Jump to content

zsiz88

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  112
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

5 Semleges

zsiz88 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1988-10-13

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Békés megye

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G Bertone Coupé
 • Város
  Gábortelep

Legutóbbi látogatók

1.328 profile views
 1. Anyósülésnél, jobb oldalon elöl a műanyag küszöb borítás alatt. Tehát ahogy beülsz az anyósülésbe, ahol a jobb cipőd van, ott kell a műanyagot lebontani és az alatt van. Két csatlakozó megy bele egy fekete dobozba, amit két műanyag anyacsavar tart a helyén, az lesz az.
 2. Ezen természetesen túl vagyok már, de nem segített. Valami más ötlet kéne. Lefelé be tudom tanítani, felfelé hiába a kattanás, utána sem megy magától.
 3. Király Köszi. Már csak a színt kéne eldönteni... 3 játékos van: - az eredeti, gyári hatású fekete/borostyánsárga kép - a kicsit retrós, bár talán világosban rosszabbul olvasható zöld/fekete kép - és a fekete/zöld, de talán ez illene legkevésbé a kocsihoz. kép A kétféle zöldből nincs itt valakinek? Jól meg kell gondolni, mert aztán remélhetőleg sok évig fogom még nézegetni :D
 4. Sziasztok! Veramon kijelzőről kérdeznék. Most olyan helyzetbe kerültem, hogy cserés a kijelzőm. Gondolom jobban járnék, ha nem gyári bontott MID kijelzőt szereznék, hanem egy új Veramon-t... Elvileg féláron megkapnám. Na most a következők érdekelnének első sorban. - Kell valamit pluszban rendelni, vagy minden benne van a csomagban ami szükséges? Innen nekem az első kell csak? - A beszerelés csak annyi, hogy rápattintom az eredeti MID kijelzőm gyári csatlakozóját és mehet minden vissza a helyére? - Gépre kell kötni az autót, hogy a mért adatok pontosak legyenek, vagy mindent be lehet állítani a BC karról? - Ugyanúgy fog visszajelezni, hogy ha kevés az olaj/ablakmosó/stb és a hiba és egyéb üzeneteket, mint a MID kijelzővel? Hirtelen ennyi, de később biztos eszembe jutnak még kérdések
 5. Szia. Neked alapból felhúzta az ablakot ha kulccsal zártad és elfordítva tartottad a kulcsot a zárban? Múltkor én is kipróbáltam, de nekem nem ment. Az én ablakom kulcsra sem záródik. Valamint, ha hosszan nyomom az ablak gombját, csak lefelé megy automatikusan, felfelé végig nyomnom kell a gombot.
 6. zsiz88

  Gumi, felni kérdések

  Ááá, minden gyári Ültetve nincs, nem is lesz (terv szerint), mert sajnos 100-200 métereket földes-téglatörmelékes úton is kell járnom, meg hát az aszfalt is sok helyen rossz :D Azt írja az eladó, hogy 22 centi széles a felni és a közepe kb 71mm (szalaggal mérve, azt mondja a tolómérővel nem fért oda). A központosító, ami van hozzá, az biztos nem jó nekem, mert 51 mm-es. Akkor vehetem nyugodtan? Felnit is papírozni kéne amúgy, vagy hogy van ez? Nem fognak cseszegetni érte?
 7. zsiz88

