Jump to content

haby

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  72
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

haby névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1987-03-17

Elérhetőség

 • MSN
  habyka@citromail.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hajdúnánás

MOTE klubkártya

 • Város
  Hajdúnánás
 1. haby

  Motor

  Ez a cső bemegy egy szappantartó kinézetű fém vmibe (fogalmam sincs miaz) és ebből egy véknyabb kb 1cm átmérőjű cső van visszavezetve az injektorház aljába.
 2. haby

  Motor

  Nah ma járattam reggel egy kicsit a gépet (most beindult rendesen) és egyszer csak leállt magától. Leszedtem a légszűrőházat és elég érdekes dolgot láttam. Az injektor házba ilyen csontfehér trutyi volt folyva, olyan mintha vmi felhabosodott folyadék lenne. Aztán leszedtem a légszűrő tetjét és ami oda megy vastag cső azon folyt ki vastagon. (képek mellékelve) Ez mitől lehet? Esetleg okozhatja a leállás problémát ez is? http://kepfeltoltes.hu/view/110305/2011030...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110305/2011030...ltoltes.hu_.jpg
 3. haby

  Motor

  Elírtam :D "Tuti hogy nem gyújtás"-t akartam írni, mert ha az injektorházba töltök benzint, akkor indítózáskor elég.
 4. haby

  Motor

  Hát ha az ECU lesz a baja akkor így marad.
 5. haby

  Motor

  Megnéztem, de nem láttam rajta "kóros elváltozást" Viszont akkor tuti hogy gyújtás baj, mert amikor indítózok se kap anyagot, Az AC kinyomja a csőből amikor ráadom a gyújtást, viszont indítózáskor nem nyom többet.
 6. haby

  Motor

  Na kipróbáltam és az AC relé is jó. Amikor indítózok akkor is a befecskendező szelepen keresztül kapja az anyagot a motor, vagy olyankor máshonnan?
 7. haby

  Corsa A - Általános -

  Hát nekem sokszor segítettek a srácok ezzel nincs bajom, csak rohattul idegesít, hogy mi van vele. Két hetet kéne kibírnia, mert már megvan az utódja, csak forgalombahelyezés alatt áll. Lehet ez meg behiztizett, mert le lesz cserélve??? :lol:
 8. haby

  Corsa A - Általános -

  Hát én már nem tudok mire gondolni :D A műszaki problémás topikban leírtam hogy mi a baj, nem sok tipp jött rá, aztán az astra topikban írtak egy pár dolgot azokat megpróbálom. Már busszal fogok járni, mert kezd balesetveszélyessé válni a dolog. Egyre gyakrabban áll le. Kereszteződésben, előzéskor, nagy forgalomban. Amikor ráadom a gyújtást kattan a relé, meg ha sokáig indítózok mintha akkor is kattogna. Csak nemtudom hogy az kattog e.
 9. haby

  Corsa A - Általános -

  Sziaasztok! A corsában hol találom az AC relét?
 10. haby

  Motor

  Na annak örülnék csak igazán... :D Azzal amúgy lehet összefüggésben, hogy amikor gyorsítani akarok alacsonyabb fordulatról akkor megtorpan és utána lő ki, vagy ez normális jelenség? Ezt már régóta csinálja amúgy.
 11. haby

  Motor

  Nem tudok ilyen kapcsolóról, hogy lenne benne. Az AC relét hol találom és hogy tudom ellenőrizni? Az még az éérdekes jelenség, hogy amikor menet közbe megáll, de pár mp múlva összeszedi magát akkor magas lesz az alapjárat, és nem is esik vissza normál fordulatra, csak ha leállítom és újra beindítom (már ha beindul...)
 12. haby

  Motor

  Amikor épp nem indult akkor kipróbáltam hogy a pillangószelepre töltöttem egy hangya######nyi benzint. Amikor ráindítottam ez elégett, de utána ugyanúgy nem indult be, azért gondolom hogy nem gyújtás, bár a tévedés jogát fentartom.
 13. haby

  Motor

  Sziasztok! A corsás topik eléggé be van halva úgyhogy ide teszem fel a kérdést ha nem baj :D Érdekes hibajalenséggel lepett meg a drágám. Egyszer csak nem akart beindulni. Teker teker de semmi. Vártam vele aztán beindult. Aztán menetközben gondol egyet és megint megáll. Néha csak egy darabig aztán észhez kap és megy tovább, de van amikor teljesen leáll, és várni kell vagy 10-20 percet mire megint beindul. Akkor megint jó egy darabig. Igazából se időjáráshoz se motorhőmérséklethez nem tudom kötni a dolgot mert teljesen véletlenszerű. Van amikor már reggel indításnál nem reagál, van úgy hogy akkor áll le ha már mentem vele 10-20km-t. Kezdésnek kicseréltem a benzinszűrőt, de nem segített. A gyújtás is rendben van, valami az üzemanyag ellátással lehet, de az injektorig eljön a benzin, viszont amikor indítózok a befecskendező szelepen nem jön az anyag. Lehet hogy ez elkoszolódott? Lehet ezt vhogy tisztítani? Vagy valami más lehet a háttérben? A motor C12NZ. Nagyon idegesítő amikor előzés közben vagy épp lámpánál leáll és nem tudok mit csinálni. Valakinek valami ötlet? Köszi előre is
 14. Sziasztok! Érdekes hibajalenséggel lepett meg a drágám. Egyszer csak nem akart beindulni. Teker teker de semmi. Vártam vele aztán beindult. Aztán menetközben gondol egyet és megint megáll. Néha csak egy darabig aztán észhez kap és megy tovább, de van amikor teljesen leáll, és várni kell vagy 10-20 percet mire megint beindul. Akkor megint jó egy darabig. Igazából se időjáráshoz se motorhőmérséklethez nem tudom kötni a dolgot mert teljesen véletlenszerű. Van amikor már reggel indításnál nem reagál, van úgy hogy akkor áll le ha már mentem vele 10-20km-t. Kezdésnek kicseréltem a benzinszűrőt, de nem segített. A gyújtás is rendben van, valami az üzemanyag ellátással lehet, de az injektorig eljön a benzin, viszont amikor indítózok a befecskendező szelepen nem jön az anyag. Lehet hogy ez elkoszolódott? Lehet ezt vhogy tisztítani? Vagy valami más lehet a háttérben? Nagyon idegesítő amikor előzés közben vagy épp lámpánál leáll és nem tudok mit csinálni. :D Valakinek valami ötlet? Köszi előre is
 15. haby

  Motor

  Nah tényleg nem volt egy nagy kaland. Remélem ennyi volt a baja. Még egyszer köszönöm a segítséget!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.