Jump to content

banjoboy

Forummember
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About banjoboy

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 05/09/1978

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. No, ismét jó a klíma. Kontakthiba IS volt, nyomáskapcsoló IS rossz volt, de a legfőbb, hogy ahol cserélték a kondenzátort, ott bizony kihagyták a tömítést, és 2 nap alatt eltűnt a gáz. Jó, hogy nem hűtött!!! Most jó!
 2. Hello! Tegnap reggel ment, este már nem. Amúgy volt olyan is, hogy a kompresszor ment, a ventillátor nem. Gondolom, jó a kompresszor. Az még lehet, hogy eleresztette fél nap alatt annyira a gázt, hogy már nem indul el... De amikor nem volt feltöltve, akkor az utastérben a visszajelző lámpa se gyulladt ki, annyira nem kapcsolt be.
 3. Hello! Van egy hosszú ideje tartó klíma gondom. Astra G Z14XE (2004-es). Sokáig nem volt feltöltve a klíma, az autó sérült volt, új hűtő került bele, elég sok mindent cseréltek az elejében. 1. A klímát feltöltöttük, de mégsem ment. 2. Ötlet: rossz a nyomáskapcsoló csatlakozó - valóban rossz volt. Vettem egy kábelt, kicseréltem, nem megy. 3. Ötlet: rossz a nyomáskapcsoló - bizgerálva néha megy néha nem. Vettem egyet, kicseréltem, ezzel egyáltalán nem megy. 4. ???? Mi lehet még, ami miatt nem megy? Tünetek: néha nem indul a ventillátor, néha pedig a ventillátor elindul, a pumpa meg nem. Tehát most ventillátor pl ok, de a hideg mégsem jön. Aki tud budán egy olyan szervizt, ami nem túl drága és ÉRTENEK HOZZÁ, az írja meg! Bármi ötletet szívesen veszek! Köszi! Robi
 4. :lol: Oké, ott kerestem. Akkor ez bizony elfelejtődött visszarakásilag a szervízben... köszi! BB
 5. Sziasztok! Valaki le tudja nekem írni, hogy hol van az G Astra-ban a külső hőmérséklet érzékelő? Köszi, BB
 6. banjoboy

  Chat

  Hello! A kihagyásosra: ha melegen indítasz, mindig elindul simán, stabil az alapjárat? (kb 800)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.