  Gumi, felni kérdések

  Sziasztok. Kinéztem egy felnit. 8Jx17H2 ET35, az autó pedig egy Astra G Coupé. Felmegy rá gond nélkül? Köszi. kép
 8. Ha rájössz, szólj nekem is :D Szintén csak lefelé megy automatán a coupémon.
 9. Kipróbáltam, levettem az akksi sarkot, újratanítottam a két végállást, de még mindig csak lefelé megy. Ha nincs benne komfort modul, akkor is megy lefelé hosszú gombnyomásra az ablak? Hol és mennyiért lehet szerezni, ha nincs benne? Linket tudnál adni?
 10. Igen, így csinálom. Fent is, lent is kattanás után is tartom a gombot, de csak lefelé megy automatikusan ezután is. Ha leállítom az autót, de még nem veszem ki a kulcsot, az ablak már nem megy. Csak ha ráadom a gyújtást. Esetleg vegyem ki az akksit pár órára ás tanítsam újra, hátha jó lesz? A rádió kérni fog kódot utána? VDO CDR500
 11. Sziasztok! Olvasgatom a topikot, pár napja kezdtem el az elejétől Még sok van hátra belőle, de lenne pár kérdésem. A legbosszantóbbal kezdem Az autó egy X18XE1 Bertone Coupé. Olvastam, hogy van akinek működik az automatikus ablakfelhúzás a távirányítóval is, van akinek csak kulccsal és van akinek sehogy. Én az utóbbiakhoz tartozom. Az elektromos ablakom csak gyújtásra működik. Ha leveszem a gyújtást (kulcsot még nem veszem ki, csak elfordítom), akkor már nem működik -kivéve ha hosszú gombnyomásra elkezdem leengedni és közben veszem le a gyújtást, akkor az ablak még végigmegy lefelé. Felfelé sehogy nem megy az automatikus felhúzás. Betanítani nem tudom, felér az ablak, a kattanás is megvan, nyomva tartom a gombot, de utána se jó. Tehát lefelé leengedi hosszú gombnyomásra az ablakot, felfelé nem megy. A kulcsot a zárban elfordítva tartva sem húzza fel az ablakot. Akkor most benne van az auto ablakemeléshez a komfort modul vagy sem? Ha benne van, felfelé miért nem megy? Ha nincs akkor meg lefelé miért megy? A központi zár, az ablakemelő és a kulcs gyári, riasztó nincs az autóban. Ajtó nyitásra egy picikét automatikusan lehúzza az ablakot, ha becsukom az ajtót akkor pedig visszahúzza az ablakot. Hogyan tudom elérni amit szeretnék? Azaz, hogyha lezárom az autót a távirányítóval, akkor a második zárásra felhúzza az ablakokat. Vajon csak be kell állítani valahogy, vagy szerelni kell? Vagy legalább ha a kulccsal menne, azzal is előrébb lennék. Riasztót nem szeretnék bele. De ha mégis, akkor kb mennyiből lehet beszerezni és beszereltetni egyet (-egy olcsóbbat)?
 12. zsiz88

  Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Na hát én nem vagyok ennyire otthon a témában, mint te... Mindjárt írok, kíváncsi vagyok mit tudsz meg róla.
 13. zsiz88

  Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Köszi. Elvileg javítottam a linket.
 14. zsiz88

  Ki kicsoda, avagy ismerjük meg egymást...

  Sziasztok! Tegnap hazaértünk a kis szépségemmel Kb 9 év B Vectrázás után eljött az ideje, hogy legyen egy saját autóm, ami csak az enyém. Az utód majdnem Calibra lett, de lehetetlenség volt találni belőle megfelelőt. Volt még kiszemelve B Vectra, de igazából csak mert bevált és ismerem. Valójában nem szerettem volna vekiről vekire "váltani". Annyi lett volna az előrelépés, hogy nagyobb motorral, magasabb felszereltséggel vettem volna. De másra vágytam. Volt még kiszemelve C Omega, de valahogy nem az igazi, a hátulját nem találták el. Aztán jött az ötlet: nézzünk szét a G Astra kupék között. A forma kicsit átlagos, de mégis más. Gyönyörű a színezett kilincseivel, díszléceivel, a sötét lámpáival, a keret nélküli hatalmas ajtókkal, a B oszlop megoldása is nagyon tetszik, ahogy el van rejtve az üveg mögé és hát maga ez a lapos, sportosabb forma. Van egy pár Astra itt a faluban, de egy sem ilyen szép, mint az én coupém. A szín is elég ritka és nagyon szép. Minden benne van, amit szerettem volna. Úgyhogy végül Ő lett az új társam : Biztos lesz majd kérdésem hozzátok, apróbb gondjai vannak az autónak, de nem vészesek. Azért mégis csak 16 éves autó. Még vár ránk az ilyenkor kötelező szerviz. Kap 4 új gumit is, aztán jöhetnek az apróságok. Az autóról még annyit, hogy külföldről jött X18XE1 motorral. Az órában 205 ezer km van. Nem tudom mennyire tartozik az alap felszereltséghez, de benne van klíma, elektromos és fűthető tükör, elektromos ablak, multikormány, központi zár, BC... Még a rádió is gyári benne.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.