Jump to content

holex

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  17
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

holex névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Debrecen
 1. Szuper, köszi!
 2. Sziasztok. Z14XEP-hez milyen váltólaj kell? Írnak a neten mindent összevissze, egyik szerint GL4, másik szerint GL5, már teljesen el vagyok veszve. Valaki tudja biztosan, hogy milyen való bele?
 3. holex

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Sziasztok. Kombihoz vettem hátsó lámpa tömítést, mert elég gyászos állapotban volt. Az új tömítéshez vannak ilyen kis henger alakú szivacsok is, most viszont nincs ilyen a lámpánál (előző tulaj vagy szerelőjének gányolása). Valaki le tudná fotózni a sajátját, hogy pontosan hogy kell ezt összerakni, mi hová megy? Köszönöm.
 4. holex

  Egyéb csevegés

  Sziasztok. Astra H Caravan hátsó lámpa tömítéshez egy gyári számot tudna valaki adni?
 5. holex

  Utastér,belsőtér

  Sziasztok. Akinek Caravanja van és a csomagtérajtó kárpitja nem műanyag, hanem szövetbevonatú, az tudna nekem róla csinálni egy fényképet? Elakadásjelző háromszög nélkül, mert az érdekelne, hogy hogy van ott rögzítve pontosan a kárpit. Köszönöm előre is.
 6. Sziasztok. Z14XEP-hez szeretnék venni vezérlés készletet. Arra gondoltam, hogy a gyári helyett SKF VKML 85000 típusút vennék. Ez feleannyiba kerül, mint a gyári és tömítés is van hozzá. Mennyire jó ötlet? Vagy mindenképp a gyárinál érdemes maradni?
 7. Ilyen szelepfedél membrán problémát az 1.6-osnál szoktak írni.
 8. Sziasztok. Z14XEP motorú Astrám kb 1200 km alatt megevett több, mint másfél liter olajat. Mi okozhatja ezt, és mit lehet vele tenni? GM Dexos2 5W-30 olaj van benne, nagyrészt autópályás használat (1000 km az 1200-ból), bő 130-as tempóval. 232 ezer km van a kocsiban.
 9. Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem megpróbálom, valahol el kell kezdeni,
 10. Sziasztok. Z14XEP vezérlés cserének otthon neki lehet esni? Van valami buktató? Szükséges valamilyen speciális szerszám?
 11. holex

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok. Van valakinek 2007 utáni 3 soros eladó GID-je?
 12. holex

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok. Olyan bajom van, hogy 2009-es Astrámon "coolant level" felirat jelenik meg a kijelzőn, miközben a hűtővíz szintje teljesen jó. Mitől lehet ez? Köszönöm.
 13. holex

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Úgy látom hogy pl a 13178570 2 soros, pedig pont ezen a fórumon olvastam, hogy facelift után 3 sorosat használtak.
 14. holex

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Még egy kérdés: 2009-es Astra H-t melyik GID-del szerelték? Gondolom megy bármelyikkel, de olyat szeretnék, amilyet gyárilag is raktak volna bele: Graphical Info Display13265116 UNIT, DISPLAY, MULTI-FUNCTION INDICATOR (IDENT AT)13206566 UNIT, DISPLAY, MULTI-FUNCTION INDICATOR (IDENT AN)13178570 UNIT, DISPLAY, MULTI-FUNCTION INDICATOR, GRAPHIC INFO - MONOCHROMATIC (IDENT SE) (2004)13275953 UNIT, DISPLAY, MULTI-FUNCTION INDICATOR, GRAPHIC INFO - MONOCHROMATIC (IDENT BM)13111163 UNIT, DISPLAY, MULTI-FUNCTION INDICATOR, GRAPHIC INFO - MONOCHROMATIC (IDENT KP)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.