Jump to content

kacs

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  140
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

9 Semleges

kacs névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1966-04-29

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Város, Autók

 • Autó(k)
  1.6 F Astra Caravan X16SZR (1997)
 • Város
  nem adom meg

Legutóbbi látogatók

934 profile views
 1. Karosszéria

  Hát akkor sok sikert az elő/ és műszakihoz, a motorháztetőt meg inkább Te nyisd ki
 2. Karosszéria

  Úgy látom a csomagtér ajtó egy veszélyes fegyver...vagy fejbe vág, vagy orrba
 3. Karosszéria

  Kapufa lett a csere! A szilikon segített, kicsi várakozás után szépen lejöttek a végek...de a csere teleszkóp még rosszabb, mint a cserélendő. Ez akkor derült ki, mikor már a kezemben volt a leszedett :-( Visszaraktam a régit. Teljesen nyitott ajtónál még tart, de becsukáskor már nem fejt ki ellenállást, nyitáskor meg nem "segít". Köszi a válaszokat!
 4. Karosszéria

  Nekem az istennek sem akarnak mozdulni a végek, pedig már feszegetem egy ideje...:-( Megpróbálom szilikonnal. Épp írtam, mikor Zotya javasolta
 5. Karosszéria

  Üdv! Ma nekiálltam kicserélni a csomagtér ajtó teleszkópjait. A biztosító kör alakú acél elemeket sikeresen kiszedtem a műanyag végekből, de itt aztán megállt a tudomány. Sehogy sem tudom a teleszkópok végeit leválasztani a bömbfejekről. Van ennek valami trükkje, pl. hogy hogyan kell közben állni az ajtónak a könnyebb levétel érdekében? Vagy magát a gömbfejet kellene kicsavarni az ajtóból? Ahogy nézem nagyon passzosan szorulnak a végek, még a 21 éves gyári telók vannak fent!
 6. Karosszéria

  Én is csak a kíváncsiság miatt, mert máshogy nem ment...azt hittem beragadtak, mert már vagy 6 éve állnak a fiókban
 7. Fűtés, és klíma

  Anno én vagy két hónapig használtam a kocsit csupasz padlóval, igaz tettem a talpam alá peremes gumitálcát. Némi víz megjelent a tálcában a cipőmről, de másnapra el is párolgott. Nálam mindig ilyen peremes tálca van minden lábtérnél.
 8. Karosszéria

  Az összenyomást úgy értettem, hogy letámasztva és a testsúlyommal ránehezedve tudom összenyomni. Kézben tartva nem megy
 9. Karosszéria

  Hát, néha már most is fejen vág, ha nem figyelek A kapottakat úgy próbáltam, hogy letámasztottam és felülről elkezdtem nyomni. Elég nehezen mentek össze, igaz a kettő között azért éreztem különbséget. A napokban megpróbálom a cserét, talán jobban járok a kapottakkal. Köszi!
 10. Karosszéria

  Sziasztok! Volna két kérdésem. Az egyik, hogy f astra caravannál a csomagtér ajtó teleszkópjait mennyire nehéz kicserélni? Illetve hogyan lehet megállapítani kiszerelt állapotban, hogy a teleszkópok megfelelő állapotban vannak-e? A meglévőket cserélni kellene, kaptam is kettő másikat, de addig nem bíbelődnék a kiszedéssel, amíg nem tudom, hogy a kapottakkal megéri-e kicserélni a mostaniakat. Előre is köszönöm a válaszokat!
 11. Fűtés, és klíma

  A locsolás eredményét/tapasztalatokat légyszi' írd meg, hogy lehessen belőle esetleg okulni
 12. Fűtés, és klíma

  Vagy esetleg az ajtón keresztül, ha elvált a műanyag fólia a lemeztől. Ez is megtalált korábban és csak viszonylag nagy esőnél jelentkezett a víz a lábtérnél.
 13. Fűtés, és klíma

  Ha beázási pontot keresel, akkor ne feledkezz meg a tetőről sem. Nekem is caravánom van és hasonlót tapasztaltam a lábtérnél, mint Te. Nálam, mint kiderült a tetőn lévő vízelvezető "árokban" repedt ki a tömítés a lemezek illesztésénél, ahol bejutott a víz az utastérbe, majd az "A" oszlop (a takarólemez mögött) szépen levezette. És hasonló pont lehet a tetőkorlát lábainak a rögzítési furata is. A beázásról én sem láttam felületi nyomokat, csak hogy a szőnyeg vizes. Aztán felszedve illetve leszedve a borításokat, egy alapos locsolás után lett látható a csendben csordogáló víz A lábtér szivacsait nekem sikerült kiszárítanom, igaz majd egy hónapot lógtak felakasztva. Addig a puszta lemezt néztem
 14. Elektromos

  Én sem szoktam kivenni az akksit (éppen ezen a fórumon javasolták) és le sem kötöm a sarukat. Inkább a lidlis töltőt használd, mert az automata funkció teszi a dolgát
 15. Fűtés, és klíma

  A forgásiránnyal nem változik meg a légáramlat útja? Gondolok itt arra, hogy bentről (utastér) kifelé mozog a levegő...akkor viszont bontás előtt is meg lehet állapítani, hogy valóban az e a probléma. A szellőző előtt meggyújtott gyufa lángja megmutathatja a légáramlat irányát. Persze ez csak akkor igaz, ha a fordítva bekötött motor tudja szívni a levegőt. Tovább folytatva a gondolatot, ha tud szívni, de nem mozdul a láng, akkor inkább valahol szétcsúszott cső lehet a ludas.
×