Jump to content

Opszifastra

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Opszifastra

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel astra f
 • City
  Kerekegyháza
 1. Az 1100/1200 fordulat azért lene hogy ne dögöljön be az porlasztorésze! De kB igen stabilmotorként lene üzemeltetve. A fáradt olaj ingyenlene azért gondolgodtam bene (50/50be) És ugy hátha birja a kör adagolora vagyok kováncsi hogy az menyire "hisztis" a sürüb takarmányra
 2. Opszifastra

  Motor

  Köszönöm! Néztem de nem jöt levegő csak viz! Ugy hogy marad a b variácio dugulás majd egyszer ksizedem és át takaritom!
 3. Opszifastra

  Motor

  Sziasztok! Olyan kérdésel fordulok hozátok hogy astra f x14nz vezérlés csere volt és azota "forgatja" a vizet a fütöradiátorban( szerintem ot!légbuborékok szaladkálnak a "müszerfal alat" fordulaton) és a kérdés az hogy légtelenités hogy kel vagy meg csinálja magátol? Már kB 2 honapos történet de már idegesit! 1000/1200 km! Köszönöm!
 4. Akor ugy fogalmazok hogy kis használatra ( egy szivatyu halytására a kertvégében...) lene használva egy sima szivo 1.5 d a corsa (kis pénz nagy szerencse bontoszökevény) és a kérdés a kérdésben hogy altenativ üzemanyagot (1100/1200 fordulaton) a motor/ adagolo menyire birná hoszutávon! (Alternativ= gázolaj,étolaj,fáradtolaj "imgoil" az utobi az teszt mert nem tudom hogy milyen)
 5. Sziasztok! Oly kérdésem lene hogy A corsa 1.5 d Vs alternativ üzemanyag!? Mik a vélemények? Köszönöm
 6. Meg ahoz szükségem lene a motor elektonikárais!!?? Hogy ha se-t építek az nz-böl
 7. Van egy 1.8 as motorom de azal baj lene a műszakin vagy szerintetek nem foglalkoznának vele?
 8. Köszönöm akor szétnézek nézek azon a téren! Fogyasztásom mennyire növelné meg? Ha véletlen egy másik motorkodu motor váltojával szeretném őszeházasitani mik lehetnek az akadályok? Gondolok it a féltegejre! (pl nem c12nz hanem egy x10nz vel házasitomösze!?) Válaszokat előreis köszönöm!
 9. Sziasztok! Érdeklődnék van egy c14nz motorral ellátott fastrám váltocserén gondolkodok nyomaték nyerés céljából mit tudnátok ajánlani.? Mondták hogy vegyek egy kisebb blokk váltoját és az az lesz amit én akarok/keresek szerintetek?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.