Jump to content

warwolf

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  20.162
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

4 Semleges

warwolf névjegye

 • Felhasználói rang
  Termikbetyár

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Város, Autók

 • Város
  Kecskemét

Legutóbbi látogatók

10.663 profile views
 1. Kecskemét és környéke -CHAT

  Egyértelműen a kor.Meg az FB! :D
 2. Srácok, ez nekem kimarad sajnos.Dolgozom.
 3. Zenebutik

  http://www.youtube.com/watch?v=OdjI9zQJp8Y! :D
 4. Kecskemét és környéke -CHAT

  Első blikkre nincs, de ITT megvehető nem sok pénzért.
 5. Kecskemét és környéke -CHAT

  Elég régen volt már hozzászólás a témában, gondoltam nem hagyom nagyon leülni. Katasztrófális, ahogy ebben a pitsányi esőben közlekednek a népek.Egyszerűen kriminális.Mióta kint voltunk Pistivel, rám is ragadt némi közlekedési kultúra, így előzékenyebb vagyok, és sokkal később gurul el a gyúgyszer,mint korábban.De ma, pár balféknek köszönhetően elgurult. Nagy a teremtő állatkertje, és egyre alacsonyabb a kerítés sajnos.Sok embernek inkább gyalog, vagy max. biciklivel kellene járnia.
 6. Nagyon jó volt.Én hosszú kihagyást pótoltam, így szinte majdnem mindenkivel sikerült találkoznom.Kicsivel később még Valkai mestert is meglátogattam, mert a bicajon upgrade-t kellett véghez vinni, lévén a szétesés határán volt.Most újabb egy évig csak tekerni kell.Meg olajozni itt-ott. Edit, szép az autód, igazán jó vétel volt! :)
 7. Kecskemét és környéke -CHAT

  Ilyesmin nem akadunk fenn! :D :D
 8. Kecskemét és környéke -CHAT

  Ha jól emlékszem, akkor az Udi volt főnökének a gépe volt. Én is el tudnék viselni egy Subarut.Csak ne nekem kelljen tankolni.De bele férne egy MK IV-es Supra, egy Skyline, egy EVO, egy 3000GT, Eclipse, MR2, GT86, Celica, Calibra, Astra GSi........utóbbi nagyon.Még mindig szerelmes vagyok a formájába.Meg úgy álltalában a feelingbe.Pedig műszaki tartalmát tekintve nem más, mint egy erős motorral és keményebb futóművel felszerelt normál F Astra.De még is. Ugyanakkor mostanság inkább a családi egyterűek jönnek be.Lévén még is csak családos embör lennék vagy mifene.Tehát pl. Zafira II.......Persze jöhetnének a Japán konkurensek is, de korábban megkaptam, hogy egy Opel fórum ugye! :D Ugyanakkor megemlíteném, hogy az offautómmal idáig megtettünk közösen 28e.km-t, problémamentesen.Ezalatt cseréltem 3X olajat (megvételkor kapásból és ebbe kizárólag a gyári jó) ill. 2 tompított izzót.Aztán ennyi.A fogyasztása pedig folyamatosan 6L alatt van.Ha sok a hosszútáv, akkor 5.2L.Ha kevesebb, akkor 5.8L.Nagyon jó vezetni, baromira eltalát stabil futóműve van. Tomi, ha már Subaru, akkor neked csak Legacy, és 2.5 turbó. :)
 9. Kecskemét és környéke -CHAT

  Egyelőre csak ötlet szintjén van a dolog, de hétvégére szállást keresnénk a Balatonon 2 éjszakára, 4 fő részére.Kimondottan csak alvási céllal és gátlástalanul baráti áron! :D Ha valaki tud ilyesmi kiadó helyről, kérem jelezze! :D
 10. Kecskemét és környéke -CHAT

  Ma Sharan lengőkarszilent cserét eszközöltünk sógor autóján.Akármennyire VW, hihetetlenül logikusan van össze rakva és jól szerelhető autó.A két oldalt 3 óra alatt szét és összeraktuk.Kellett hozzá némi kreativitás, szóval a kóórzások büszkék lennének rám! :-D
 11. Kecskemét és környéke -CHAT

  Te is tudod, hogy kétféle gyalogos létezik.Gyors, vagy pedig lapos! :D :D
 12. Kecskemét és környéke -CHAT

  Beszélgettem ma az egyik kollégával aki nem olyan régen cserélte le az 1.2-s C Corsáját egy D OPC-re.Nem elég, hogy megy mint az állat de ha nem lövöldözi el neki akkor 7L benyával elkaristol városban.Meggyőző sztem. :-)
 13. Kecskemét és környéke -CHAT

  Mire is cserélje? :D Csak a pontosság kedvéért! :D
 14. Kecskemét és környéke -CHAT

  És aki keres, jellemzően talál is.Vagy az otthon találja meg! :-D
×