Jump to content

AstryG

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  111
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

AstryG last won the day on Február 8

AstryG had the most liked content!

Hírnév

16 Segítőkész

AstryG névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Város, Autók

 • Város
  Mezőpeterd
 1. Az jó lesz. Ezek szerintem ezüstben mutatósak lesznek
 2. Óhóó, akkor mi rokon lelkek vagyunk! Szeretjük az optikát is csiszolgatni Jól néznek ki
 3. Igen mindegyik változatra előszeretettel teszik fel Nem is csodálom egyszerűen dögös Te még nem gondolkoztál el rajta?
 4. A coupe küszöb felmegy a sedan-ra is gond nélkül? Mármint van is sedan ezzel a küszöbbel De akkor gondolom megegyezik a rögzítési pontja a normál küszöbével. Találtam küszöböket is bagóért ezüstben és inkább nem hagyom ki. Meg ha már megvannak akkor később már másik részével tudok foglalkozni, mondjuk a motorháztető toldattal.
 5. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Igaz nem egy gyors megoldás, ha nem sok a többlet ahhoz még elmegy. Persze, hogy jó az olajleeresztés is, ha könnyen megoldható miért ne.
 6. Utastér,Belsőtér

  Azt hittem a csomagtér szőnyeg a nehéz, de ez nehezebb. Bal elsőben csak hótálcát találtam. Esetleg ha rákérdezel ott amit korábban linkeltem, lehet e darabra kérni.
 7. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Télen meglehet, hogy valóban nem olyan jó dolog ezzel bajlódni. De ha 0C felett van a hőmérséklet ezzel a legkevesebb macerával szedheti ki az ember az olaj többletet.
 8. Utastér,Belsőtér

  Ezt nézd meg http://www.vatera.hu/opel-astra-g-csomagter-szonyeg-szovet-2592251315.html
 9. Ez menet közben 90-nél elég király élmény ahogy lealszik a műszerfal a mutatók 0-ra esnek rángat párat és elszenderül
 10. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Az is jó ötlet!
 11. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Az bizti, hogy egyik eshetőség sem jó. Szóval egy fecskendő meg egy darab gumicső és lehet szívni ki a többlet olajat. Vagy ha nem okoz gondot/könnyen megoldható akkor alámenni...
 12. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Azt írtad max fölött egy kicsivel. Az nincs egy centi? Olyat találtam motorolaj túltöltésre ahol elérte az 1 centit. Egyiknél az írják nem probléma csak ha füstöl másiknál meg igen menten szedje ki a többletet. De mint írtam egy centivel volt max felett ez esetben.
 13. Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Ha max felett van akkor nem a tömítéseket terheli? Itt volt róla szó vagy nem tudom honnan emlékszem rá. Nem mondom, egy kevéssel több mint a max még nem biztos, hogy problémát jelent. Igen 6 komenttel visszább volt, nem olvastam hamarabb
 14. Ezt próbáltad? https://www.opel-alkatreszek.hu Vaterán olyat találtam, hogy benzin híd kábel köteg http://www.vatera.hu/opel-omega-b-benzin-hid-kabel-koteg-2592287405.html de inkább az érdekesebb, hogy az eladónak van 2500 terméke meghírdetve, lehet van neki csatlakozó. http://csergowebshop.hu/alkatresz?csn=6295225K https://racingbazar.hu/alkatresz/bontott/opel_omega_alkatreszek_elado
 15. Astra G szervízelés

  Igen ezt sejtettem, de akkor jó lenne hasonló cipőben járni
×