Jump to content

babakviktor

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel astra f caravan 1996
 • Város
  Csobád

Legutóbbi látogatók

70 profile views
 1. babakviktor

  Általános műszaki problémák

  Sziasztok márkatársak! Az autóm F Astra caravan 1.4 SE 1996. Na most az volt vagyis a problémám hogy a gyújtáskapcsolót ki kell cserélnem mert már a kulccsal nem tudok annyit fordítani rajta ,hogy indítson, viszont ha levettem akkor csavarhúzóval tovább tudtam fordítani, hogy necsak kattanjon hanem indítson is. Szóval cserélni szeretném a kapcsolót amire a stekker csatlakozik. Azt szeretném kérdezni , honnan érdemes vennem? Bárdi? Unix? Kovács? Láng? És milyen gyártmány ami tartós és nektek is bevált? Vemo? Elparts? FEBI? MEYLE? stb. Valamint mi a különbség a füles és fül nélküli kapcsoló között? Mihez kell az rajta? Köszönöm előre is a válaszotokat.
 2. babakviktor

  Elektromos

  Üdv! Akkut kivéve töltsem vagy benne az autóban? F astra caravan 1.4 SE . Elég nagy van benne 74Ah (exide gondozásmentes) . Egy ilyen töltőm is van: https://jarmu-akkumulator-tolto.arukereso.hu/ultimate-speed/ulgd-3-8-a1-lcd-kijelzos-akkumulator-tolto-akkutolto-auto-es-motor-akkumulatorokhoz-0-8-a-6v-3-8-a-12v-p386833495/ Vagy a jóó öreg ruszki: https://alkupiac.hu/termekek/1208653_elado-orosz-6-12-v-os-akumlatortolto ?
 3. Sziasztok Tiszelt opelos kollégák és márkatársak! Még új vagyok itt, mert 2 hete vettem egy Opel F astra caravánt ( C14SE ), és megvettem hozzá a levegőszűrő, olajszűrő, rézalátétet, olajat. Kérdésem az , hogy jól döntöttem szerintetek is az olajszűrővel és az olajjal kapcsolatban? Köszönöm előre is a válaszokat és véleményeket. Tisztelettel : Babák Viktor
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.