? és akkor mi az amit én annak látok? :)))
 14. fociati

  Elektromos

  Sziasztok! A külső hőmérőm össze vissza mutatja a hőmérsékletet. itt olvastam már, hogy forrasztgassam újra a panelt, amit meg is tettem. De akkor sem jó! Nyáron még csak működget, de ilyen kor felmegy +70 c ig és utána semmi. --.-- Elől a homlokfalon találtam egy kerámia szerű téglalap alakú érzékelőt(kb 1,5x1,5x7-8cm) Két drót megy rá amit csavarhúzóval lehet leszedni. De ha venni akarok akkor egészen mást akarnak adni. Ilyen fekete rácsatlakozós valamit. Lehet hogy én nem is jó érzékelőt néztem eddig??? :( De ha beütöm a Google keresőbe ott is egész mást mutat :( Akkor most hogy néz ki a rendes külső jeladó? Segítségetek előre is nagyon köszönöm! (Astra f 93' 5 ajtós)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.