Blitz

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  1.494
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Blitz névjegye

 • Felhasználói rang
  Egyesületi képviselő, MVOK

Város, Autók

 • Város
  Budapest

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://www.veteranopel.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest XVIII.

Legutóbbi látogatók

7.762 profile views
 1. Elég furcsának találom, hogy személyes ellentétek szítására használod fel a történteket. Most se a Hemi kérte a gyűjtést, hanem a Tomi találta ki a dolgot. Tavaly neked is eszedbe juthatott volna, és biztosan akkor is sokan adtak volna a károsultaknak.
 2. 6 óra körül érkezik a teherautó a sátorral. Nincs kedve valakinek segíteni a lepakolásban? XVIII., Zádor u. 6.
 3. Ha betartod a biztonsági előírásokat ( megfelelő lerögzítés stb ), akkor lehet. Persze csak olyan helyen, ahol nincs közlekedési útvonal.
 4. Nagyon nem csodálkozom. Tele volt marhákkal. Azon az úton jöttünk kifelé szombaton. Szinte a füvön mentem, lépésben, mert néha 4-5 motoros ment egymás mellett/szemben, persze ebből legalább kettő egykeréken. Egyébként szerintem a szervezők is felelősek, mert meg se próbálták megakadályozni lassítók kiépítésével a száguldozásokat.
 5. galvanizáló műhely a google szerint zenei fogalom a kromatizálás
 6. A sárgára én azt mondtam volna, hogy kadmiumozva van.
 7. Erről nem is kellett volna tudnod, mert nem fontos információ. A Ruville egy csomagolócég. Megveszi a különböző gyárak termékeit és a saját dobozában eladja. Általában a gyári első beépítő termékét találod a dobozban, de lehet benne gagyi is. Csapágyakból lehet benne Litens, SKF, Timken, SNR meg még több féle, ami nem jut hirtelen eszembe. Az, hogy valaki látott egy db hibás terméket, az még nem jelenti azt, hogy olyat nem szabad venni. Pl. hány Opelt eladnak mostanában is, pedig azok között is van olyan, amelyik elromlik.
 8. Valóban, de tegnap lent voltunk, és szerintem nem lehet eltévedni. Nagyon jól ki van táblázva a kemping és a strand felé vezető út.
 9. Mondjuk én nem szereném, ha vágná az autómat :)
 10. Ebbe én is beleszerettem, de csak egyet sikerült lefotóznom