Jump to content

AstryG

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  45
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

3 Semleges

AstryG névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Mezőpeterd
 1. Gumi, felni kérdések

  Szépen fut vele az autó, mármint az 1.6 16V esetében tudok nyilatkozni. Ilyen méretű Michelin-ekkel hajtom.
 2. Gumi, felni kérdések

  Értem, köszönöm!
 3. Gumi, felni kérdések

  Na akkor fogalmam sincs. Van 6.5J széles gyári is ami még 4x100as 16"-ban. Csak a GSI jobban bejön. Legfeljebb kiküszködöm a 195-ösök árát.
 4. Gumi, felni kérdések

  Ebben az esetben ha mondjuk az R16 205/55ös az olcsóbb a Michelin-ben és a R16 195/55ös meg 5ezerrel több akkor mehet a 205ös 6J-s Opel felnire? Volt már róla szó kicsivel korábban, hogy a 195ös bőven elég, de ha nem muszáj nem adnék 20ezerrel még többet a 195ösért.
 5. Gumi, felni kérdések

  Na ezt örömmel hallom! Probléma mentes hosszú használatot kívánok hozzájuk! Igen azt olvastam vevőktől, hogy nagyon halk és jól tapad, de akkor ezt Te is megerősítetted ez jó dolog. Persze a téli tesztelés télen kivitelezhető viszont ha arról is igazak a vélemények, hogy jól tapad havas úton és jegesen is. Na akkor már csak az egyik vesémet kell eladnom és meglesz a kerekekre való
 6. Gumi, felni kérdések

  Összejött? Engem is érdekelne ez az abroncs, vélemény, első benyomás. Olvasgattam róla jókat és úgy vagyok vele inkább veszek egy szett ilyen gumit meg egy szett alut és nem cserélgetem a kocsin. Ha a CC+ valóban jobb tapadást biztosít télen nagyobb hóban is akkor megmerem venni. Mert egyébként a cikkeket olvasva nem ajánlják a négy évszakos abroncsokat csak ha vlki keveset megy egy évben meg nem megy télen nagy hóban és hegyvidékes részekre.
 7. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Remélhetőleg csak a gyertya. Nem jó dolog ez, pont nyaralás közben jön elő a probléma
 8. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Erről is jókat olvastam. Kár hogy nem 5 literes a kiszerelés.
 9. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Én Mannol Energy Formula PD-t löttyintettem bele, halkabbnak hallatszik. Sztem jó kis olaj és nem kerül sokba sem.
 10. Gumi, felni kérdések

  Én is szemeztem coupe-val, de a végén a sedan maradt anyámék miatt is. Most hogy mondod, a teljes képen látszik is, hogy a szélek le vannak kerekítve akkor meglehet, hogy RDX. Jó hír, hogy egyik boltban sokkal olcsóbb mint a másikban mind a két szárny Értem az jó! De vlmi támpont hol nézhetném meg esetleg? Keresem, de most nem vagyok ügyes Na rendben akkor nem packáznuk velük. A kadmium sárga is jó lesz hozzá. Köszönöm!
 11. Gumi, felni kérdések

  Jesszus mennyire szép! A kis szárny az CSR tuning, jól látom? Illetve az antenna szár az milyen gyártmány? Nagyon szeretnék egy rövidebbet enyémre, de nem igazán találok Plusz egy mert nem tudom melyik topicban kérdezhetném meg. Tehetek kék fóliát a ködlámpára? Vagy inkább ne mert büntetnek érte?
 12. Gumi, felni kérdések

  Ezen szinte alig látszik valami. Fene gondolta volna
 13. Astra gyári "HIFI"

  Értem, köszönöm! Jó lenne ha menne is. Nézegettem pár napja ezeket a rádiókat, ez megtetszett és jó minőségű márka. Pioneer-t is figyeltem olcsóbban, de akkor nincs CD játszó és azért nem baj ha van hátha kell. Meg a led színe is király. Ezt a kéket főképp, esetleg zöldet is lehetne, de előbbi jobban bejön, a piros pedig felejtős. Kár hogy nem találtam ingyen szállítást hozzá vagy lenne kicsikét kevesebb
 14. Astra gyári "HIFI"

  Egy ilyen fejegységet betudok passzintani vezeték darabolás újra kötés nélkül simán csak a csatlakozókkal? https://digitalszalon.hu/kdc-110ub-usbcd-autoradio-kek-megvilagitassal Jó lenne egy új fejegység.
 15. Gumi, felni kérdések

  Akkor nyílvánvaló, hogy nem vágom a témát! Szóval a 185 a lélektani határ Az már elég gangsztán nézne ki
×