Jump to content
OPEL FÓRUM

Tomi_bacsi

Forummember
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Tomi_bacsi

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra F, Astra G, Meriva A
 • City
  Szombathely

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tomi_bacsi

  Meriva A

  Köszönöm szépen a segítséget.
 2. Tomi_bacsi

  Meriva A

  Üdv! Eléggé kihalt ez a fórum, de azért megkérdezném, hátha valaki olvassa és tudna segíteni, előbbre húztam a hátsó üléssort, és amikor visszatolnám, a baloldali ülést nem engedi teljesen hátratolni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami előírás, hogy hogyan álljon a támla esetleg, vagy a középső ledönthető rész ledöntve vagy állítva legyen közben? Volt már esetleg tapasztalata valakinek ezzel?
 3. Köszönöm szépen a gyors segítséget, valahogy visszaműtöm.
 4. Üdv mindenkinek! Hátha valaki tudna segíteni abban, hogy mi ez a cső, Astra F 1.4 X14NZ 60 LE? A mellette balra lévő cső is szakadt volt, azt már visszaraktam, de ez a vékony nem igazán tudom mi lehet. Előre is köszi ha valaki tudna segíteni. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=917IMG_20200211_155344_LI.jpg
 5. Köszönöm, akkor ma délután megnézem újra, mi a probléma vele. Thx
 6. Üdv mindenkinek! A motorháztető nyitó kar elkezdett lötyögni a helyén, befeküdtem megnézni, de nem jövök rá, hogyan lehetne a legegyszerűbben megnézni, hogy mi tartja a helyén. Nem láttam csavart, tudnátok esetleg valami támpontot adni, hogyan lehet kiszedni és megnézni, hogy mi lazult meg vagy tört el, mert úgy láttam hogy csak a kar mozog, amire rá van szerkesztve az a kis darab műanyag nem nagyon lötyög a helyén. Előre is köszi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.