Jump to content

tukko

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  14
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

tukko névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra g
 • Város
  nem adom meg!
 1. Sziasztok! Meg tudná valaki mondnani hogy szedjem ezt a fűtéscsövet ki a tűzfalból? Link
 2. Sziasztok! Tudja valaki hogy kell kiszedni ezt a vízcsövet, ott ahol az utastérbe megy? Kép Kép A vízpumpától indul! Kép Ilyen az új Kép Kép Kép
 3. Sziasztok! 1.2-es opel lánccserélésnél olajat is kell cserélni vagyis le kell engedni az olajat?
 4. Szaisztok! Van egy 2003-as 1.2-es Opel Astra G típusú gépjárművem (63.000km motor: z12xe)! Folyik belőle a hűtővíz a vízpumpánál! Néztem vízpumpát a Cromaxban link. A gyári 40.000 forintba kerül én úgy gondoltam, hogy inkább Graf-ot veszek bele, az fele anyiba kerül. Cserélem még a hosszbordás ékszijat is. Ezenkívűl kell még valamit cserélni ilyenkor? Esetleg termosztátot vagy jó a régi is? 2 liter gyári hűtőfolyadék elég az újboli feltöltéshez (plussz 3-3.5 liter viz). Azthiszem 5.2-5.5 liter hűtőfolyadék kell bele összessen! Érdemes lenne ezen kívül komplett vezérlést is cserélni vagy azzal még lehet várni? Ha nem is kell cserélni vezérlést, de lenne ezzel kapcsolatban néhány kérdésem! A Cromax-ban sok menűpot van a vezérléssl kapcsolatban, mivel az enyém láncos, ezért csökken a menűpontok száma. Én úgy gondolom vezérműlánc készletet kell vennem. De itt nem ajánl fel gyárit! Miből áll pontossan egy készelet, mert ha külön-kölön válogatom össze, akkor van gyári! Ha valamit rosszul gondolok javítsatok ki! Gyertyát is cserélek 60.000-nél az már biztos ráfér, sőt!
 5. Sziasztok! Olajat kell cserélnem az autóban! 33.000 kilométer volt benne amikor vettem! Eddig háromszor volt olajcsere nálam 10.000 kilométerenként. Mind a háromszor sajnos Castrol 10w40 került bele, ezt ajánlották én nemnagyon értettem hozzá!:( Váltani akarok 5w-re, csak nem tudom hogy 30-asra vagy 40-esre. Fuchs titan gt1-et veszek mindenképp. A segítséget előre is kösz! Amugy rendelt már http://olajborze.hu -ról valaki? Csak itt találtam fuchs olajat.
 6. Sziasztok! Vettem egy OPcom-ot. Jártas valaki távirányító progamozásban?
 7. Sziasztok! Központi zárat tettem az autómba. Elvileg egy autóból származik minden (kábelköteg, központi zár vezérlő, távirányító stb.)! De a távirányítót nem tudom betanítani hozzá! Ha esetleg mégsem egy autóból származik a távirányító, mit tudok csinálni? Még mielőtt megkérdeznétek, szerintem a távirányító működik, mert villog rajta a piros led, ha nyomkodom! Az is jó ha megírjátok kit keresek a fórumról privátban aki tudna segíteni!
 8. Sziasztok! Egy 5 ajtós ferde hátú csomagtér ajtaját akarom átalakítani központi zárasra! Elég csak ezt megvenni hozzá vagy valami rudazat is kell még?
 9. Kösz a segítséget srácok! Mr.BB téged PÜ-ben megkereslek!
 10. Sziasztok! Elektromos ablakot és központi zárat szerelek éppen és mind a 4 ajtóhoz csak a hang van elvezetve (az A és a B oszlopokba)! Honnan indulnak az el. ablak és a kp. zár kábelei? Ha veszek ilyen bontott kábeleket akkor csak össze kel dugnom őket?
 11. Sziasztok! Egy 2003-as 5 ajtós full fapad astra G-be beszeretnék szeretnék elektromos ablakot előre és központi zárat! Ezek biztos kellenek: 2db elektromos ablakemlő szerkezet 2db elektromos ablakemlő kapcsoló 5db központi zár szerkezet 4db kábelköteg az ajtókba Ezenkívül mi kellhet még? A B oszlopban megtaláltam a csatlakozót, de csak 2 kábel van benne! Olyan kábelköteget is lehet szerezni ami a küszöbben fut?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.