Jump to content

neumann

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  12
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

4 Semleges

neumann névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra F CC X16SZR '97
 • Város
  Győr

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. neumann

  Board Computer

  Sziasztok! Tegnap vegre sikerült bekötni Krajcso cartars baratom segítségével a BC-t. Szerencsére programozni se kellett, mert találtam még egy BC-t, ami a motoromra volt programozva, plusz járt hozzá CC doboz és a szintjelzos ablakmoso-, és hutofolyadek tartály. A CC-t egyelőre nem kötöttük be, de minden más mukodik szépen! Koszonok minden segítséget és a tanácsokat!
 2. neumann

  Board Computer

  Rendben, köszönöm!
 3. neumann

  Board Computer

  Sziasztok! A BC-m a matricája szerint (amennyire el tudom olvasni) 1993. 07. havi, az autóm pedig 1996 decemberi gyártású, X16SZR motorral. Megnéztem a MID-listában, és 1993as évben még nem volt ehhez a motorhoz kód BC-re, ezek szerint nem lehet majd felprogramozni rendesen a BC-met a motoromhoz (legfeljebb egy másik, szintén 8 szelepes motor kódjára)? Csak 1996-ban gyártott BC-t lehetne felprogramozni rá? Mennyiben számít a BC gyártási éve?
 4. neumann

  Board Computer

  Sziasztok! Sikerült szereznem egy BC-t, és ugyan még nem kötöttem be rendesen a leírás alapján, csak próbaképp rácsatlakoztattam a TID kijelző gyári csatlakozójára, de nem történt semmi. Tudom, ilyenkor még nem is tud semmi "hasznos" információt kiírni, mert nem kap infót az autótól, de még a háttérvilágítás sem működik rajta, vagy esetleg az idő kijelzés. Normális ez így? Vagy rossz lehet a BC? Azt megfigyeltem, hogy a TID kijelző csatlakozójában több kábel van, mint a BC-hez kapott (kisebbik) csatlakozóban. Lehet esetleg ez a probléma? Nem igazán vagyok elektrós beállítottságú :D Végigolvastam a fórumot, de nem nagyon találtam ezzel kapcsolatban magyarázatot. Módosítás: közben megpróbáltam az izzók cseréjét, hátha azok égtek ki, és a háttérvilágítás így már működik. Viszont ha kiveszem a kulcsot, utána sem alszik el a háttérvilágítás. Ez adódhat abból, hogy még nincs rendesen bekötve a BC?
 5. neumann

  Fék

  Sziasztok! Kicsit megkésve, de írnék helyzetjelentést! Megjavult az ABS-em, magával a motortérben lévő ABS kockával volt a baj, azon belül is a mellékelt képen látható "Fékfolyadék szivattyút hajtó motor"-ral, kapott egy jó adag kontaktspray-t. Nem volt egyszerű szétszedni és összerakni se, de sikerült a művelet, hála a kitartó szerelőmnek. A műszerfali visszajelző izzója meg ki volt szedve, azért nem égett.. no comment :/
 6. neumann

  Fék

  Azt ugyan már megnéztem, nem tűnt rossznak, az a középső vezeték ép volt a biztosítékban, de úgyis kell vennem izzókészletet - bal hátsó lámpám nem ég -, abban lesz úgyis biztosíték is, kicserélem, és meglátom, javul-e a helyzet.
 7. neumann

  Fék

  Fizikailag sem működik, ez a baj, igen. Először murván satuztam próbaképp 40km/h-ról, meg asztalfon is egyszer, mind2x csúszott az autó, blokkolt a kerék, nem remegett a pedál. Fékeztem már pár ABS-es autóval, szóval pontosan tudom, mit kellett volna éreznem, ha működik az ABS. És sajnos a lámpája sem világít a műszerfalon, hogy baja lenne. (úgyhogy azt valószínű, kikötötték)
 8. neumann

  Fék

  OP-Com géppel olvastuk ki. Krajcsovics Ákosnak (Te ugye ismered..) van egy, igaz, nem az eredeti német. És igen, én is megnéztem, hogy a 35-ös hibakód nem az ABS-sel van összefüggésben, de a gép ezzel írta ki a hibaüzenetet, azért írtam hozzá én is. Egészen pontosan 00035 volt a hiba kód, nem tudom, a nullák mennyit számíthatnak. Az előző tulaj és a kereskedő is állítja, náluk még működött az ABS, én meg megvételkor nem néztem meg, hogy igaz-e, mert a fene se gondolta volna, hogy azzal baj lehet.
 9. neumann

  Fék

  Sziasztok! A nyár folyamán sikerült vásárolnom egy F Astrát, azonban nem működik az ABS. Ha ráadom a gyújtást, nem is villan fel a lámpája. A következő hibakódot adta ki: 00035 Return Pump Relay Circuit. Tud ebben valaki segíteni, hogy ezt mit jelenthet és hogy lehetne megjavítani? Az ABS cikkszáma: Bosch 0 265 208 011. 1997-es az autóm, X16SZR motorkóddal.
 10. neumann

  Mire figyeljünk Astra F vásárláskor?

  Sziasztok! Ha valaki Győrben vagy környékén Isuzu motoros F Astrát keres, akkor ezt a hirdetést szerintem érdemes megnézni. Nem ismerem a tulajt, csak a hahu autóvadász szolgáltatásában akadtam rá
 11. neumann

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Szeretnek segitseget kerni! Egyik ismerosomnek van problemaja a G astrajaval. 1.7 dti 75 LE isuzu motor. 50-80km/h sebesseg kozt fura hangja van a motornak vagy legalabbis afelol, meg rezonal a kasztni. 4esben es 5osben is. olajcsere legszuro csere is most volt. Talan futomuvel van valami. Mit gondoltok, mi lehet a gond? Valamint vezerlest milyen idokozonkent kell cserelni ennel a tipusnal?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.